Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu. Bunun anlamı bastırdığın bir takım duygular, bilinç altında ortaya çıkıyor. Aslında geylere karşı ilgi duyduğunu düşünüyorum (evet gay mı olacadı) hatta onlarla ilişkiye girmek istemişsin içinde biryerlerde ancak sosyal hayat-ahlak yapın artık sebebi her ne ise o kadar baskı kurmuş ki bunu hiçbir zaman gerçekleştirememişsin ve bu senin bilinç altında ortaya çıkmış. Rüyalarında geylerle ilişkiye giriyorsun, gördüğün kadınlar kadın görünümlüyken erkeğe dönüşüyor, o sana sende yere boşalıyorsunuz, kısacası onları istiyorsun. Sana iki çözüm yolu sunabilirim ciddi anlamda: 1- Hoşlandığın geyle konuş. 2- Psikolojik destek al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sakallı makallı ne lan sdfs yok öyle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Lord_Argos said: Bunun anlamı bastırdığın bir takım duygular oyle olsa direk gay gorurum kadin gordum ozellikle de sordum cinsiyetini. lezbiyenmis aslinda erkek olmaya karar vermis sonradan. beni gorunce birden asik olmus ve tekrar kadinsi duygular hissetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: eger oyle bi hatuna denk gelirsem kesinlike sakalliyken birlikte olmam. kibarca kesmesini isterim. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aşık olunca kadınlaşan erkeksi lezbiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 çok garip bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Önemli olan votka, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yok içince sapıtıyor arkadaş. Döver möver sakallı kadını falan... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: goren de silah cikarip vuracak sanacak yav. ucur yavrum nedir bi uyeligin degeri. benim fake gibi kolpaciliklarla isim olmaz eglenmek icin insanlarla yazismak icin geliyorum buraya. sen gibilerle degil tabi amk senin gibi bi grup huzursuz papagani dinlemeye gelmek icin fake account mu acicam bi de. para versen gelmem amk. papagan gibi fake fake diye gezceginize gidin admin a report edin hatta ben sana ip mi vereyim simdi oturdugum cafe ye street view ile zoom yap. hey gidi kucuk hesapci kucuk dunyalarin gururlu ergenleri sizi. olm ben 8 yasinda taso biriktiriyodum o zaman bile sneden daha dolu dolu bi yasam tarzim varmis. ayrica yazdiklarimi bi hollywood sirketi gorup telif haklarini satin alacak sanki amk. nasi ergensiniz olm siz. biz ergenken metalcilere hiphopculara ozeniyoduk kaset cd biriktiriyoduk siz boyle forumlarda laf mi yetistiriyosunuz abilerinize. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu eleman da içip içip paticiki dağıtır yakında bak benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu arada karşı cins transeksüel oluyo bu. eşcinsel değil. baya bi abuk tabi durum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 size bi fikra anlatayim: temel amerikaya gelir ucaktan iner passaport olayi filan falan immigration office alirlar bunu memur sorar : - what's your name sir? -temel -surname? -kaya -sex? temel gayet sakin cevaplar - 3 times a week memur sasirir ve olayi toparlamaya calisir... - sir you understood me wrong..i mean male? or female? temel yine hic beklemeden cevaplar - doesn't matter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu topikte postum olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 eşcinsel ise bana ilgi duymuyordur zaten bu yüzden birlikte olamayız ha bisexüel diyorsan evet olurum hatta kız arkadaşını çağırsın grup yapalım bak ne kadar moderinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ayrica ben escinsel deyince lesbian anladim. ki o da bana uyar. hatta partneriyle birlikte gelse de olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 her türlü cinsiyet ayrımına karşıyım evet öyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Adam oturup bunu düşünmüş. Getting desperate are we? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yerimi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 iyice kafayı yedi millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 forumu sözlükçüler bastı kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat son yıllardaki en başarılı troll http://images.encyclopediadramatica.ch/c/c4/Successfultroll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: gunluk hayatinda etek, sutyen, jartiyer giyip dolasan bi erkek sütyeni neresine giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ballsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Saeros said: abi bu ne manyak topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar