Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Üst baş sorun değil. Ben zaten Hammerknell dışında tüm contenti bitirmiştim bıraktığımda. Şimdi biraz gear geri kalmış olsa da hala takır takır iş yapar. Kendimi bi mmo'ya veresim yok. Casual en güzeli de, ne bileyim, bilmez olayım. Karışık durumlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ofisten bir kaç arkadaşla başlasam hiç düşünmem. tek sarmıyor muhabbet olmuyor ama 3-4 kişilik bir ekip oldu mu düşünmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya bi oyunu yükledim. steamdan oyuna tkladım. 1 month subsribed yazdı ? otomatik mi çekti parayı anlamadım ki ? hediye mi bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya hediyedir o. steamin öyle bişey yapacağını hiç sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 swtordan az fps aldım ya quest yaparken garip geldi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bi zamanlar yeni 50lvl olmuş adamla super uber setlerini dizmiş adamı aynı wf'ye yolluyolardı. hala öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aslinda bi anlamda halen oyle maalesef. yeni level 50 mage imi gitti herifler lvl 25 - 40 bg sine koydular sonra prestige lvl 1 - 40 arasina koydular , sira gelsin baymasin millet diye bazen salak araliklara giriyoruz, afk takiliyoruz ya da malzeme oluyoruz. normalde prestige lvl 1 - 10 , 10 - 25 , 25 - 40 araliklari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hayır ama öyle olsada söyle bir durum var. eğer prestij olarak çok düşük kalmışssanız o oyunda, valor değeriniz 1000 e sabitleniyor o oyunluk ki bu da süper birşey. rift e tekrar şans verin derim, özellikle 1.8 ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Dün gece DHden cevap geldi dediğiniz gibi çalışmışlar baya. Dayanamadım açtım hesabı fena değildi, en azından tek atamadı kimse warrior tankıma, rank zımbırtısı düzeltilmiş.. Zaten sadece wf maçları için açtım hesabı, özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Beleş 1-20 oynuyorum, L19 twinkler gelip tecavüz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Gangren said: Beleş 1-20 oynuyorum, L19 twinkler gelip tecavüz ediyor. artik her uzun suredir ayakta kalan online oyunda var o malesef, engellenemiyor. ben lvl 15 den 35 e kadar sirf pvp , ardindan 45 e kadar pvp agirlikta yine baydkca pve yaparak geldim. 45 den sonra zaten instant adventure 1 gunde seni 50 ler. bi de xp pot larin varsa cok daha hizli. oyun 50 de basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Oyun harbiden lvl 50'de başlıyor.Pvp setin kralını yapmadan,prestig kasmadan pvp'de sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 sen rift mi oynadın benden habersiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Selamlar abi, Ben başladığımda siz star warsa geçmiştiniz,beraber olsak güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 xxbar said: Selamlar abi, Ben başladığımda siz star warsa geçmiştiniz,beraber olsak güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mert abi Biz Duruyoruz hala :) Ben Ömer 3 tane 50 yaptik be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 takılın işte beraber. tanıştırayım mı illa :) küçük ömer, cem cem, küçük ömer :) ömercim bak cemde çok eski arkadaşım benim, pipet de var, oo sizin grup tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cem abiyle hep takilyoruz zaten sorun olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bende simdi finallerden sonra actırıyorum accountu gw 2 gelene kadar.Hangi serverlarda takılıyorsunuz? Soyleyinde malak gibi dolanmayım tek basıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Lancester said: Bende simdi finallerden sonra actırıyorum accountu gw 2 gelene kadar.Hangi serverlarda takılıyorsunuz? Soyleyinde malak gibi dolanmayım tek basıma :D icewatch turk kayniyi kos garii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 son çıkıcak paketle birlikte oyunun kendisi ve 2 eklenti mi almak gerekli şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 GreenPeace77 said: son çıkıcak paketle birlikte oyunun kendisi ve 2 eklenti mi almak gerekli şimdi ? yeni gelenlerin storm legion almasi yeterli onlara ozel oyun ve expansion tek fiyat diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sadece storm legionu almanız yeterli ayrıyetten 30 gün oynama süreside kazanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Merak ettim girdimde oyun hakkında çokcana cahilim birisi aydınlatırsa sevinirim. Wow dan farkı ne bunun? sadece Game Play videosuna bakarak söylüyorum; Grafikler çizimler wow clonu, teknik olarak ne farkı var wow dan aylık ücrette konmuş hatta ilk 20 level beleş olayı wow dada var. kısaca fark ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 grafikler wow clonu diyorsan cevap veremem ki yetemem yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar