saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ayda sevişenler? hmm ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ya aslında gelişim yavaş demek yanlış, sonuçta gelişimle ilgili bi durum fazla yok oyunda. Hani şu bitsin end game olcak şu aytımları toplim hazırım diye bir durum yok, karakterine göre değilde yapmak istediğine göre oynuosun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Uo oynadim ben biraz skti ya dayanamadim. Soyle hakkatten uo yu andiran free yada pay to play bisey yokmu? Grafikleri gunumuze uyarlanmis cekilir turden sandbox falan filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 eve online keske oynanan bi mmo olsa bekliyoruz hala 2 ay oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yok abi ben aradım bulamadım , sandbox oyunun ilk koşulu half life 1 den kalma grafik motoru kullanmak olmuş(istisna birkaçı hariç) piyasadaki oyunların çoğu cacık.Hani beleşleride demiyorum sırf ,parasını versen gene oynayacak adam gibi mmo yok.Gelecek olanlara bakınca da gene sürekli dandik şeyler göze çarpıyo, GW 2 deki pıt pıt oraya uçan kaçan anime havasındaki rezalet animasyonlar mesela.En ilgimi çeken Arche Age olmuştu ama onunda setting rezalet geçen bir videosunda playerın yanında palyaço suratlı aslan görünce izlemeyi kestim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sonütücü said: Uo oynadim ben biraz skti ya dayanamadim. Soyle hakkatten uo yu andiran free yada pay to play bisey yokmu? Bezerye said: yok abi ben aradım bulamadım Tek başınıza çekilmezde eğer arkadaşın varsa güzel oyalar. http://www.havenandhearth.com/portal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mesela sandbox türü uncharted waters online var. tam anlamıyla sandbox değil ama yakın yani. ve free.(%90, item shop var) ben çok beğenmiştim deli gibi de oynadım ama oyun bitmek bilmedi arkadaş. sürekli yapabileceğin şeyler çıkarıyor oyun. bayıyor bir süre sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sandbox'ın mantığı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hala bi oyun bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 go go wakfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ya Wakfu'ya başlamak istiyorum bende bayadır ama karakterler bi daha silinicekmi onu öğrenemedim söylerseniz sevinirim ona göre başlayayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Deacon said: APB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 APB kaldırmıyor bilgisayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 lotro veya ddo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Lethbrika said: Ya Wakfu'ya başlamak istiyorum bende bayadır ama karakterler bi daha silinicekmi onu öğrenemedim söylerseniz sevinirim ona göre başlayayım bende. şubatta open beta bittiğinde başla. garantiye al işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Lethbrika said: Ya Wakfu'ya başlamak istiyorum bende bayadır ama karakterler bi daha silinicekmi onu öğrenemedim söylerseniz sevinirim ona göre başlayayım bende. silinebilir. daha önce iki kere falan wipe geldi. şubatta open beta bittiğinde başla. garantiye al işini eğer karakterini kaybetmek istemiyorsan. bana sorarsan da oyun başlamadan ekosistemi, politik meseleleri, classları, meslekleri biraz öğren. oyun biraz karışık. lol kendimi quotelamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 BramStoker said: lol kendimi quotelamışım. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 @BramStoker Teşekkürler deniyeyim bakalım şimdilik o zaman.Oyun güzel olmuş ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ayrıca wakfu oynayanlar nicklerini pm lerse community feeling olayı yaşayalım, remington mudur ne ingilizce konuşulan serverdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bütün class lar açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 en son panda ve sram geldi işte, ecaflip şimdilik kapatıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Oynayacak oyun bulamıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Wakfudan baymaya basladım ben,iyice sçmışlar oyunun içine kesinlikle solo takilamiyorsun eskisi gibi exp gain kısmıslar vs. birde bunun üstüne wipe sonrası 2. gün 60 level gördüm diyen oldu iyice soudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Oyun önerin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 apb ya da swtor oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar