-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: jacabo, 23 May 2003 17:55 tarihinde demiş ki: bencede $i$mansın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize dfşglkdflkl bi şey vardı ya böle boyunun karesini kilona mı ne bölüodun sonra bi oran çıkıodu ona göre şişmanmısın deilmi anlaşılıodu onu tam hatırlayan varmı[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 gittikçe kilo alıyorum benimde vermem lzm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 walla 1.79 um 68 kiloyum ama şunu diyebilirim kilodan çok yağ oranı ile alakalı 69 kilo olmama rağmen azda olsa bi parça midem var olay sporda ve dengeli beslenmede biter(bu arada makarna kilo aldırmaz)Adam gibi sağlıklı kilo almak ise maksat öyle salonlarada gitmek gerekmez biraz bisiklet yada kşu vakit yoksa evde yapılabilecek ve en fazla 30dk nızı alabilecek egzersizlerle hemde atletik bir vücuda hemde saglıklı kiloya kavuşabilirsiniz.Kilo almak için sporla beraber normal dengel öğünlere ek olarak bol süt ve eti cicibebe bisküvi tavsiye ederim hertürlü vitamini proteini dengeli veren nadir besinlerdendir.Ama spor şart. Tedjübe ile sabittir.=93 kilodan bu kiloma saglıklı ve yapılı bir vücut kuraraktan indim.[hline]Thief of Paticik [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 23 May 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Aragorn boyunun son iki hanesinden 15 kilo fazla yada 15 kilo eksik olman normaldir. yani 1.82 boy ise kilon 67 ile 97 kilo arası olması normal sınırlardır. Askeriye böle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben süperim ehe. Boy 1.76, kilo 90. Sanırım 15 hazirana kadar 95 kilo olcam mutlaka (bknz anlatım bozukluğu şekil 1/a, anlamca çelişen sözcüklerin aynı cümlede kullanılması). Gerçi 1 aydır fitness yapıyorum ve 1 aydır kilo almıyorum. 15 Haziran geçsin hele... Sonra görüşecez Göbar ile. not: "Göbar" göbeğimin ismi. Kendisine göbek diye seslenilmesinden hiç hoşlanmaz ona göre.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 1 ayda nerenle fitness yaptın sen göbarın uslanmadımı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 walla aslında o bakımdan iyi güreş müreş tutarsan milletle atlarsın üstüne boğulur ezilir büzülür altında[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Boyum:1.69-70 Kilom=47 BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE? *!açlıktan başı döner* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: slayerrr, 23 May 2003 18:13 tarihinde demiş ki: Boyum:1.69-70 Kilom=47 BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE? *!açlıktan başı döner* kızdandır... derler ya...[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Gece yatmadan önce yemek yiyip beton gibi yat ve aralarda bişiler yeme sadece yemekde acaip ama acaip ye ye ye ve ekmeğe aban.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Absolut sen bizim eve gel bi yemek ye kilo alıyonmu almıyonmu görüsün. One bea brokoli yapmış annem yenirmi bu peeehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 walla çok zayıf olmak iyi değil şişman olmak da iyi değil ekmeğe abanma damarların tıkanır sonra yaşlanınca[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 1.79 boy var.58 kiloyum. Uzmana görünmek lazım.Zayıflığın vücutta nedenleri olabilir.Ne kadar uğraşsan kilo alamayabilirsin.Hemde uzman kontrolünde kilo almak daha İyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 sinir olurum böyle çok zayıfım kilo almak istiyorum diyenlere :) dayak istiyosun bence sen :) *!aynada göbeğini süzer*[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: slayerrr, 23 May 2003 18:13 tarihinde demiş ki: Boyum:1.69-70 Kilom=47 BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE? *!açlıktan başı döner* vah vah, bizim de bir mustafa abi vardı aynı senin gibiydi, bişey yok sanıyorduk adam güle oynaya yaşıyordu, 3 gün sonra pat diye gitti dağ gibi adam.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 zayıf arkadaşların karnında kurt olabilir dikkat etsinler kendilerine[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Prawdan kurt çıkmış. Cidden eğer gıçınız kaşınıyorsa uyurken ağzınızdan salya akıyorsa sizde tenya olabilir. Hemen bi kaba zıçıp doktora götürüyorsunuz test ediyolar eğer tenya varsa ilaç veriyorlar sonra zıçıyorsunuz çıkıyor bağzen göz yuvalarından bile çıkabiliyor. Çok ciddiyim. Bende vamrı diye gittik orda doktor resimlerde göstermişti allahtan yoktu karının tekinden 1.5 metre tenya çıkmış öle dedi doktor amca praw senden kaç metre çıktı ?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 vereyim... bende çok var :) kilo almak istiosan yiyeceksin kardeşim.. benim kadar yiyen bi adamın kilo almamasına imkan yok eğer buna rağmen almıosa ne yaparsa yapsın almaz.. doktora gitmesi lazımdır bu kadar basit.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 O tenyayı ağzından bile çekip çıkartabilriler yedikçe çoğalıyo ve çoğaldığı vücutlar birleşip tek bi vücut halinde yaşıyo yani buna hızlandırılmış büyümede denebilir hehe. Amanın fazla geciktirmeyin yoksa midenizi bulandırıcak en iğrenç şekillerde çıkarıyolar bağırsaklarınızdan onu hehe.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Fistan, 23 May 2003 18:09 tarihinde demiş ki: 1 ayda nerenle fitness yaptın sen göbarın uslanmadımı daha Senin kilon boyundan 15 kilo fazla olsun. Ve göbeğin 10 yıldır o şekilde dursun. Sen değil 1 ay, 5 ay fitness yapsan gitmez o göbek. Sadece sarkıklığı gider biraz. Anca böyle 1 - 2 sene body yaparsan falan kasa dönüşür. 90 kilonun hepsinin kasa dönmesi ne demek zaten. Arnold gibin olursun.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Peki kaşıntısız, salyasız tenya menya olmazmı ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 olmaz sağlığa vücuda zevke zararlıdır predator[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: wanderer1985, 23 May 2003 17:42 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 23 May 2003 17:29 tarihinde demiş ki: 83'üm ve şişmanlıyorum )-8 Naapcaksınız kiloyu kardeşim? Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti rejimler ise yaramiyo galiba murat efendi :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Öss göbeği rulez (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 racona ters isler yaparsan alirsin boyle cezasini :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar