Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karsi cins escinselle birlikte olur musunuz?

combat

Öne çıkan mesajlar

combat said:

dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu.

Bunun anlamı bastırdığın bir takım duygular, bilinç altında ortaya çıkıyor. Aslında geylere karşı ilgi duyduğunu düşünüyorum (evet gay mı olacadı) hatta onlarla ilişkiye girmek istemişsin içinde biryerlerde ancak sosyal hayat-ahlak yapın artık sebebi her ne ise o kadar baskı kurmuş ki bunu hiçbir zaman gerçekleştirememişsin ve bu senin bilinç altında ortaya çıkmış. Rüyalarında geylerle ilişkiye giriyorsun, gördüğün kadınlar kadın görünümlüyken erkeğe dönüşüyor, o sana sende yere boşalıyorsunuz, kısacası onları istiyorsun.

Sana iki çözüm yolu sunabilirim ciddi anlamda:

1- Hoşlandığın geyle konuş.
2- Psikolojik destek al.
Sosyal ağlarda paylaş

combat said:

goren de silah cikarip vuracak sanacak yav. ucur yavrum nedir bi uyeligin degeri. benim fake gibi kolpaciliklarla isim olmaz eglenmek icin insanlarla yazismak icin geliyorum buraya. sen gibilerle degil tabi amk senin gibi bi grup huzursuz papagani dinlemeye gelmek icin fake account mu acicam bi de. para versen gelmem amk. papagan gibi fake fake diye gezceginize gidin admin a report edin hatta ben sana ip mi vereyim simdi oturdugum cafe ye street view ile zoom yap. hey gidi kucuk hesapci kucuk dunyalarin gururlu ergenleri sizi. olm ben 8 yasinda taso biriktiriyodum o zaman bile sneden daha dolu dolu bi yasam tarzim varmis.

ayrica yazdiklarimi bi hollywood sirketi gorup telif haklarini satin alacak sanki amk. nasi ergensiniz olm siz. biz ergenken metalcilere hiphopculara ozeniyoduk kaset cd biriktiriyoduk siz boyle forumlarda laf mi yetistiriyosunuz abilerinize.

epic
Sosyal ağlarda paylaş

size bi fikra anlatayim:

temel amerikaya gelir ucaktan iner passaport olayi filan falan
immigration office alirlar bunu memur sorar :

- what's your name sir?
-temel
-surname?
-kaya
-sex?
temel gayet sakin cevaplar
- 3 times a week
memur sasirir ve olayi toparlamaya calisir...
- sir you understood me wrong..i mean male? or female?
temel yine hic beklemeden cevaplar
- doesn't matter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...