Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Dartanian said: Bugün de 2012 filmini koymuşlar sdsadafada evet ya biraz baktım da komedi filmi gibi ne kadar kalitesiz ne kadar dandik bişi, fenalık bastı neyse sonra bikaç bölüm Person of interest izledim de kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 2012 baya güzel filmdi. tabii izlediğin 2012: ice age veya 2012 doomsday değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Logo fena degil de, altindaki star yazisi olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 logoyu bi tek ben mi iğrenç buldum diyodum ilk bikaç postta, sonra saydırmış bikaç kişi, mutlu oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Gallant said: Logo fena degil de, altindaki star yazisi olmamis.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 TRT'ye reklam vermişler lan asdf ilk defa bir televizyon kanalının aynı yayın grubundan olmayan bir kanala reklam verdiğini görüyorum. Gerçi TRT devlet kanalı o yüzden rahatlıkla vermişlerdir de, garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://fcom.us.es/fcomblogs/empresainformativa9/files/2011/04/Telemadrid-SAT.png ispanyol telemadrid tvsi logosu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 istanbulun ücra köşelerine açılan avm logosu gibi sikko olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 arka sokaktaki esnaf televizyoncusu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 cepa logosu .gibi olmuş logosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 karla bonoff'tan all my life'ı patlatıyorlar pazar gecesi sineması tanıtımında. pazar günü body of lies'ı gösterttireceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 değiştirmişler ortasını transparan diil beyaz yapmışlar, daha bi adam olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar