xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 HYPE. http://www.youtube.com/watch?v=RDT-Q-rLqYA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=v8kIJbHANgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bakemo yu neden bilmiyorum ama hala seyretmedim, seyredeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yok yok iyi yapiyosun syretme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sen izleme, yuvan dağılır. Çok, çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 nisio -gatari eklemeden birşey yazmayacak galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hadi açıklamada benden I think its about time I talked about Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade. I believe it is my responsibility. I met her in the spring break between my second and third years of high school Naif Araragimizin ilk olarak vampir olmasını, Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade (Bakemonogatarideki ismi ile Oshino Shinobu)ve onun peşindeki 3 vampir avcısının arasında kalarak geçirdiği 2 haftayı anlatıyor. Bakemonogatariden Oshino Meme dışında biricik kediciğimiz Hanekawa'da var ki bu hikayenin heroine'ni Hanekawa. Hikayenin tamamı baka-tsukiden okuyabilirsiniz. Koyomi Vamp Chapter 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 La bırak ben ki yui horie underdog karakterlerini severim hanekawadan baydım Black hanekawa olmasa sende yüzüne bakmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aynen. black hanekawa da zaten apayrı karakterdi. hanekawaya heroine dedin, beklentim azaldı. diğer trailer -beklentilerimi her daim pompalamasa olmaz zaten- da kolon arkasından salak salak stalker gibi pozu bile itici geliyor. shinobu öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Kaede said: La bırak ben ki yui horie underdog karakterlerini severim hanekawadan baydım Black hanekawa olmasa sende yüzüne bakmazsın Spoken like a true Hitagifag. Ben direk Shinobu için iple çekiyorum. ALEV ALEV. http://i.imgur.com/79puZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 of bitti kitap. üzgünüm ama Hanekawa > Senjougahara COME AT ME BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 YOUR BODY BEST BE READY. http://gay-nerds.com/site/wp-content/uploads/2011/02/bakemonogatari-screenshot-episode-1_8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 whoever loses, kanbaru wins. http://www.nekomagic.com/figure_news/201106/gsc_kanbaru_suruga04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 SenariouS said: of bitti kitap. üzgünüm ama Hanekawa > Senjougahara COME AT ME BRO hade leeeyyynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 SEE-NOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHA KUSURSUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 (tu) zaten 20 saniyelik combat sahnesinin tadı damağımda kalmıştı, bu kadar kısa kesilir mi ya diye isyanlardan isyanlara sürüklenmiştim. kizumonogataride bol bol combat görücez sanırım. yani filmdeki bütün combatın flashbackdekilerle sınırlı olmadığını umuyorum. gerçi öyle olsa bile bayağı iyi^^ http://www.youtube.com/watch?v=EUrUQQYwH08 nerfli hali buysa asıl shinobu nasıldı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 And fyi, for a split second if you pause it when Shinobu kicks Hanekawa in the face, you'll notice Shinobu isn't wearing pantsu, but rather a band-aid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ahadfhdfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 >Best anime 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o sahneyi capleyip, vektörleyip, duvarkağıdı yapan manyaklar var evet hayır ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 shinobu fazla yok aslında kizumonogataride. Ama her hali var. 10 yaşındaki, 12 yaşındaki, 17 yaşındaki, 27 yaşındaki hallerini göreceğiz ve evet dövüş sahnesi olacak, ama asıl dövüş kız-smı araragi'ye kalıyor. Ve cidden vampir güçleri imba serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bakemonogatari yi 2 3 bölüm izleyip vazgeçmiştim anlaşıldı izleticeksiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ya ben niye bu kadar geciktirdim bu kitabi bitirmeyi. Kafama sicayim. Açık ara en iyi monogatari gördüklerim arasındaki. Senjougahara olmasaydı kesin shinobucu olurdum. Kedicilere de acaip üzüldüm. Bu sayede kedifaglerin yengeçfaglerden neden nefret ettiklerini de öğrendim. Eğer amatör İngilizce çeviri destekli foktan diline dayanabilecekseniz yazarın kesin okuyun. Yok derseniz filme hype +1 10/10 would watch, laugh, fap, cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bıkbıknogatari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar