Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo almak istiyorum:-?

IMGOINGTOWIN

Öne çıkan mesajlar

said:
jacabo, 23 May 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
bencede $i$mansın[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

dfşglkdflkl
bi şey vardı ya böle boyunun karesini kilona mı ne bölüodun sonra bi oran çıkıodu ona göre şişmanmısın deilmi anlaşılıodu onu tam hatırlayan varmı[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Sosyal ağlarda paylaş

walla 1.79 um 68 kiloyum ama şunu diyebilirim kilodan çok yağ oranı ile alakalı 69 kilo olmama rağmen azda olsa bi parça midem var olay sporda ve dengeli beslenmede biter(bu arada makarna kilo aldırmaz)Adam gibi sağlıklı kilo almak ise maksat öyle salonlarada gitmek gerekmez biraz bisiklet yada kşu vakit yoksa evde yapılabilecek ve en fazla 30dk nızı alabilecek egzersizlerle hemde atletik bir vücuda hemde saglıklı kiloya kavuşabilirsiniz.Kilo almak için sporla beraber normal dengel öğünlere ek olarak bol süt ve eti cicibebe bisküvi tavsiye ederim hertürlü vitamini proteini dengeli veren nadir besinlerdendir.Ama spor şart.
Tedjübe ile sabittir.=93 kilodan bu kiloma saglıklı ve yapılı bir vücut kuraraktan indim.[hline]Thief of Paticik

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 23 May 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben süperim ehe.

Boy 1.76, kilo 90.

Sanırım 15 hazirana kadar 95 kilo olcam mutlaka (bknz anlatım bozukluğu şekil 1/a, anlamca çelişen sözcüklerin aynı cümlede kullanılması).

Gerçi 1 aydır fitness yapıyorum ve 1 aydır kilo almıyorum.

15 Haziran geçsin hele... Sonra görüşecez Göbar ile.

not: "Göbar" göbeğimin ismi. Kendisine göbek diye seslenilmesinden hiç hoşlanmaz ona göre.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 23 May 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Boyum:1.69-70
Kilom=47
BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE?
*!açlıktan başı döner*

kızdandır...
derler ya...[hline]So need your love, so fuck you all
I'm not scared of drink, I just don't want to
If I stopped lying, I'd just disappoint you
I come undone

Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 23 May 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Boyum:1.69-70
Kilom=47
BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE?
*!açlıktan başı döner*

vah vah, bizim de bir mustafa abi vardı aynı senin gibiydi, bişey yok sanıyorduk adam güle oynaya yaşıyordu, 3 gün sonra pat diye gitti dağ gibi adam.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

Prawdan kurt çıkmış.

Cidden eğer
gıçınız kaşınıyorsa
uyurken ağzınızdan salya akıyorsa
sizde tenya olabilir.

Hemen bi kaba zıçıp doktora götürüyorsunuz test ediyolar
eğer tenya varsa ilaç veriyorlar
sonra zıçıyorsunuz çıkıyor
bağzen göz yuvalarından bile çıkabiliyor.
Çok ciddiyim. Bende vamrı diye gittik orda doktor resimlerde göstermişti allahtan yoktu
karının tekinden 1.5 metre tenya çıkmış öle dedi doktor amca

praw senden kaç metre çıktı ?[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

vereyim... bende çok var :)
kilo almak istiosan yiyeceksin kardeşim..
benim kadar yiyen bi adamın kilo almamasına imkan yok
eğer buna rağmen almıosa ne yaparsa yapsın almaz.. doktora gitmesi lazımdır bu kadar basit.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any
Sense of compassion
Between supposed lovers/brothers
Sosyal ağlarda paylaş

O tenyayı ağzından bile çekip çıkartabilriler yedikçe çoğalıyo ve çoğaldığı vücutlar birleşip tek bi vücut halinde yaşıyo yani buna hızlandırılmış büyümede denebilir hehe. Amanın fazla geciktirmeyin yoksa midenizi bulandırıcak en iğrenç şekillerde çıkarıyolar bağırsaklarınızdan onu hehe.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 May 2003 18:09 tarihinde demiş ki:
1 ayda nerenle fitness yaptın sen göbarın uslanmadımı daha

Senin kilon boyundan 15 kilo fazla olsun. Ve göbeğin 10 yıldır o şekilde dursun.

Sen değil 1 ay, 5 ay fitness yapsan gitmez o göbek. Sadece sarkıklığı gider biraz.

Anca böyle 1 - 2 sene body yaparsan falan kasa dönüşür. 90 kilonun hepsinin kasa dönmesi ne demek zaten. Arnold gibin olursun.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wanderer1985, 23 May 2003 17:42 tarihinde demiş ki:
said:
Gimli, 23 May 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
83'üm ve şişmanlıyorum )-8
Naapcaksınız kiloyu kardeşim?
Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

rejimler ise yaramiyo galiba murat efendi :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Öss göbeği rulez (-8
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...