Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul Öğretmenlerinden Nefret Etmişimdir Hep

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

hoccemama said:

BramStoker said:

anaokulunun gelecek vaadeden öğrencilerinden biriydim.

bu ne lan. burdan sonrasına okumadım bile.

bak buna ben de takıldım
diğer öğrenciler tinerciymiş heralde

ahahaah

yok ya. hayatta daha ilk kazığımı yememiştim. pürdüm, paktım. : (

o manada şeyettim. : D
Sosyal ağlarda paylaş

hangi okullarda okudunuz olm dayak mayak

ilkokul hocalarımdan aldıgım tek şiddet cetvelle vurmaydı.ki onada hihihi zuzuzu diye ellerimizi açardık

onun harici hocalarım baya iyi insanlardı.birde annem okul aile birliğinde oldugundan okulun kontrolu annelerin elindeydi.tam tersini söylemek lazım aslında.hocalar bizden nefret ediyordur muhtemelen.şımarık veletlerdik

sonra bazı hocalar başka okullara geçince bende özel okulda devam ettiydim ögretim hayatıma.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

........... de vardı benim, öğretmenler gününde "size hediye alamadım öğretmenim, ama bahçemizden ayva getirdim" diyen öğrencisini hor görüp getirdği ayvayı gözünün önünde çöpe atanı da.

''pislik'' tanımının bile az kaldığı tiplerden, şerefsizin önde gidenlerindenmiş. adı ''öğretmen'' oluyor bir de böylelerinin. angut karı-herif(?)
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

öğretmenler gününde "size hediye alamadım öğretmenim, ama bahçemizden ayva getirdim" diyen öğrencisini hor görüp getirdği ayvayı gözünün önünde çöpe atanı da.

bu getirilen hediyeyi hor goren ogretmenlerden igreniyorum resmen. Gecende annem ogretmenler gununde evdeki kullanilmayan kitap, ansiklopedi, vs. okula goturdu, elinde koca bir demet kirmizi karanfille dondu. Megerse ogretmenler gulleri almis sadece ogrencilerin getirdigi, karanfilleri birakmislar. Hademelere sormus ne olacak bu cicekler, demisler hepsi cope gidecek.

Birde ilkokul ogretmenlerinin tamaminin psikolojik testten gecirilmesi lazim. Benim bir asker arkadasim vardi ilkokul ogretmeni, degil cocugunu, kalemini teslim etmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...