Evr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.reddit.com/r/swtor/comments/p38lx/official_tip_on_vastly_improving_your_framerate/ şunu yeni gördüm maint sonrası deneyelim bakalım ilum turn based olmaktan çıkar belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yaptım bakalım serverlar gelince görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bombilo said: hd 5 = dandik?! oldu hd 5470 gibi dandik kartlardan bahsetmiş arkadaş. Yalnız gel görki bendeki 5870 ile 1440*900 çözünürlükte herşey low da 15-25 fps arası değşiyor.Herşeyi full e alıyorum fps yine aynı. benin phenom x2 550 yi stock 3.1 den 3.8 e çıkardım.Şuan wz lerde min 30 fps alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Uzun uzun yazicağımda kartları yazarken bu oyun üstüne konuştuğumuzu anti fan coil boyluk hater vs.. bende aramayın pls. Bir saçmalık var umarım düzelte bilicek kapasiteye sahiplerdir neden diye sorarsanız offical forum dahil iyi donanımcılar var yazmışlar problemleri ama gel gör adamlar driver update edin,aa yı kapatın bloomu kapatın gibi OH REALLY dedirtcek şeyler yazıyorlar. Düzeltsinlerde ağız tadıyla devam edelim :) Pazartesi 2 tane gt555m lik biri 94 core diğeri 144 coreluk alette test ediceğim. Durumu yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 inanılmaz.. oyuncular bw'den daha çok emek veriyor grafik konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Tabı canım AOC gibi olmasın diye uğraşan var.Direkt end game bir makinan varsa pek sallamıyorsunda.Son 1 2 yıllık aletlerde gereksiz kasıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 grafik ayarlını azaltmanız haricinde başka şeyler ile çözüm armayın boşa kürek sallıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arda_yaman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 RadeonPro yu kullanan arkadaşlar nasıl kullanıcağımızı da yazsaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 son patch sonrası sanırım ufak bi değişiklik yapmışlar şuan illumda daha az kasıyor pc farkeden varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=249030 surdakini yapınca wz ve ilumdaki combatlar biraz daha akıcı olmaya başladı.Anlık 15 fpsye düşme olayıda kalktı wz lerdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Burdaki yöntem işe yarıyor gibi: http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=1965652 Google'dan Imdisk programını bulup, indirip yükleyin. Linkteki kodu notepad'e yazın. Uzantısını .bat olarak değiştirin ve çalıştırın. Ama Ilum fpsini düzeltmenin bi yöntemi yok çünkü oyun motoru yetersiz. GTX 590'da bile 15 fpsi geçemiyorsun... FPS/Shuttering sorunları azaldı gibi. Loading süresi de azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Oyunu windowed olarak oynamaya başladıktan sonra pvp yapabilmeye başladım. FPS'de çılgınca yükselme yok (%15-20 civarlarında) ama fps ile açıklanamayacak takılmalar kayboldu. Eğer iyi ekran kartınız, orantısız kötü performansınız varsa kesin deyeyin. Çok rahatladım. Alt-tab'ı daha rahat yapabilmek de bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 komple windowed mi full screen windowed mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bende niye bende hiç fps sıkıntısı, takılma vs olmuyor diyordum, sırf windowed kullandım şimdiye kadar alt+tab ' la uğraşmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Xenus said: Burdaki yöntem işe yarıyor gibi: http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=1965652 Google'dan Imdisk programını bulup, indirip yükleyin. Linkteki kodu notepad'e yazın. Uzantısını .bat olarak değiştirin ve çalıştırın. Ama Ilum fpsini düzeltmenin bi yöntemi yok çünkü oyun motoru yetersiz. GTX 590'da bile 15 fpsi geçemiyorsun... FPS/Shuttering sorunları azaldı gibi. Loading süresi de azaldı. burdaki yöntem ile benim bir üstteki mesajımdaki konudaki olay aynı. Bunların salak oyun motoru wz ve illum da sürekli harddiskten assets klasörü içindeki dosyaları okumaya çalışıyor. Yukardaki yöntem ile cache dosyasını ve efekelrin bulundugu asset dosyası direk ramden çalıştırılıyor.Böylece anlık fps düşüşleri min. a inmiş oluyor.Bende cidden işe yaradı,artık wz lerde gayet akıcı bir şekilde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 SLI olayini cozebilen var mi? SLI 580 GTX kullaniyorum. eger SLI i kapatip tek karta donersem oyun resmen ucuyor, ama SLI acik oynarsam animasyonlarda falan akicilikta bir dusme, bir sisme oluyor. resmen fps nin dustugunu ve kesintili bir hale geldigini anliyorum. ayni sey wow'da da aynen bu sekilde vardi. Skyrim vs gibi oyunlarda SLI catir catir calisiyor. Bu swtor da calismiyor. anlamadim nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ati kartlar için en son çikan driver ile crossfire kartlar için swtor optimizasyonu ve profili eklendi.Nvdia da yapar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Wayne said: komple windowed mi full screen windowed mi? Ben tam windowed yaptım. Fark olacağini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Dark_Soul said: ati kartlar için en son çikan driver ile crossfire kartlar için swtor optimizasyonu ve profili eklendi.Nvdia da yapar yakında. abi su profile olayini beceremedim bi yukluyorum yukluyorum gaminten profile e gelince hic birsey gormuyor profil yuklenmemis falan diyo nasil oluyo bu dalga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 i9 3000k 56gb ram GTX 990 TI var shadowlar dahil herşey ultra kasılma olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Anelor said: i9 3000k 56gb ram GTX 990 TI var shadowlar dahil herşey ultra kasılma olmuyor. Then it is working as intended (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 i7 6 gb ram gt555m full ayar 65 fps+, kasan yerlerde 35+ fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Kimse kusura bakmasın ama bu oyunu oynamak için de bu kadar über sistemler kasmaya hiç mi hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bu hayvan gibi sistemleri olanlar gene de aa ve diğer bütün ayarlar da açık şekilde ultrada oynarken ilumda da mı kasmıyor? Ben daha ilumda kasmayan makina görmedim. aa ve diğer cataclsyt center ayarları açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar