Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 abv ilkokul öğretmeni hiç sevemedim o bayanı = çok zekasız bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Saeros said: hoccemama said: BramStoker said: anaokulunun gelecek vaadeden öğrencilerinden biriydim. bu ne lan. burdan sonrasına okumadım bile. bak buna ben de takıldım diğer öğrenciler tinerciymiş heralde ahahaah yok ya. hayatta daha ilk kazığımı yememiştim. pürdüm, paktım. : ( o manada şeyettim. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bende ilkokul öğretmenimden dayak yemiştim nefret ediyorum kadından hala. İsmet Şahin adı, bir gün karşıma çıkmasını bekliyorum. Yaşlı kadını dövemem tabi ama küçük bir köpeği vardı hala ölmediyse köpeğini tekmeleyebilirim üzülsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hangi okullarda okudunuz olm dayak mayak ilkokul hocalarımdan aldıgım tek şiddet cetvelle vurmaydı.ki onada hihihi zuzuzu diye ellerimizi açardık onun harici hocalarım baya iyi insanlardı.birde annem okul aile birliğinde oldugundan okulun kontrolu annelerin elindeydi.tam tersini söylemek lazım aslında.hocalar bizden nefret ediyordur muhtemelen.şımarık veletlerdik sonra bazı hocalar başka okullara geçince bende özel okulda devam ettiydim ögretim hayatıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ahahahah ben de okudum. ilkokul öğretmenim iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 benim 3-4 tane oldu ilkokul hocası. sonuncusunu hatırlıyorum bi tek. küsmüştü bana ama niye hatırlamıyorum. bide karnenin yorum kısmına iyi güzel ama herşeyi çok dalgaya alıyorsun bu huyunu değiştir yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ilk okulda tek dayağımı 3. sınıfta kızlarla pandik yarışı yaptığımızı bi kızım hocaya söylemesi yüzünden yediydim. hala da unutmam. botun ucuyla kaval kemiğimize kemiğimize vurduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 valla ben severdim baya hala da severim görsem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Standart öğretmen işte çoluğun çocuğun rızkını yiyorlar utanmadan ayılar. Bende ilkokul 1 de okumayı öğrenirken birşey söylüyemedim diye tokat yemiştim öğretmenden abv ne şerefsizler var. (bu arada inal ertekin özel okuldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 stimpak said: ........... de vardı benim, öğretmenler gününde "size hediye alamadım öğretmenim, ama bahçemizden ayva getirdim" diyen öğrencisini hor görüp getirdği ayvayı gözünün önünde çöpe atanı da. ''pislik'' tanımının bile az kaldığı tiplerden, şerefsizin önde gidenlerindenmiş. adı ''öğretmen'' oluyor bir de böylelerinin. angut karı-herif(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hiç hatırlamıyorum ilkokul öğretmenlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ilkokul öğretmenlerimin hepsi şahaneydi 6. sınıfa kadar. hayatta şanslı olduğum tek konu da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben de severdim ilkokul öğretmenimi ya, boksördü, yalan yanlış şeyler anlatırdı derste bazen ama iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bende sınıfta öğretmenin kucağında otururdum :( (bayan hoca) gelsede elini öpsem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 stimpak said: öğretmenler gününde "size hediye alamadım öğretmenim, ama bahçemizden ayva getirdim" diyen öğrencisini hor görüp getirdği ayvayı gözünün önünde çöpe atanı da. bu getirilen hediyeyi hor goren ogretmenlerden igreniyorum resmen. Gecende annem ogretmenler gununde evdeki kullanilmayan kitap, ansiklopedi, vs. okula goturdu, elinde koca bir demet kirmizi karanfille dondu. Megerse ogretmenler gulleri almis sadece ogrencilerin getirdigi, karanfilleri birakmislar. Hademelere sormus ne olacak bu cicekler, demisler hepsi cope gidecek. Birde ilkokul ogretmenlerinin tamaminin psikolojik testten gecirilmesi lazim. Benim bir asker arkadasim vardi ilkokul ogretmeni, degil cocugunu, kalemini teslim etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar