DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Alakasız bug'ları düzeltmiş diyen arkadaşlara; Bu büyüklükte bir yazılım geliştirdiğinizde bir çok farklı takım vardır. Bunlar o kadar farklı konular üzerinde çalışırlar ki, bazen diğerlerinin ne yaptıklarını bile bilemezler. Dolayısıyla sizin için önemsiz bir bug'un düzeltilmesi, asıl önemli bir bug'ın düzeltilmekte olmadığını, ona kaynak ayrılmadığını göstermez. Örnek vermek gerekirse eğer sizin oyununuz, oyun motoru-ekran kartı sürücü uyumsuzluğundan dolayı çöküyorsa, bunu çözecek insan büyük ihtimalle NPC dialog scriptlerini yazan kişi değildir. O hatayı düzeltebilecek bilgi, deneyim sadece oyun motoru ile uğraşan kişide vardır. Dolayısıyla NPC Dialog scriptlerini yapan arkadaş da boş durmaz ve kendi uzman olduğu konu olan dialog scriptleri ile ilgili bug'ları düzeltir. Birisi işini tamamlar, patch'e eklenir. Diğeri henüz çözememiştir, patch'e eklenmez. O yüzden; önemli ve can sıkıcı bug'ların düzeltilmemesi kötü bir şey, ben de katılıyorum. Ama basit bug'ların düzeltilmesi, önemli bug'lar ile ilgilenmedikleri anlamına gelmez. İlgileniyor ama henüz çözememiş de olabilirler, hiç ilgilenmiyor da olabilirler :D
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Valla henüz fikrim değişmedi: Oyun çok kötü yönetiliyor.
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Slicing •Slicing ödülleri düşürüldü saadet kısa sürdü
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Dalga geçiyorlar resmen yahu simdide hala bakımdayız 1 pm de yeni güncelleme yapıcaz durum hakkında diyorlar.
serhater Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 #SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 1pm CST. Thank you for your patience. ya 12mb patch için ne bu maintenance gören de oyun motorunu değiştiriyorlar sanacak anasını satiyim
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 vallahi bozdular lan. acaba oyuncu kaybeder mi bugünden sonra, kaybederse ne kadar kaybeder. humm.
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bioware attı, 9 oldu. 9 oldu sayın seyirciler, inanılmaz bir mallık, EA sol kanattan bindirdi, ortasına yükselen Bioware in mükemmel kafa golüyle 9 oldu. (Twitter der ki 1 PM CST - buraların 9 u) (O da yine bilgi verme, açılış değil)
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kesin oyunu falan sildi bu salaklar serverlardan ahah
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ya bu olayları beleş aydayız diye yapiolar sanırsam acıksası ben para veriyo olsam (her ne kadar oyuna bayılsakta) herhalde subs ı iptal ederdim her zaman bok attığım blizzard 7 sene once böle maintenance yapmiodu yapsa da oyun süresine eklerdi :S
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Slicing nerf ü duyan yüzbinlerce insanın aynı anda bedduasının gücü yanında, tüm bir gezegeni yoketme kabiliyeti yetersiz kalır. (Ya da buna yakın bir şeyler işte, Darth Vader)
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 DeviantSun said: Alakasız bug'ları düzeltmiş diyen arkadaşlara; Bu büyüklükte bir yazılım geliştirdiğinizde bir çok farklı takım vardır. Bunlar o kadar farklı konular üzerinde çalışırlar ki, bazen diğerlerinin ne yaptıklarını bile bilemezler. Dolayısıyla sizin için önemsiz bir bug'un düzeltilmesi, asıl önemli bir bug'ın düzeltilmekte olmadığını, ona kaynak ayrılmadığını göstermez. Örnek vermek gerekirse eğer sizin oyununuz, oyun motoru-ekran kartı sürücü uyumsuzluğundan dolayı çöküyorsa, bunu çözecek insan büyük ihtimalle NPC dialog scriptlerini yazan kişi değildir. O hatayı düzeltebilecek bilgi, deneyim sadece oyun motoru ile uğraşan kişide vardır. Dolayısıyla NPC Dialog scriptlerini yapan arkadaş da boş durmaz ve kendi uzman olduğu konu olan dialog scriptleri ile ilgili bug'ları düzeltir. Birisi işini tamamlar, patch'e eklenir. Diğeri henüz çözememiştir, patch'e eklenmez. O yüzden; önemli ve can sıkıcı bug'ların düzeltilmemesi kötü bir şey, ben de katılıyorum. Ama basit bug'ların düzeltilmesi, önemli bug'lar ile ilgilenmedikleri anlamına gelmez. İlgileniyor ama henüz çözememiş de olabilirler, hiç ilgilenmiyor da olabilirler :D merhaba. ben o dediğin arkadaşım. senin dediklerinin benim söylediğim ile en ufak bir alakası yok. bu hotfix değil. hotfix olsa anlarım. herifler hazır düzeltmişken hotfix ile düzeltelim demişler derim. ama adamlar buna patch diyorsa o zaman creditse ali ağayı da ekledik demesinler bari dalga geçer gibi. ayrıca bir takım x konusunda çalışıyor diye y konusunu bilmez diyorsun. evet. ama takım managerları bu aradaki kopukluğu gidermek için oradalar zaten. daha doğrusu genel olarak o işlerden sorumlu müdürler. kesinlikle bir bahane olamaz bu. çok fazla insan var, çok fazla bug var. birbirlerinden haberleri yokmuş diye bir olay yok. ya genel olarak hiç haberleri yoktur(ki dediklerine göre var haberleri bu buglardan), ya da beceremeyip eklemediler şu patche. şu getirdikleri hotfix ya. hani bazı büyük değişiklikler de yok değil. var. ama aşırı komik olanlar da var. ben utanır gizli gizli fixlerdim valla oraya yazmaktansa.
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 SON DAKİKA : Arkadaşlar Şu ana kadar oynanmış oyunu saymıyoruz. 15 Ocak 2012'de pre-order olarak yeniden açıyoruz oyunu 20.01.2012'de de main launch var.. Bir daha da patch getirmeye çalışmıyoruz..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu arada warzone olayı kötü olmuş kaybedenin rewardı azalmış republic tarafı bizim serverda baya kötü kafasına göre yapıyor yüzde 70 kaybediyoruz anca pre made girersek akabiliyoruz
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 size kötü olmuş. genel olarak iyi o. kazanan ile kaybeden arasında fark olması lazım etki edecek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 olorin84 said: ya bu olayları beleş aydayız diye yapiolar sanırsam acıksası ben para veriyo olsam (her ne kadar oyuna bayılsakta) herhalde subs ı iptal ederdim her zaman bok attığım blizzard 7 sene once böle maintenance yapmiodu yapsa da oyun süresine eklerdi :S şaka mı bu ya, blizzardın patch sıçmaları ve benzeri olaylardan verdiği beleş gameplay sürelerini yan yana koysak burdan iluma yol olur
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ama Bounty Hunterlar o yoldan geçemez. Vay güncele bağladım yine konuyu. Az çakal değilim.
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sparkcaster said: şaka mı bu ya, blizzardın patch sıçmaları ve benzeri olaylardan verdiği beleş gameplay sürelerini yan yana koysak burdan iluma yol olur 2007'de başladım wow'a bugüne kadar prime time kadar suren wow kapatması yaşamadım. En fazla saat 16:00'yı gördüm..
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 test serverina bakayım dedim sonra vazgeçtim şimdi istemesekte 11 gb yüklüyo iptal edemiyorum...
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 en azında beleş time veriolardı bakalım 12 mb lık patc için 8 saat server kapayanlar napıcak
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 arkadaslar nolife olmayin diye adamlar bilerek uzun sureli kapatiyor. oyun o kadar iyi iste.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nordlydian said: Sparkcaster said: şaka mı bu ya, blizzardın patch sıçmaları ve benzeri olaylardan verdiği beleş gameplay sürelerini yan yana koysak burdan iluma yol olur 2007'de başladım wow'a bugüne kadar prime time kadar suren wow kapatması yaşamadım. En fazla saat 16:00'yı gördüm.. 2007 wowun 3. yiliydi kardes, sen gec gelmissin.
hunty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 AOC'u da boyle patlatmislardi. Game killing bug'lar varken (Combatta attan bir turlu inememe mesela)Kurtlarin adini basariyla degistirdigimiz bu patchimizi takdim ederiz demeleri oyunculari cileden cikarmisti.
Öne çıkan mesajlar