Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üst baş sorun değil. Ben zaten Hammerknell dışında tüm contenti bitirmiştim bıraktığımda. Şimdi biraz gear geri kalmış olsa da hala takır takır iş yapar. Kendimi bi mmo'ya veresim yok. Casual en güzeli de, ne bileyim, bilmez olayım. Karışık durumlar :S
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aslinda bi anlamda halen oyle maalesef.
yeni level 50 mage imi gitti herifler lvl 25 - 40 bg sine koydular
sonra prestige lvl 1 - 40 arasina koydular , sira gelsin baymasin millet diye bazen salak araliklara giriyoruz, afk takiliyoruz ya da malzeme oluyoruz.

normalde prestige lvl 1 - 10 , 10 - 25 , 25 - 40 araliklari var.
Mesaj tarihi:
hayır ama öyle olsada söyle bir durum var. eğer prestij olarak çok düşük kalmışssanız o oyunda, valor değeriniz 1000 e sabitleniyor o oyunluk ki bu da süper birşey. rift e tekrar şans verin derim, özellikle 1.8 ile birlikte.
Mesaj tarihi:
Dün gece DHden cevap geldi dediğiniz gibi çalışmışlar baya. Dayanamadım açtım hesabı fena değildi, en azından tek atamadı kimse warrior tankıma, rank zımbırtısı düzeltilmiş.. Zaten sadece wf maçları için açtım hesabı, özlemişim
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Beleş 1-20 oynuyorum, L19 twinkler gelip tecavüz ediyor.

artik her uzun suredir ayakta kalan online oyunda var o malesef, engellenemiyor. ben lvl 15 den 35 e kadar sirf pvp , ardindan 45 e kadar pvp agirlikta yine baydkca pve yaparak geldim. 45 den sonra zaten instant adventure 1 gunde seni 50 ler. bi de xp pot larin varsa cok daha hizli. oyun 50 de basliyor.
Mesaj tarihi:
takılın işte beraber. tanıştırayım mı illa :)

küçük ömer, cem
cem, küçük ömer

:)

ömercim bak cemde çok eski arkadaşım benim, pipet de var, oo sizin grup tamam :)
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lancester said:

Bende simdi finallerden sonra actırıyorum accountu gw 2 gelene kadar.Hangi serverlarda takılıyorsunuz? Soyleyinde malak gibi dolanmayım tek basıma :D

icewatch turk kayniyi kos garii
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

son çıkıcak paketle birlikte oyunun kendisi ve 2 eklenti mi almak gerekli şimdi ?

yeni gelenlerin storm legion almasi yeterli onlara ozel oyun ve expansion tek fiyat diye biliyorum
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Merak ettim girdimde oyun hakkında çokcana cahilim birisi aydınlatırsa sevinirim.
Wow dan farkı ne bunun? sadece Game Play videosuna bakarak söylüyorum; Grafikler çizimler wow clonu, teknik olarak ne farkı var wow dan aylık ücrette konmuş hatta ilk 20 level beleş olayı wow dada var. kısaca fark ne?
  • Yeni Oluştur...