fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kim izlesin bayık şeyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 avrupa yakasını izleyen bunu da izler işte rahad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 karnibayik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Orçun televizyon ekranlarının yeni bombası yalnız. Ben tuttum bu tipi. Oha tam yazarken " öpüşelim mi " dedi durduk yere muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bende demin açtım orçun çok iyi lan ahahahah hasibe eren sarp lavugu falan yine zorlama karakterler ama olgun şimşek ve orçun iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 abi orçun asfdjkgkdfjsgk bir de olgun şimşek'in bıyıklı rolü aman yarabbi. çok tırt olaylar var dizide yine ama şu 2 karaktere bittim abi sırf bunlar için izlerim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sadece orçun için bile izlenir lan, tam arıza ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kahkaha efekti eheh yıh yıh swh iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 orçun çok iyi ya ahahahah herşeyiyle çok iyi dizi efsane olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 forgiver said: kahkaha efekti eheh yıh yıh swh iğrenç he ya şundan bi vazgeçemediler duymamazlıktan geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 e o her komedi tarzı dizide var zaten olmayınca eksiklik hissederiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ahahahaha orçun muhteşem. Genel olarak dizi fena değil, izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 abi şimdi kanald diziyi nete koyuncaya kadar yıllar geçer. izleyebileceğimiz link vs var mıdır? illegal bir durum yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bilmiyorum her karakter iyi değil,beyaz zaten olmamış sarp kötü,dursun niye avrupa yakasındaki aynı karakter,yönetmeni oynayan adamla , nihal yalçın ı sevdim sadece birde müzikler güzel nil farkı sanırım,burhan kozunu ne zaman kullanıcak gülse,kullanmazsa dizi ne kadar kalıcı olucak görücez,kesinlikle bir avrupa yakası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 avrupa yakasi da basladiginda bi ata demirer vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ben çok güldüm valla , beyazla nurhayatın sahnesi süperdi.orçun karakteri zaten efsane olcak gibi.dizi kıtlığında süper gider bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 aquila said: avrupa yakasi da basladiginda bi ata demirer vardi. hümeyra bile yönetiyordu yeri geldiğinde aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 orcun ciksin diziden, fazla kart ve embesil. olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abiiii zorlama aksanla komedi yapmanın modası geçmedi mi ya. of çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 orçun iyi düşünülmüş ama yaşı tutmamış pek sarp ve beyaz keşke olmayaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beyaz sürekli duştan yeni çıkmış saçlar kurutulmuş tipinde takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oldukça başarılı buldum ben, ileride konu daha bi oturduğunda yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şu adam yok ya hiç bir dizinin keyfi yok ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 beyaz dışında herşey çok iyi dizide ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 orçunu sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar