MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 iyice brit oldum burada. seyhun gulselam serkan yildirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 LİDER ARMADA selcukta xavi iksiri içmiş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bu kabzımalların penisi bi tek beşiktaşa kalkıyor di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 selçuk be çok güzel attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 kazım ıslıklandı sanırım bide oyundna cıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 alıştık biz yalanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Zegna said: webo nun kırmızısı dogru kararmı? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Son golü atmasaydık iyiydi, üzüldüm resmen İBB'ye. Maç başında başabaşlardı. Gördükleri kırmızı kart "haksız" diyemem gayet verilebilecek bir kırmızı ama bence ağır bir karardı (aynısını Elmander için de demiştim zamanında. direkt kırmızı gibi gözükebilir ama hakkaten artniyetli olduğunu düşünmüyorum ben.), gerçi o karttan sonraki geri kaçan oyunlarıyla yenilecekleri garantiydi ama üstüne bi gol de ofsayttan yediler (gerçi Baros'un gol atmasına sevindim, motivasyon ve toparlaması için çok önemliydi atması, adam resmen ittire ittire gol attı tekrar tekrar zorlayıp), başabaş giderken böyle talihsizliklerle yenildiler, gollerden sonra her yüzleri ekrana geldiğinde üzüldüm. Bunun dışında devre arasında biraz rahata ermiş takım, toparlar yakında. Kazım zaten cezaya düşmüş, sercan oynar yerine, Engin ise az küfür yemedi, Terim bir kulağını çeksin. Hakem bi kötüydü, bize yaradı, ofsaytı falan görmemesiyle, ama garip gurip avantajlar fauller verdi, ayarı bozuktu her frikikte baraj mesafesini kısa hesapladı, gereksiz yere önceki kararlarını kompanze etmek için fazladan fauller kartlar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ilk kartı vermiş olsaydı bende sarı kart derdim webonun hareketi için ama o ilk net kartı vermeyince direk kart diyorum hakem sinirlendirdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 elmander ile aynı sebepten görmüşse kartı gayet haklıdır, yani istemsizde olsa ağır giriyorsun abi bunun niyetle vs. affedilecek bir yanı yok. Tahkim affeder asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 elmanderle aynı. hatta elmandere göre biraz daha "karttan kaçma ihtimali var"ken gördü. elmanderde önündeki adam aniden durunca duramayıp basmıştı, o ihtimali göze alması daha zordu. bunda yanında yüzü dönük defans var, o topa kayacağı belli, yine de kaymaz ya da üstünden atlar kurtarırım diye düşündü sonra duramadı bastı. Ama iki türlü de rakibin ani hareketine hızlı tepki veremeyince (ve o sırada son hız koştuğu için), zıpladıktan sonra da üstüne inince aldılar kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 elmanderle ayni degil pek, en azindan pozisyon olarak, rahat kirilabilirdi orda semihin bacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aquila said: elmanderle ayni degil pek, en azindan pozisyon olarak, rahat kirilabilirdi orda semihin bacagi. rakibin ani hareketi sonucu duramayarak (kaçmak içni zıplayıp) basmak olarak aynı dedim ben. yoksa hareketin şiddeti daha fazla burada tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hem lider hem 7 hafta hem en çok atan hem en az yiyen hem de armada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 gol yememezligimiz gitmese iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 o gol yememezlik deplasmanda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 üzüldüm ibbye ya 4 tane yicek takım deildi. 10 kişi kalmasalar büyük ihtmalle puan alcaklardı bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Beşiktaşın 2. yarıdaki ilk hakkı yendi mi böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yendi yendi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26833204 şunu videosu düşer umarım ya asfdsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 "at lölölö yiyeyim" kısmı çok hoş durmamış. Fiil mi isim mi anlaşılmıyor ordaki at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mokoko said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26833204 şunu videosu düşer umarım ya asfdsadfsa Sondan bir onceki kufur yaratici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 maçı izlemedim de http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396558_10150447145037027_169137317026_8870308_1188196311_n.jpg güldüm niyeyse asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 QQ Bu arada; http://im.haberturk.com/galeri/2012/01/03/411670/e5c59ba37eeeb9e8066a831a1db2777a_840.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar