Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 2 gündür hastayım, antibiyotik kulanıyorum. Ateşim olunca geceleri uyuyamıyorum saatlerce olduğum yerde dönüyorum. Dün sabah 6ya kadar debelendim 2 saat falan uyuyup kalktım. Bugün de uykusuzluktan gözlerim şişti ama yine yatınca uyuyamıyorum. Gittim yüzümü yıkadım kaç kere, alnıma masaj yaptım ama olmuyor. Napmak lazım sabah kalkıp bi de sınava gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Önce rapor al. Sonra bol bol kitap oku. Ya uykunu getirir uyursun öbür türlü kitap okumuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben şimdi uyandım 2 saat uyuyup. Nasıl? Welcome to the jungle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 akşam 7 gibi hastadan geldim. duş aldım yattım uyudum 11 de kalktım. şimdi de uyuyamıyorum. heralde hayatımın hiç bi döneminde paticiğe bu kadar girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tylolhot ic. cubuk kraker bandira bandira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Kafa dağıtmak isteyenleri şurdan alabiliriz: gerçi laf yemişim şimdi gördüm, flash oyunu oynamaya olamadım.:( http://forum.paticik.com/read.php?62,6064613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tylol iç valla, mışıl mışıl uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yok evde şuan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 2010 aralık'ından beri adam gibi bi uyku düzenim yok. bu zaman aralığında 6 ay civarı çalıştığımı ve diğer 6 ayda ise okula gittiğimi göz önüne alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 düzen şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Seks/masturbasyon yap. Şaka yapmıyorum, başka türlü uyunmuyor. Hasta oldugunda ateşin var sa özellikle, kan basıncın hem düştüğü, hem de kan beyinden daha güneyde(wink) oldugu için rahat uyuyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 UYYAMIYOM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ne olucaz böyle hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Yine uyuyamamak iyi de ben dün 2de yattım bugun 6da kalktım işim gücüm yok bütün gün boşum niye böyle delilikler yapıyorum bilmiyorum. Madem yattın bari adam akıllı uyu ne öyle gösterip vermeyen bir uyku modeli tam uyuyosun ama yeterince uyuyamayıp erken kalkıyosun çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bende uyuyamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 6-8 uydudum gene, uyandım. 10 a kadar vaktim var uyuyamıyorum, bugün kesin doktora gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hastayken olur öyle ,ateş varken ılık duş dendi mi ,denmediyse de geç kalmışım gerçi ,ılık duş birebir ateş varken bi alıyorsun tak uyuyorsun mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tyol içme zararlı o işin gücün varsa rapor almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu parol ne yalan bir şey ya, bir daha ağrı kesici diye parol alanı su samurları öpsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar