jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 off =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 1/4 ü 10 milyon 73 yaşında bi amcaya çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 peder beyle ortak girmistik, biletlerde bize girdi tabi. amorti cikan biletleri hacilayip zarari minimuma indirme planlarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 tatar fikir sana aitse tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 of lise arkadaşımın çeyrek biletine 5milyon vurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Norak said: 1/4 ü 10 milyon 73 yaşında bi amcaya çıkmış Amcaya birde amorti ve teselli ödülü de çıkmış. Amca kayıp :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 73 yaşında gelen paranın içine zıçayım diyip Taksim'e memleketin en büyük helasını yaptırması lazım, bide ortadan kayboluyor çocuklarına torunlarına kaptırmamak için sanırım lol Ulan o yaşta neyine bilet alıp gençlerin kısmetini engelliyon pis herif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Disappear said: 144 bilet - 498,5 tl ikramiye. benim icin milli piyango bitmistir bi daha da almam rerororo... olmuş akil fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Çeyreği 9 liradan milyara yakın girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 75lik amca 10 bilet almış birine büyük ikramiye, bir diğer biletine de 80bin tl çıkmış! oha be kardeşim hadi büyüğü anladıkta o yancı 80bin de nooluyor! şike var hile var!!!'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 biz 72 tl'lik bilet aldık 4 çeyrek 2 yarım olmak üzere ve 2 çeyrek 1 yarım'a son 2 rakamdan gelecek olan 70 TL'nin tamamı gelmiş oldu geriye. 2 TL de işte heyecanına vermiş olduk dersek bişey kaybetmemiş oluyoruz iktisadi açıdan. Hatta kredi kartıyla ödeyip nakit olarak aldık elimize. Daha doğrusu ben almadım hatun ilgilendi ben de o kadar bilet aldı çıkarsa çıkar ben de nasiplenirim 3-5 bişi boşuna şimdi 9 tl vermeyeyim dedim. İyi ki de demişim. Bu arada son zamanlarda tüketici bireyden oldukça uzaklaştırmışım meğer kendimi. Para çıksa nolur falan diyodum yatırırım bankaya yurtdışına giderim yüksek lisans için ayırırım cart curt diyodum. Son günlerde mağaza çarşı gezer oldum da tekrar gözüm döndü $_$ şeklinde. Pikap/plak köşesiydi hometheater köşesiydi ve film koleksiyonuydu, süper kolonlardı, kocaman fotoğraf albümleriydi, şu bu o kitaplarıydı derken abuksubuk bohemimsi zevkler bildiğin servet istiyor anasını satayım. Ha bir de sirkeci'ye götür bizi makine alcaz diye ısrar etti arkadaşlar gene vitrinlerde zeiss lensleri national geographic çantaları görünce nevrim döndü anasını satayım. 450 tl'ye çanta mı olur. Çıksaymış olurdu yani tühtüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bana 100 lira cikti lan, ama ceyrek bilet oldugu icin 25tl alicakmisim bugun ogrendim sevincim kursagimda kaldi. Negzel 100 liram olcakti havadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: 75lik amca 10 bilet almış birine büyük ikramiye, bir diğer biletine de 80bin tl çıkmış! oha be kardeşim hadi büyüğü anladıkta o yancı 80bin de nooluyor! şike var hile var!!!'! adam seri bilet almış abi. doğal olarak teselli akmış adama bi ton. 1 numara farktan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 1 ton değil 2 tane bilete teselli akmış teselli ikramiye 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 amcayı bulup fidye için kaçırasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 şuna acaip derecede gülüp duruyorum ya. http://img808.imageshack.us/img808/9898/milpiyang.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 2 bilet, birine 70 ytl, digerine 500 ytl 6 rakam. mp den kazandıgım en yuksek mebla bu oldu su yasıma kadar sfgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 2 bilette 1 amorti vurdu, eh buna da sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu milli piyangoda satılmayan bilete çıkınca ne oluyor? olmuşmudur öyle bir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 farkındayım bi mallık var bu işte ama üşeniyorum çözmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bkz. devretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hemen sistemden görüyolarmış tekrar çekiliyormuş http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=b%c3%bcy%c3%bck%20ikramiyenin%20sat%c4%b1lmayan%20bilete%20%c3%a7%c4%b1kmas%c4%b1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar