CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "Belediye Başkanı Yakup Koçal" said: Belediye Başkanı Yakup Koçal, personelinin performans ve motivasyonunu yükseltmek için yeni bir uygulama başlattıklarını, bundan böyle görevlilerin hizmet binalarında ve ofislerle çalışmak zorunda kalmayacağını söyledi. Başkan Koçal, çalışanların bir kafeteryada oturup çayını yudumlarken, isteyenlerin evinde, mutfağında yemek yaparken, dizüstü bilgisayarlar sayesinde işlerini yürütebileceğini söyledi. Haberin Devamı...Women belong in kitchen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 süper uygulama böylelikle kadrolaşırken bir de kalkıp belediyeye gitmemiz gerekmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Peki belediyeye Gitmemiz gerekince ? bu bayanın evinemi gideceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 örnek bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 CryMeARiverfix said: Peki belediyeye Gitmemiz gerekince ? bu bayanın evinemi gideceğiz ? "Yalova Belediyesi’nde 600 personel bulunduğunu ve yüzde 70’inin yeni sistemle çalışacağını anlatan Koçal" kalan %30'un yanına gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 iyimiş, akıllı belediyelerde var demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 mutfaktaki çamaşır makinesine mindfuck yaşayan bir tek ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 adamlar da haklı, belediyede o koca götlerin sığabileceği sandalye kalmadı. gitsinler kendi evlerinde geniş koltuklarında otursunlar demişler adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Wispy said: mutfaktaki çamaşır makinesine mindfuck yaşayan bir tek ben mi varım ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Wispy said: mutfaktaki çamaşır makinesine mindfuck yaşayan bir tek ben mi varım bende önceleri çok garipsiyodum mutfağa çamaşır makinesi koyanlara ama çok var hakkaten yapan. alıştım soradan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ne biliyim banyo dışında düşünemiyorum çamaşır makinesi ya da holda falan yer olunca koyanlar da biliyorum o da normal ama ilk defa hayatımda mutfağa çamaşır makinesi koyan birini gördüm kirli donları mutfakta düşündüm de öğhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 1-2 yıl öncesine kadar ben de garipsiyordum mutfakta çamaşır makinesi olayına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Eğer o memur evinden veya kahveden aynı işi yapacaksa gayet mantıklı geldi bana. Sonuçta memurların %95ini görmüyoruz zaten geri plandalar ve geri kalan %5 ise zaten istemese de binaya gelip çalışmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 CryMeARiverfix said: Peki belediyeye Gitmemiz gerekince ? bu bayanın evinemi gideceğiz ? Fena fikir değil aslında gideri var asdasdsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: CryMeARiverfix said: Peki belediyeye Gitmemiz gerekince ? bu bayanın evinemi gideceğiz ? Fena fikir değil aslında gideri var asdasdsadad Benimde aklima direk bu geldi harika bir fikir. Karsi komsu belediyede calisiyor dur bakalim evde calismaya basladiginda bi ziyaretine gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Sonütücü said: Benimde aklima direk bu geldi harika bir fikir. Karsi komsu belediyede calisiyor dur bakalim evde calismaya basladiginda bi ziyaretine gideyim. çikilota yaptırda git seni öne alır sonra hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Wispy said: ne biliyim banyo dışında düşünemiyorum çamaşır makinesi ya da holda falan yer olunca koyanlar da biliyorum o da normal ama ilk defa hayatımda mutfağa çamaşır makinesi koyan birini gördüm kirli donları mutfakta düşündüm de öğhhh bizde mutfakta. ayrıca kirli donlar mutfakta ortalıkta durmuyor, makinanın içinde duruyor haliyle dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Tuvalete her girenin emrine amede halde bırakmak çamaşırları ne kadar mantıklı onu da düşünmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bankamatik memurları falan vardı bi ara, adamlar kılıf uydurdular desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Demekki muritleri çok artik binaya sığmıyorlar e ek bina yapıncada millet köfteyi çakacak napsak napsak bunlar evinde kalsın biz onlara maaş yatıralım kimsede çalışıp çalışmadığını görmez demişler...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 zaman ve mekandan bağımsız çalışanlar. akp. oh wait.. http://www.itusozluk.com/image/eti-cin_96805.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bu arada gayet güzel bir uyguluma bazı çalışma alanları için ama belediye gibi kamu işlerinde kolpa olduğu bas bas bağırıyor. Özel sektör yapsa bunu ki yapan bazı yabancı firmalar biliyorum, sağlam performans kriterleriyle (kaytarmayı engellemek için) desteklendiğinde var avantajları (yemek, servis maliyeti kalkıyor işletmeye vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 belediye başkanının toleransıyla işe girenler yaşadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 yer tasarrufu için çok güzel bir uygulama. bir de devletin böyle bir işe el atması çok ilginç cidden. kamuda yenilikçi çalışmalar görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben kullandım çok memnum kaldım üstelik hemen kargoya vermişler teşeşküler hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar