Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nisemonogatari

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

bu kadar dialog içerip de bu kadar az şey anlatan yapım çok az, bölümün tek anlamlı lafı rarararargi-kün'den kardeşlerine geldi kuvvet konusunda. gerisi bildiğin laf salatası. bindik bir alamete kıvamında izliyorum kanbaru çıkacak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bu kadar dialog içerip de bu kadar az şey anlatan yapım çok az, bölümün tek anlamlı lafı rarararargi-kün'den kardeşlerine geldi kuvvet konusunda. gerisi bildiğin laf salatası. bindik bir alamete kıvamında izliyorum kanbaru çıkacak diye.

aynen ben de onu düşünüodum

nie izlioz lan bunu die

anam babam görse, başka işin yok mu oğlum senin falan diecek

resmen 20 dakka boyunca herif random dialog yaparken karı kızın o tarafını bu tarafını görüp bi de fantastik backgroundlar görüoruz. Ve bazen dialogları da o kadar ciddi bi şekilde takip etmediimi farkettim. Sonra dedim iice odaklaniim, ama çeviriler dandik, japoncasına dikkat ederek dinliim, onlar da çok boş.

ayrıca hayat araragiye güzel, anca karı kızla muhabbet. bi okula falna gitsin bi ders yapsın bi part time iş yapsın falan yok.

bu kadar laf attım , çıktığı gibi izliom ama, ben de anlamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

onu desen oturabiliyor olmazdın

ya yok ilk sezondaki hikayelerde ikişer kitaptı ama sadece 2 bölüme sıkıştırıldıklari için insanlar ona alıştı. şimdi adamlar 5-6 bölüme bir hikayeyi yayınca çok boş yer kalıyor. herifler de haliyle fanservice ve beğenilen dialogları dolduruyorlar

sen dur daha tsukihi phoenixteki diş fırçalama sahnesi var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...