Moss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Drone icin : Hangi irk drone ise onun damage type'ini alir Matar> exp Gallante> thermal Amarr> em Caldari> kinetic tabi ayni sey bomber gemiler icinde gecerli (bomberin alakasi yok ama genede bilgi bilgidir ) Ac kullanacaksan surekli 10 20 km arasi olman lazim.Arti kullanacaksan da min 40 km den rahat rahat patlatirisin.Arti demelerinin sebebi az damage alirsin yakina gelen frigleri de drone'lar halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dun dc olup myrmidonumu patlattım tatsız oldu =) Su T2 hardenerları kullanıp t2 drone alana kadar, artillery kullanıp kendimi friglerden dronela korumak guzel geldi =) simdi artillery dedigimiz hangi silah tipi oluyo bi de ne mermi falan kullanmak gerekiyor onlara =). Bu konudaki tek sorunum cogunlukla missionlarda bam diye herseyin ortasına cıkartıyo bazen, 40km uzaklıga gitmeme izin vermez gibi geliyo diger gemiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 mesafe uzak oluo da yaptıgın ırka baglı, matariler yakına gelirken caldariler falan mesafe açıolar. projectile ların altında artylerriler. 1 tane mwd fitleyebilirsin nemelazım range açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 artillery projectile weapons altında. 650mm taksan yeter 720 zaten sığmayabilir. artillery ile yakınındaki kimseye vuramayacağını unutma yalnız. yakına gelen herkesi dronelar öldürmek zorunda kalacak. ab yerine mwd takabilirsin sauarkın dediği gibi. o önceki sayfadaki fitten t2 armor repairer önceliğin olsun. sonrasında t2 drone ve en son da t2 hardener train et. t2 hardener en sona bırakmanın sebebi hull upgrades 5 baya uzun olması. rigler olmadan cap stable değil o gemi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 40 km menzilin olmayacak zaten senin o fitle. 650mm ile 12+20km falan olur, hatta daha bile az. o yüzden 40km de vurman zaten zor baya. 25km civarında falan kitelarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Aluriel said: ciddi anlamda incursion düşünüyorsan drone sevdasından vazgeçmeni öneririm. missile boatlardan da uzak durman iyi olur. benim tavsiyem legion > loki > pirate bs > command ship > hac > faction bs > t1 bs böyle demişim ben önceden ama sleipner ile tanışmadan önceydi o. en başa onu ekledim sayın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Commandshiplere bence bi buff gerekli ya bonus verenlerine gelicekmis galiba ama dps commandlarinada biseyler gelmeli yada fiyati dusmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sleipner 1k dps yapıyor el insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 EvE forumundaki tartısmasız en uzun konu oluyo sanırım bu. 2-3 sayfa daha sakin geçerse olaya müdahale etmem gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bir tek sliepnir suanda binilen zaten oda hani pve, pvpde pek gorulmuo darkside bile en cok sliepnir fleeti cikaran ekip onlar bile lokiye dondu tech3ler cok ezdi commandlari tengudan once nighthawk vardi bitti legion absoyu bitirdi bi tek sleipnir ki onlarda pvpde gormuoruz cok nadir meraklisi kullanio bi donem boostla setle oluodu ama 2 cane neutlese yine zibario ya fiyatini dusursunler yada baska bi kullanim alani acilsin, Absogang Su roamin oldugu gun bi triage archonu alamadik bu kadar dps edit2, vay esh felan loki biniomus cok dusmusuz bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bir paragraf yazıya bir "," mü konulur? Bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 The REAMPAGE train stops for no one, bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 reampage said: Bir tek sliepnir suanda binilen zaten oda hani pve, pvpde pek gorulmuo darkside bile en cok sliepnir fleeti cikaran ekip onlar bile lokiye dondu tech3ler cok ezdi commandlari tengudan once nighthawk vardi bitti legion absoyu bitirdi bi tek sleipnir ki onlarda pvpde gormuoruz cok nadir meraklisi kullanio bi donem boostla setle oluodu ama 2 cane neutlese yine zibario ya fiyatini dusursunler yada baska bi kullanim alani acilsin, Absogang Su roamin oldugu gun bi triage archonu alamadik bu kadar dps edit2, vay esh felan loki biniomus cok dusmusuz bea neut yoktu fleette ondan alamadık, utility slot güzel şe ya. yalnız abso hakkaten kötü gemi, ayıp len sırf tank&spank gemi mi yapılır bişi koy bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ERECTUS MATARI, o gun bide bizim atlayan so called guardian archonlarimiz epic fail olunca sicirdik biraz aslinda giris gelisme acisindan guzel ama sonuc acisindan iki taraf icinde verimsizdi he onlar kazandi o ayri. Neut felan guzel seyler tabi. Fon Baba Bu eleman eski solo nighthawkci pahali fit ve implantlar + boosteri var ama ne yaptigini biliyor abim cok sevdigim videolar. Hatta son videosunda bu adam bile Tengunun ustunlugunu kabul etti 100ablar ile olan dokunulmaz oluo gemi usta ellerde ama tabi etrafta 100AB ile amator ucanda cok oldugu icin patlayanda cok oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 megetege said: EvE forumundaki tartısmasız en uzun konu oluyo sanırım bu. 2-3 sayfa daha sakin geçerse olaya müdahale etmem gerekebilir. Ulan ben bıraktım buraya yazmayı tadı tuzu kalmadı bölümün. Şöyle ağız tadıyla bir kavga göremeyecek miyiz yahu? Mete, sana da hakkımı helal etmeyeceğim böyle giderse. Tek umudum sendin, sen de fıs çıktın. İnsan biraz çamur olur ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Exodous said: megetege said: EvE forumundaki tartısmasız en uzun konu oluyo sanırım bu. 2-3 sayfa daha sakin geçerse olaya müdahale etmem gerekebilir. Ulan ben bıraktım buraya yazmayı tadı tuzu kalmadı bölümün. Şöyle ağız tadıyla bir kavga göremeyecek miyiz yahu? Mete, sana da hakkımı helal etmeyeceğim böyle giderse. Tek umudum sendin, sen de fıs çıktın. İnsan biraz çamur olur ya!!! Kar yağdı donduk klavyeye elimiz gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yeni yetme capsuleer'a para yardimi yapacak babayigit araniyor. allah rizasi icin implant parasi 40mil para bagisi beklemekteyim patilerden. bagisi yapicak kisinin 6 ay muddetle internet/pc oyunlari bolumlerindeki mesajlarina dokunmama ve acacagi fake accountlari town watch yetkisiyle ucurmama sozu veriyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 char adın ne_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 reampage'de ozel mesaj yoluyla ulasmis, karakter adi naeki sotken. bi kisinin yollamasi kafi gerci fazla paraya simdilik ihtiyacim yok, skillerin olmasini beklerken simdilik arada mining ve level 2 mission kasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Litiura tarafındayım. 40m da ben gönderdim. lvl 2 görev kasarken yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bana da lazım plex alıcam :/ 425 mil plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yollayayım ben. nedir character ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bana da LVL 4 görev yapan çenesi kuvvetli adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gonderen dert3 ve reampage'e cok tesekkurler, implantlerin ustune drake ve afk mining yapmak icin rig paralari bile cikti nerdeyse sagolsunlar :) bundan sonrasinda ofiste afk mining ile kazanirim diye tahmin ediyorum az cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hulkageddon şubat ayı içinde sanırım ona dikkat et :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar