hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bi cocuk vardı yetim bide yaslı calgıcı adam vardı efendime söyleyeyim bunların köpekleri vardı sapka fln takıolardı sonra ansızın bir kıs günü tipi bastırdı bunlar sokakta donmak üzereyken yaslı adam karı kazdı saman buldu cocugu yatırp üstüne yattı sonra adam doarak öldü cocuk yasadı fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Gepetto usta ve itleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oha ne biçim çigzi film o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ehu aynısımı bu çocuk kömür kalemle resim yapıp,süt satıyordu sanırım sonrasında ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ahahahah nasıl bir çizgi film lan bu? :D sdfsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hatırlamıorm o kadar :D belki aksama yeni bişiler hatırlarım bakalım.. Fin said: ehu aynısımı bu çocuk kömür kalemle resim yapıp,süt satıyordu sanırım sonrasında ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 aklıma georgie geldi. onda da kız donmak üzereyken çocuk kızın üstüne çıkıp ısıtıyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BANA KÜÇÜKKEN KİBRİTÇİ KIZ OKUTANI ARIYORUM, BULURSAM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIM. PSİKOLOJİM HALA PARAMPARÇA. ÇOK SERT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 xunn said: BANA KÜÇÜKKEN KİBRİTÇİ KIZ OKUTANI ARIYORUM, BULURSAM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIM. PSİKOLOJİM HALA PARAMPARÇA. ÇOK SERT. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 xunn said: BANA KÜÇÜKKEN KİBRİTÇİ KIZ OKUTANI ARIYORUM, BULURSAM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIM. PSİKOLOJİM HALA PARAMPARÇA. ÇOK SERT. knights of xentar oyna işte orda da bi kibritçi kız var bütün bakış açın değişir konsepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Emrah'ın çizgi film versiyonuymuş bu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 lord_gorthaur said: muhteşem bir çizgi filmdir tavsiye ederim,sans famille'nin muteşem uyarlamasıdır. Yaşlı adamın ismi Vitalis,kendisi çok ünlü bir opera sanatçısı(tenör) ancak bir gün sahne de öksürük krizi tutar ve rezil olur,bunun üzerine bu durum gururuna dokunur ve opera'yı bırakır. Sonra Harikalar Kumpanyası adı ile sokak gösterileri düzenler ve bir gün remi'yi babasından satın alır ve olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 şimdinin bebeleride kayu izliyor. o keltoş gibi mükemmel insanlar olacaklar inşallah. tipine tükürdüğümün keltoşu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 köpekli emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bunu almanyadayken izliyodum diye hatırlıyorum , baya dramatik bi çizgi filmdi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Selam, Benim ufaklığa o keltoşu izletmiyorum, görsellerinin bulunduğu ürünleri yaklaştırmıyorum. Mümkünse doğru/yanlış ayrımını Fairly Odd Parents izleyerek versin istiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 lord_gorthaur said: Ya ama bu yüz... Bu yüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bu knight in the area diye futbol temalı bir anime var suan fena degil gibi bunun benzeri eskinde bir futbollu bişi vardı tam net hatırlamasamda; 1-asıl cocugun ismi şon mu şanmı oyle bişidi 2-albatros vurusumu oyle bir ucan kafa atıyordu sanki 3-yeşil saclı bir elemandı birde uzun beyaz saclı bir profesyonel arkadasımı vardı neydi bu animenin ismi nedir bilen varsa bir yazarsa biraz izlicem eskilerden bir derleme yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Batıda striker di ismi yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ashita e free kick imiş orjinali buldum okeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 hasmetbeybi said: bi cocuk vardı yetim bide yaslı calgıcı adam vardı efendime söyleyeyim bunların köpekleri vardı sapka fln takıolardı sonra ansızın bir kıs günü tipi bastırdı bunlar sokakta donmak üzereyken yaslı adam karı kazdı saman buldu cocugu yatırp üstüne yattı sonra adam doarak öldü cocuk yasadı fln filandeve nin gözyaşları'nı bekle sen. orada da devenin karnını deşip içine giriyorlar karda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar