Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 açılayın oyunculuğu 10 numara ama güzellikten kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bide bu var pilatesin türkü versiyonu, kadının seste vücutta iyi aslında, hele seray sever'in bakmaktan başı döndü sanırım kıskandı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 nihal yalçının giderli olması için önce burundan kurtulması lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Orçun harika bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 off orçun bombaydı lan!!! yeminlen diziyi bu hafta orçun sırtlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Dizi çok leş Orçun karakteri diziyi götürüyor, dizinin adı adventures of orçun olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bugün izledim de baya kötü dizi ya, orçun fena değil bi tek yer yer eheremerehe yaptığım başka yerler de oldu ama üç kere gülücem diye 2 saat tv başında oturup bunu izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bende yutuba düşen orçun videolarını izliyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Dizi bence çok zorlama.İlk bölümden itibaren belki düzelir diye izledim daha da yalan oldu.Komik olalım diye kasıp olamamanın acısını yaşıyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kız arkadaş tavsiyesiyle 10dk izledim de kızcağıza sonra bununla mı eğleniyosun diye çıkıştım ayıp mı etmişim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yoo gayet de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 meh ya bu bölümü biraz izledim ama zor dayandım arada böyle sırıttıran şeyler olmuyor değil ama izleyiciyi bağlamak açısından 1 adet efsane bölüm olmalıydı en azından. selattin karakterine bi engin günaydın transferi gerçekleşmedikçe zor.ahmet abi ile devam eder olgun şimşek dfs orçun tülay falan iyi ama oturup 1 bucuk saat izlettirmek için yetersiz kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evt kalite gitgide düşüyor,şöle doyurucu bir komiklik göremiyoruz. Tüm yükü olgun şimşek ve orçun karakterine yüklemişler,o da bozuyor. ilk bölümlerde demiştim 2 hanelilere zor ulaşır diye burhan kozunu bakalım ne zaman kullanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 orçun karakteri de komik değil bence de olgun şimşek cidden şu dizi için 10-15 gömlek fazla, bugün her çıktığı sahnede güldüm resmen, onun dışında resmen çöp dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya ben izlemiyorum da facebook ta orçun videolarını felan izledim hiçte öyle aman aman komik değildi.biraz fazla abartılmış gibi geldi. edit:herkezde orçunu beğenmiş lan :P benmi zevksizim yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bok gibi dizi lan. arkada alkış var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sapık karakter abi.her türlü iş yapar ama işte zamanla orçun bayıcak.cunku diğer karakterlerde iş yok avrupa yakasında gazanfer özcan rutkay aziz levetn üzümcü bunlarda çogu zaman güldürüyordu. arada bi gülenay çıkıyordu burhan zatne devamlı iyiydi muhtemelen bu diziye de transferler gelir.artık ata demirer kuzenimiz diye mi girer engin gunaydın amcaoglu mu bilemeyiz yoksa dizinin maks ömrü 1 sezon belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dizi çok baydı, olgun şimşek çok itici oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bu dizi yerine avrupa yakasını aynı kadro devam ettirse daha iyimiş.çok fazla benzetmeye çalışmış.selahattinde direk burhan altıntıop yaratma çabasıyla konmuş bariz ama olgun şimşeğe yakışmamış.alkolik ahmet abi daha iyi öteki karakterlerde hep avrupa yakasındna yansıma karakterler.gülse birselin hayal gücü bu kadarmış demek dfs avrupa yakasında o ilk tecrübesiz bölümler bile bu diziden daha potansiyelliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dizi zaten avrupa yakasının yan çevrilmişi. ordaki gaffur burdaki orçun gaffur aslıya yazar, aslı yüz vermez. orçun denize yazar deniz yüz vermez. ordaki makbule burdaki takım elbiseli patron yalakası bey makbule burhan derici arasında kalır, takım elbiseli yalaka bey konsomatris ile eşi arasında kalır avrupa yakası dergisi = sinema seti kubilay, cem tanrıverdi gibi yan karakterler = ebru adında kedisi olan adam, içkici, ortamlara akan ama yönetmenin tanımadığı tip, deli dolu rockçı kimlik tanrıverdi. avrupa yakası patronu=sinema seti patronu yani avrupa yakası yan çevrilmiş karakterler editlenmiş biraz. bir iki ekleme yapılmış. daha zilyon tane var rahmetli gazanfer özcanın dükkanı=o halıcı mıdır kilimci midir ne. çalışan usta daha önceki yerde çaycı mıydı neydi. sonra beyaz sacit misali ailenin istemediği birine aşık. yani kapıcıyı kaldırıp aileyi mixleyip komşuya koymuşlar al sana yalan dünya. iyi olan ne dizide? şu ebru adında kedisi olan adam muhteşem bir tip, işte orçun iyi oynuyor rockçı tanriverdinin arkadaşı doktor farklı. açılay iyi. göndermeler iyi. işte gerek ağlak mahsun dizileri gerek twilight muhabbeti. 2-3 bölümde bunlar kaldı aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tüm karakterler komik değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çok fazla izlemişsin ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Rerore said: çok fazla izlemişsin ren asdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 orçun karakteri ilgimi çektiği için yeni izlemeye başladım. orçun karakteri zaten psikopat, selahattin karakteri de enfes olmuş. tam şark kurnazı şeklinde hazırlanmış karakter. bıyıklar aksan felan aha işte tıpkısının aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar