Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - İstanbul BŞB @03.01.2012 - 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Son golü atmasaydık iyiydi, üzüldüm resmen İBB'ye. Maç başında başabaşlardı.

Gördükleri kırmızı kart "haksız" diyemem gayet verilebilecek bir kırmızı ama bence ağır bir karardı (aynısını Elmander için de demiştim zamanında. direkt kırmızı gibi gözükebilir ama hakkaten artniyetli olduğunu düşünmüyorum ben.), gerçi o karttan sonraki geri kaçan oyunlarıyla yenilecekleri garantiydi ama üstüne bi gol de ofsayttan yediler (gerçi Baros'un gol atmasına sevindim, motivasyon ve toparlaması için çok önemliydi atması, adam resmen ittire ittire gol attı tekrar tekrar zorlayıp), başabaş giderken böyle talihsizliklerle yenildiler, gollerden sonra her yüzleri ekrana geldiğinde üzüldüm.

Bunun dışında devre arasında biraz rahata ermiş takım, toparlar yakında. Kazım zaten cezaya düşmüş, sercan oynar yerine, Engin ise az küfür yemedi, Terim bir kulağını çeksin.

Hakem bi kötüydü, bize yaradı, ofsaytı falan görmemesiyle, ama garip gurip avantajlar fauller verdi, ayarı bozuktu her frikikte baraj mesafesini kısa hesapladı, gereksiz yere önceki kararlarını kompanze etmek için fazladan fauller kartlar verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

elmanderle aynı. hatta elmandere göre biraz daha "karttan kaçma ihtimali var"ken gördü. elmanderde önündeki adam aniden durunca duramayıp basmıştı, o ihtimali göze alması daha zordu. bunda yanında yüzü dönük defans var, o topa kayacağı belli, yine de kaymaz ya da üstünden atlar kurtarırım diye düşündü sonra duramadı bastı. Ama iki türlü de rakibin ani hareketine hızlı tepki veremeyince (ve o sırada son hız koştuğu için), zıpladıktan sonra da üstüne inince aldılar kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...