Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS & Performans Sorunlarına Çözümler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilum oyun motoru ve interface kaynakli bi problem bence, zira raid panelini kapamak, oyuncu isimlerini kapamak vs. ayarlari LOW a getirmekten daha cok fps artisi sagliyor.
Mesaj tarihi:
herşeyi kapasan dahi isimler cart curt genede tatmin edici şekilde oynanabilirlik yok karanbolda kimin ne yaptığını bilmeden oynamaktansa 2 party olup sakin olan illumlardan birine girip savaşmak daha eğlenceli
Mesaj tarihi:
anlaşmalı olduğu bazı markalar var gibi geliyor artık bana daha üstün ekran kartları kasarken daha düşük farklı markalardakiler kasmıyor falan diyor bu sonuca vardım artık
Mesaj tarihi:
Wolas said:

anlaşmalı olduğu bazı markalar var gibi geliyor artık bana daha üstün ekran kartları kasarken daha düşük farklı markalardakiler kasmıyor falan diyor bu sonuca vardım artık

HD 2600 ile 50 fps alıyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
poopla said:

config falan varmı sıkıldım çünkü performans sorunlarından? efsane pc var oynanmıyor low , high aynı fps sorun ne anlamadım

bioware'in ucuzluğu

bekle bakalım martta çıkıacak bi patchle optimizasyon düzeltilcekmiş yazanlar vardı bi ara buralarda.
Mesaj tarihi:
Max ayarlarla sorunsuz oynuyorum, fps sorunu falan diye birsey de yasamiyorum sistemimde o kadar abarti degil. Tek sorun yasadigim yer karaggas palace da bonetrasherin oldugu oda orda fps dusuyor 30 civarina. Onun disinda 100-110 arasinda surekli
Mesaj tarihi:
arkadaşım bin kere söyledik halen kafayı yüksek grafiklere taktınız. yüksek, orta, düşük boşverin şu işi en iyi randımanı tüm ayarlar full ve shadow kapalıyken alırsınız. bozuk yani anlayın ayarları düşürmeniz fpsinizi düşürür. fulleyin herşeyi shadowu kapatın oynayın paşa paşa. full zaten full değil aslında medium
  • Yeni Oluştur...