thecure Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi bi yandan anestezi iyi.bi bakmışsın olmuş bitmiş. bi yandan riskli ama. diğer yandan ayık kafayla çekilir bi durum değil bu ama anestezinin riski çoksa mecbursun.yetmezmiş gibi sonuçların kötü gelme ihtimali var. ben olsam çıkamazdım işin içinden çok geçmiş olsun. günde kaç kişi oluyo kolonoskopi ne var nolcak diyerek rahatlatırdı annem heralde beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hakikaten abartmaya gerek yok. Sağlık abi bu, ne olursa olsun yani öcü değil, herkesin bir poposu var bunu namus haline getirmeye gerek yok. Vücuttan bu kadar korkmayın, bırakın doktor ne yapacaksa yapsın, siz de rahatlarsınız güzel sonuçlar ile. Korkmaktan iyidir, genelde korkunun kendisi olayın kendi vereceğinden fazla rahatsızlık verir. Git yaptır neyse, kesinlikle güzel birşey değidir, ama sağlık konularda en ufak şey bile böyle, sadece kolonoskopi değil ki. Kanser olanlara sor bir de neler yapıyorlar, o yüzden takma kafana, inşallah iyi geçer sonuçlar. Herşeyin başı sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şikayetin neydide yapıcaklar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 anestezi tam calısmazsa? bi aksilik ıkarsa.. kıçına yaptıkları herşeyi hissetsen ama hareket edemesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Geçmiş olsun, umarım kötü huylu birşey çıkmaz. Ben kolon kanseri olan dayımı götürmüştüm seneler önce. Kaç defa kaçmıştı randevudan :). Sonunda kulağından çekip götürünce kaçamadı, iyi ki de götürmüşüz, sonucu pek hoş olmadı. Biz devlette yaptırmıştık, kolonoskopileri günün sonuna atıyorlar, çünkü önce hep endoskopileri yapıyorlar. Mantığı siz çözersiniz, yazmayayım ben şimdi. Yarım uyuttukları insanlar baya sarhoş gibi dolanıyorlar etrafta o yüzden bir refakatçi şart. Gerçi seni tam uyutacaklarmış, bence çok gerek yoktu ama sen nasıl iyi hissedersen kendini tabi. İşin ilginci sandığımdan daha çok kadın çalışıyor bu birimde :). Belli bir yaştan sonra insanların her sene / 2 senede bir düzenli yaptırmaları tavsiye ediliyor. Ailesinde kanser vakkaları görünenlerinden daha kısa aralıkla yaptırmaları tavsiye ediliyor. Dayımdan dolayı şimdi anne tarafında var bir huzursuzluk. Kısaca korkma, sandığın kadar kötü değil, kullandıkları boru ince bişi. Zaten uyuyacaksın, bir şey hissetmeyeceksin. İnşallah bir şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 lethe felaket habercisi gibi adamsın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 umarım bişey olmaz,güzel sonuçlar alırsın amelyattan (yanlış yazmış olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Llama said: şikayetin neydide yapıcaklar bunu hemoroid var yıllardır, bilgisayar başında çalışan herkesin başında olan hastalık, son 10 gündür yanma kaşıntı felan artmıştı bir de tuvalet kağıdında kan görünce son iki gündür beni yine stress bastı, e ailede zaten bir kolon kanseri durumuda yaşamıştık, yani zaten 35 yaşından sonra kontrollere gidecektim hiç bir şey olmasa bile, bu son durumlardan sonra bu sabah kendimi doktorda buldum. zaten hiç bakmadı bile en temizi kolonoskopi dedi. sonucta bağırsaklarda polip felan varsa onlarıda alıyorlar , polipler ilerde kansere dönüşebiliyormuş. ailesinde kolon kanseri yaşamış herkes için 35 yaşından sonra her sene kolonoskopi öneriyorlar. belirtiler olsun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Kolon kanseri genetik geçişli olabiliyor evet. Kontrol lazım yani. İşlemden korkacak bir şey yok ama. Uyutucaklar, sen daldığında elleyecekler seni. Bişicik olmaz ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Redeagle said: Kolon kanseri genetik geçişli olabiliyor evet. Kontrol lazım yani. İşlemden korkacak bir şey yok ama. Uyutucaklar, sen daldığında elleyecekler seni. Bişicik olmaz ._. yapmaaa bana bunuuuuuuuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 canlı canlı endoskopi oldum bak ondan korkabilirsin ama uyutulmuş kolonoskopiden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 uyurken rüyalanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ne diyecegimi şaşırdım valla. Öncelikle başın sağolsun, geçmiş olsun ve umarım operasyon sorunsuz geçer. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 başın sağolsun ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Babasını 2004 yılında kanserden kaybetmiş, ondan başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tinu bak şimdi benide gerdin :S doktora gideyim bende bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Aluriel said: lethe felaket habercisi gibi adamsın asdfasd hacı tırnağım ete batıyo iltihap yaptı fln diye doktora gittim. sırf ayağım anestezsiliydi. yaktılar. kestiler. şimdi tırnağ sağa doğru cıkıyor, normal tırnağın 3 katı kalınlığında, 2 poarça şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kardeşim çok büyük geçmiş olsun.. inş bişi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 geçmiş olsun çok, umarım sorunsuz bir operasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 video varsa koy plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 CthuLhu said: video varsa koy plz Olm insanlığa davet ediyorum seni iki dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Patlamış mısırım hazır bende bekliyorum videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 o videoyu bile izlşicek adam var bu forumda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ameliyat videoları iyidir birtek estetik cerrahiye dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kolonoskopi ne pis bişeydir arkadaş gir gir bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar