Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO kıtlığı çekiyorum

Harvey

Öne çıkan mesajlar

yok abi ben aradım bulamadım , sandbox oyunun ilk koşulu half life 1 den kalma grafik motoru kullanmak olmuş(istisna birkaçı hariç) piyasadaki oyunların çoğu cacık.Hani beleşleride demiyorum sırf ,parasını versen gene oynayacak adam gibi mmo yok.Gelecek olanlara bakınca da gene sürekli dandik şeyler göze çarpıyo, GW 2 deki pıt pıt oraya uçan kaçan anime havasındaki rezalet animasyonlar mesela.En ilgimi çeken Arche Age olmuştu ama onunda setting rezalet geçen bir videosunda playerın yanında palyaço suratlı aslan görünce izlemeyi kestim...
Sosyal ağlarda paylaş

mesela sandbox türü uncharted waters online var. tam anlamıyla sandbox değil ama yakın yani. ve free.(%90, item shop var)

ben çok beğenmiştim deli gibi de oynadım ama oyun bitmek bilmedi arkadaş. sürekli yapabileceğin şeyler çıkarıyor oyun. bayıyor bir süre sonra :P
Sosyal ağlarda paylaş

Lethbrika said:

Ya Wakfu'ya başlamak istiyorum bende bayadır ama karakterler bi daha silinicekmi onu öğrenemedim söylerseniz sevinirim ona göre başlayayım bende.

silinebilir. daha önce iki kere falan wipe geldi. şubatta open beta bittiğinde başla. garantiye al işini eğer karakterini kaybetmek istemiyorsan.

bana sorarsan da oyun başlamadan ekosistemi, politik meseleleri, classları, meslekleri biraz öğren. oyun biraz karışık.

lol kendimi quotelamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...