DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 detay Sadri şener açıklamış eğer ki küme düşme kaldırılırsa Kulüpler Birliğinden ayrılırız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 havuzdan çıkarız deselerdi daha etkili olurdu , kim takar kulüpler birliğini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Baya etkili kararları tetikleyebilir yalnız bu olaylar, ayrı bi havuz veya oluşum artık neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Feneri düşürelim mı diye fenerlilerin oy vereceği bı oylama yapılırsa zaten ne kadar oluşum varsa cikalim icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 kulüpten birliği'nden çıkmak şov cidden sadece, hiçbir etkisi olmayan ve sadece hayali arkadaş modunda kulüp yöneticilerinin takıldığı bir oluşum. Lakin güzel tepki, keşke Yıldırım Demirören taht sevdası yüzünden sağa sola yavşamasaydı, insan gibi dolansaydı ortalıkta da bizde yapsaydık böyle birşey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ilhan covcov içerlemiş kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 kulüpler birliği değil de havuzdan çıksınlar gerçekten yiyosa. hayır yasa çıkarılmasın diye böyle şeyler yapmak gerekli, doğru söylüyorlar da. gerek gs, gerek ts inanılmaz zarar eder böyle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 galatasaray havuzdan çıksın.taraftarlarada çağrıda bulunsun havuzdan gelecek parayu karşılamaya çalışalım elimizden geldiğince haha.da havuzdan çıkma olmaz tabi ama şu süreçte sanki ortada şikeymiş vs yokmuş yada suç değilmişte galatasaray kıllık yapıyormuş gibi lanse edilmesine uyuz oluyorum ya.sanki galatasaray devlet ,savcı, polis anasını satim. hani sanki öyle bir konuma getiriyorlarki.fener küme düşünce galatasarya direk kupaları teslim edicekler buyrun fener düştü siz kazandınız diye.gs de bu yuzden feneri istemiyor karşı cıkıyor sdfs şu igrençlikler içinde bu da ayrı bi iğrençliktir yani.suça karşı cıkanı dışlamak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 MrLevie said: ilhan covcov içerlemiş kıyamam ha bide utanmadan gitsinler karşılıklı maç yapsınlar oynasınlar istedikleri gibi demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 febe kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Fener giderse tv(dijitürk) bana az para verir düşme kalksın demek, ister sevsin ister dövsün ama başımızda kocamız olsun tarzı bi laf gibi geliyor bana. Kızıyorum ama anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 klüpler birliği ne ki? havuzdan çıkarız diye tehdit değil çıkmak yürek ister. çıkarlarsa helal olsun. işte o zaman futbolda çok şey değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 zamanında aziz yıldırım kulupler birliğini boykot edince laf edenler bugun gs ile ts ayrılmayı düşününce alkışlıyo. komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Aziz niy ayrılmak istemiş acaba, ne istemişte kim bilir kulüpler birliği yapmam demiştir. Tabi Fenerliler konuya gene farklı bir "bakış açısıyla" yaklaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hatırlamıyomusun yoksa hatırlamamazlıktan gelmek işine mi geliyor acaba? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 *A wild Lube Ayar appears.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Az para kazanıcaz diye kafalarına göre iş yapacaklarsa çıkalım havuzdan da. Gs taraftarı olarak biz takımımızın arkasında dururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Aziz Yıldırım "kulübün haklarını savunamıyorum, laf edince kulüpler birliği başkanı konuştu diyolar, o yüzden kulüpler birliğinden ayrılıyorum" diye atar yapıyordu. Bayağı savunamıyor, bayağı laf edemiyormuş gerçekten, o ayrı mesele de, şerefini onurunu, koskoca Türk sporunu, milyonlarca futbol izleyicisini, kamuoyu vicdanını kulüplerinin kasasına girecek 3-5 milyon için satmaya razı adamların oluşturduğu bir toplulukta bulunmayı içine sindiremeyen Galatasaray ve Trabzonspor'un tavrıyla, Aziz Yıldırım'ın her zamanki butthurt "topumu verin ben gidiyorum" tavrını mukayese etmek gerçekten tam bir level sonsuz ayarsızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 çok korktuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 mokoko said: zamanında aziz yıldırım kulupler birliğini boykot edince laf edenler bugun gs ile ts ayrılmayı düşününce alkışlıyo. komik Kimse Aziz Yıldırım'ın o tepkisine laf etmedi, o tepkisine gösterdiği sebeplere laf etti. Kulüpler birliği zaten kuruluş amacıyla "Anadolu Takımları"nın 3 büyükler karşısında ezilmemesini, onlara karşı birlik olmasını ve hem yayın hakları hem de transfer olarak büyüklere karşı kendilerini savunmalarını sağlamak için kurdukları bir birlikti. 3 büyüklerin orada zaten işi yoktu. Şimdi niye oradalar deseniz zaten kimsenin verecek cevabı yok. Bi nevi TFF ve yayıncıya karşı tüm kulüplerin sendikası gibi bişi oldu. Ayrılmak da bir işe yaramaz, öyle çok ahım şahım bir gücü ya da etkisi olan bir birlik değil çünkü. 58. maddenin kendilerine sorulduğuna bakmayın, maksat feneri kurtarmak orada. Normalde öyle bir şeyin kurallarda yasada da yeri yok. Sırf göstermelik, "kulüplere sorduk tamam dediler" deme amaçlı tezgah. Yoksa bugüne kadar nerede gördünüz bir kuralın sorulup onların fikri alındığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kulüpler birliği'ni böyle zamanlarda atar yapmak için üç büyüklerin kurduğunu sanıyordum ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Siz para için ayrılıyordunuz, biz onurumuz için ayrılıyoruz. Aramızdaki fark bu, bir türlü anlamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 vaay bee karizmaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar