combat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 oncelikle sorumu "beyler" diyerek bitirdigim icin butun bayanlarin affina siginiyorum. lafa hapis, yargi diye baslayinca beyler diye bitirmek dogru vurgulama olur diye dusundum. iki bucuk hafta kadar once hapise girdim. hapise girmeme neden olan hatalarimi anlatmadan once nasil bi surec yasadigimi anlatayim. merak eden once yazinin sonuna sonra buraya baksin. daha bi turk evladiyla konusma, dertlesme sansim olmadi. ailemin bile haberi yok durumdan. abd de gozalti turkiyedekine pek benzemiyor, polis tutanagi tutup jail e gonderiyorlar. jail, prison ile hemen hemen ayni sey. donunuza corabiniza kadar herseyinizi alip tamamen turuncudan olusan slip don corap ve esofman setini giydiriyorlar. detaycilar icin farklari soyle siralayayim; - disari diye birsey yok. - hapishanenin sekli dikdortgen degil yuvarlak. ayrica her katta aslinda iki kat var. ust katta filmlerde gordugunuz gibi kapali hucreler, alt katta ise acik hucreler. ortada ise uzay gemisi gibi bilgisayarlarla cevrili her iki kati da goren yuksek bi nobet istasyonu. - ortada satranc masalari falan var. yanliz hepsi gostermelik haliya basmak cogu zaman yasak. tuvalete gitmek icin nobetciden izin istemek gerekiyor. durumdan sikilip polise kufredenler devamli acik hucrelerde, kurallara uyup officerlarin gozune girenler ust kattaki kapali hucrelere girip kurtariyolar kendilerini. bunun disinda hersey ayni. bi suru kafadan kontakla 20 saat ayni ortami paylastim. en normal iletisim kurabildigim misirli bi uyusturucu ascisiydi. esasinda en az 3 gun daha orada kalmam gerekiyodu ama kefaleti odeyip ciktim. kefaletim 25.000 dolar vandalizm icin, 25.000 dolar da kriminal tehdit icin toplam 50.000 dolardi. tabii ki o kadar param yok. bu is icin kurulmus bail bond sirketleri var. bunlardan birini arayip durumunuzu anlatiyosunuz ve size yuzde 10'unu taksitle odemek sartiyla paranizi oduyorlar. peki bunlar hayir kurumu mu 50.000 dolari bosuna oduyor diye dusunebilirsiniz, ben de oyle dusundum. sonradan anladim ki esasinda bu pezevenkler bana yatirim yapmislar. 3 gun sonra davam dustugunde 50.000 dolari geri aldilar, ben ise 5.000 dolar non refundable senetin altina imza attigim icin heriflere odemek zorundayim. iste bu pustlar benim gibi kerizlerden para kazaniyor. simdi nasil hapise dustugumu anlatayim ki vatan topraklarinin kiymetini bilin dostlar. olayin aksami oda arkadaslarimdan biri yaninda bi arkadasiyla yemek yedigi bi bara davet etti gece saat 22.00 gibi. ben de o haftasonu pek sarhos olamadigim icin "hadi bari pazartesi gunu saglam bi sarhos olup telafi edeyim" diye dusunerek gittim ve bi kac tekila shot ictim. arkadaslar yola gidecegi icin erkenden kalktilar, ben de onlarla beraber kalkip eve gidecektim ki daha icerim ben diye dusunup ayni bara geri dondum. ve biraz daha ictim. bilincimi falan kaybetmemistim son dakkalarda. o kadar sarhos falan degildim, kendimdeydim. lakin baskalarina hep "drunk" oldugumu dedim cunku yaptigimin baska turlu izahi yok. arada bi dudagindaki ruju tazeleyen lavuk bi barmen tipi dusunun. oyle ipnemsi bi tip degil, normal erkek gibi. ama ruj surup tazeliyor bunu. gay leri yargilayan bi adam degilim isim olmaz lakin kaba bi dogaya sahip oldugum bilinen bi gercek. belki bu nedenle az arkadasim var ama kendimi de degistirmek niyetinde degilim. hamuruma ne karistiysa sonucta o... uzatmayayim, bu barmen bana alayci bi kac laf etti. ozellikle tepemi attiran lafi bana cartoon demesiydi. barda benim disimda sadece 3 kisi daha vardi ve onlarda musteri gibi iciyodu. ama sonradan ogrendim ki orada calisiyolarmis. musteri olmadigi icin icmeye baslamislar. cartoon lafina tepem attigi icin ne dedigini tekrar etmesini soyledim barmen lavuga. hemen "didn't mean to offend you" falan demeye basladi. o an gozumde ruj sahnesi canlaninca ve sarhos olmasam da uzerimde alkolun agirligi oldugu icin adama israr ettim ne soyledigini ve sonunda tipik bi turk erkegi olarak lafi "erkeksen soyle lan" a getirdim. bunu duyan diger 3 kisi yanima geldi, heriflere fuck li falan konusunca onlar da alkollu oldugu icin ortam isinmaya basladi. ozellikle iclerinde futbol tshirt i giymis ispanyol bi lavuk bana elle falan temas etmeye baslayinca kavga cikti. ilk fiziksel atagi arkamdan ittirerek ispanyol lavuk yapmasina ragmen sirf cam kapiyi kirdigim ve musteri oldugum icin polis dogrudan beni iceri aldi. tutanaklara ifadem bile gecmedi. adimi bile sormadilar. direk cuzdani saati herseyi toplayip arabanin icine tikti pezevenkler. once en yakin karakolda 3 saat duvara kelepceli bi sekilde bekletip, ardindan da jail'a goturduler. tek kelime soru yok, su, baska ihtiyac soru falan yok. birbirine tukuren, bi an once kelepceden kurtulup jail'daki uyunabilir ortama kavusmak icin oraya buraya bitch, shit seklinde satasan amerikan pustlari? yes. sabaha kadar bekledikten sonra 6 gibi jail a goturuyolar. sabah 6 dan da aksam uzeri 5.30 a kadar yukarida tasvir ettigim esas hapishaneye girme islemleri sirasinda tanklarda bekliyosunuz. her tank 4 kisi icin yapilmis ama icinde 20 kisiye kadar tikistirildik. kapali tuvalet falan beklentisi icinde olmayin ha :) zaten burada kimse oyle bisey beklemiyor. biri sicarken oteki klozetin dibinde elindeki oyun hamuru gibi sarelle surulmus sanvicini yemekten, orada uyumaktan hic rahatsiz olmuyor. kisaca turuncu kiyafet giydirilmis bi bocek muamelesi ediyorlar. hayvanlara cok daha iyi bakildigina eminim. neyse beyler. 20 saat de olsa artik fbi da dosyam ve turkiye deyimiyle adli sicil kaydim var. gittigim her yerde onume cikacak. her is basvurusu formunda "hic gozaltina alindiniz mi? nedenini aciklayin" bolumunu doldurucam. allahtan su an bi isim var. aklimdaki tek sey mumkun oldugunca mevcut isimi korumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 zenci tecavuz etti mi adebisi orda mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hangi filmdi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 .jail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 said öldürdü abi adebisiyi, iyi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kusura bakma da bildiğin malmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 zenci tecavuzu jail da mumkun degil cunku disari izni yok, ortadaki haliya basmak da cogu zaman yasak. bi kac metrelik ranza alanindan disari ayak basmak icin izin almak gerekiyor. ama ipneler falan var hapiste. tahminim o ki normal birine gelene kadar, hele ruj suren bi lavukla kavga ettigi icin hayatini sikme arifesine gelmis birine gelene kadar bi suru gonullu ipne cikacagina eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Niye takıldın ki barmenin ruj sürmesine bukadar?Belki dudaklarında bi sorun var nemlendirici tarzı bişey o ruj dedigin yada belkide adam gay kime ne?Buna takılıp kakvga edip heleki yabancı bi ülkede mahkemelik olmak en kibar ifadeyle denyoluk abi kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sonra nie bizi avrupa birliğinde almıyorlar.amerikaya niye vize vermiyorlar adam cartoon lafına dellenip bilinçaltında gay haterlıgını dışarı vurmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 NolaxThensbane said: kusura bakma da bildiğin malmışsın haci bunun oldukca farkindayim. angut falan degilim, isyerinde cok zeki oldugumu dusunuyor arkadaslar. fakat malesef bazi cok kotu huylarim var. alkol aldigimda siddete megilli oluyorum. kendime artik hic guvenmiyorum agzima bira bile degdirmiyorum. cay iciyorum boyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://levinovey.files.wordpress.com/2009/12/rob-schneider-protects-himself-from-rape-in-big-stan.jpg serin hik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 combat said: NolaxThensbane said: kusura bakma da bildiğin malmışsın angut falan degilim, isyerinde cok zeki oldugumu dusunuyor arkadaslar. Peki ya isviçreli bilim adamları ? Edit : Kusura bakma da senin gibi içmeyi bilmeyen insanlar yüzünden ( içince şiddet meyillisi, yada tam tersi duygusala bağlayan insanlar yüzünden ) bu ülkede alkol içmeye ve içenlere karşı bakış açısı her gün değişiyor. Ha ipliyor muyum. Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 polisin baska ne yapmasini bekliyodun ? barda kavga cikarmissin iste ? olayda yaptigini mesrulastirmaya cabalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 NolaxThensbane said: kusura bakma da bildiğin malmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 niye kimse dememiş,geçmiş olsun hacı :D madem tehlikeli bir sarhoşsun,bundan sonra sana dışarda çok içmeme ve hatta alkolun yerini esrar'a bırakmanı tavsiye ediyorum amerikadasın zaten,çıkart kartını takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 halıya niye bastırmıyolar oraya takıldım madem bastırmıycaksın ne diye halı seriyosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 gm bey ben suçsuzum deseydin http://www.aschulze.net/ultima/blog/blog_20090310_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ayrıca adama "mal" deme bandwagonuna atlamadan önce bi durun yahu inin fil dişi kulenizden arada,bu kadar kraldan çok kralcı olmayın. yaşınız yetipte sizde dışarda alkol alabilmeye başladıgınızda sizinde başınıza benzer hikayeler gelebilir. adamın şanssızlıgı amerikada olmasıymış burda olsa 2 tekme 2 yumruk,sokaktasın,yan bara gir aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 barda hasar verip dışarı uçarak atılmak filmlerde olmuyor mu bence amerikada olması iyi olmuş.burda kesin bar sahibi işletmeci falan biri cıkıp vurmuştu. hani kişi arası kavga değil sonuçta.direk bar calısanı ile kavga ediyorsun.birde hasar veriyorsun bence en az bıçak yerdi burda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 DoGMeaT said: yaşınız yetipte sizde dışarda alkol alabilmeye başladıgınızda sizinde başınıza benzer hikayeler gelebilir. Ahahahaha ahahaha ahaha aha a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Red said: barda hasar verip dışarı uçarak atılmak filmlerde olmuyor mu bence amerikada olması iyi olmuş.burda kesin bar sahibi işletmeci falan biri cıkıp vurmuştu. hani kişi arası kavga değil sonuçta.direk bar calısanı ile kavga ediyorsun.birde hasar veriyorsun bence en az bıçak yerdi burda sdfs sdf kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 beyler baska icimi dokecegim bi ortam ve insan yok. eminim sizin de aranizda bi suru siddet sorunu olan ve bu huyunu duzeltmeye calisan var. 24 yas cok gec degil diye dusunuyorum. yasadigim bi onceki olayi da anlatayim size. hapise girmeden 4-5 gun once isyerinin partisindeydik beyler. o gun de cok degil hafiften sarhos olmustum ve partiden sonra ofise bisikletimi almaya giderken yolda bi uyusturucu saticisini gordum. daha once ayni yerden gecerken crack satan birilerini gormustum bana teklif etmislerdi. adamin yaninda bi hatun da vardi ve gidip yanina suratina bakmaya basladim yakindan dik dik. nasi bir dangalaklik yaptigimi o an hic hissetmedim. herifle bakismamiz diklenip kufurlesmeye donusunce herif tshirtinin altindan silah cekti. yanindaki kadin allahtan ki genc bi kevase degil akli basinda 40 li yaslarinda belki de annesiydi kolumdan tutup sen iyi birisin sen iyi birisin diye postaladi. herif silahi cekene kadar kafam sanki baska birinde emanetteydi beyler. o andan sonra aklim basima geldi diye dusundum sirkete dondugumde bisikletimi alirken binanin guvenligi sizin ofiste birileri var dedi gittim baktim bi hatun agliyor yaninda da is arkadasim var kavga etmisler. onlari baristirip taksi cagirdim ustune kusmuk temizledim gecenin bi korunde basement'dan koca temizlik setini cikarip. yani kotu bi insan degilim isyerinde kimseye artislenmiyorum diklenmek gibi bi huyum yok, onun bunun kiz arkadasina sarkip "benim olacaksin namusumsun" diyen maco bi tip degilim tam aksine herkese saygi gostermeye calisiyorum yardim etmekten cekinmiyorum lakin buna ragmen cok kaba bir dogam var beyler. bazi gecmis kiz arkadaslarim daha ilk bi kac bulusmada burcumu sorardi ruh halimdeki gitgelleri gorunce. ikizler derdim. bugune bugun burcuma falima bakmisligim falan yok ama acaba ondan mi? yoksa babamdan kalma bi ozellik mi bu? babam da iki kez hapise girip cikti. ne kadar kan bagindan oturu sevsem de berbat bi baba oldugunu dusunuyorum keza babamin erkek kardesleri de ayni sorunlari yasiyor normal hayatlarinda hep birseyleri yapiyorlar ardindan birden bi mallik yapip siddet duygularina yenik dusup herseyi yikiyorlar. neyse uzatmayayim. beles psikolog falan bulursam gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sen bence alkolu azalt. aynı haftada bir dealer tarafından silahla tehdit edilmek,sonra barda kavga çıkarıp hapse girmek gibi bi durumu yaşıyorsan,bi sıkıntı var demektir değil mi ? ayrıca hepimiz babalarımıza/annelerimize benzeriz,istesekte istemesekte. onların genlerini taşıyoruz,bilincimize kavuştuğumuz ilk yıllarda tek rol modellerimiz onlar olur fln. lakin değiştiremeyeceğin hiç bir şey de yok ,bunuda bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Xenocide said: gm bey ben suçsuzum deseydin http://www.aschulze.net/ultima/blog/blog_20090310_3.jpg ömrüm geçti beklemekle burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 You know you have a brain dude. Frikkin' use it dumb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar