sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Benim şu: Akşam yemeğinde TSK'nın hediyesi olarak istikhak olarak verilecek karışık çerezi yemek, kola içmek. biraz müzik dinleyip kitap okumak, 22:30 gibi yorganı kafamdan çekip "Ankara Havası" namelerini duymadan uykuya dalmaya çalışmak. bu da ekşi sözlükten: 30 yaş üstü bekar ve üniversiteden arkadaşlarla bir evde toplanıp tombala oynamak ve çay içmek... ilerleyen saatlerde belki batak bile oynayabiliriz, sonuncu olan benzinliğe gidip sigara alır... benimki bile daha iyi lan. sizinki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 seni ziyarete geleceğim şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ders çalışçam evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 film izlicem belki arkadaş gelir beraber izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 alaçatıda yağmur yağıyor mu diye gidip bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ee hani çılgın partiler, seksler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 onu ben yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 büyük ihtimal model sheet çizerek gircem 2'sinde final ödev teslimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 çalışmak çalışmak sonra biraz daha çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Party var, 3 senedir falan ilk defa evimde girmiyorum sanırım. Black Label + band hero şeklinde gireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 en eğlenceli plan benim lan nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ha tamam ahmet kurtardı durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bence benimle viski içsen eglenirsin Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 angara havasının olduğu yer asla eğlenceli olamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 viski deme, yapma bunu. aylardır alkol almadım. madurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Gönderebiliyor muyuz sana? Yılbaşı hediyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Sağol teşekkür ederim. Ama sorun bulunmaması değil, eğer riski göze alıp askerliğini uzatma durumuna razı olacak olursan sokarsın içeriye içersin. ama ben şahsen gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Aman salla madem, az kalmış zaten. Olsun abi çatır çatır patide geziyorsun. Şımarık bir askerlik senin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 aynen ya o kadar bozuk değil moraller. sizlere iyi partilemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Fin said: yarım şişe tanqueray bide pazartesiye kadar yazmam gereken bi 150 sayfa bitirme tezi var RAWR party hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 evde oturup film izlemek. (ne izleyeceğime karar veremedim daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bende film izlicem özendim. ödevi boşver yeğğğ hoca da foruma üye risk alıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 araca 1 şişe viski atıp, 2 arkadaşla random İzmir turu. Mekanlara damsız girmek için guardlarla kavga falan ederek geçirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Executive suit sampanya jakuzi dvd ve malum konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mortis ve 3-5 arkadasla birlikte dandik bir indie rock grubunun konserine gitmece hehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar