Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gurbetciler nereye takiliyor?

combat

Öne çıkan mesajlar

sevgili arkadaslar ben abd de yasamini surduren bi arkadasinizim veya 24 yasinda oldugum icin muhtemelen abinizim. bu aksam yavuz cetin in belgeselini ve bandista nin bogazici isgal videolarini izledim ve turkiyede cevremi genisletmem gerektigini hissettim.

buraya uye oldum ama daha cok muzikle ilgili, yas olarak da benim gibi olanlarin oldugu bi site ariyorum. tavsiyeleriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Basarisiz troller, CIGSARIE

Neyse, hosgeldin arkadasim. Yas ortalamasi fena degil forumun aslinda. Hala ergenligi tamamlayamamis arkadaslar olsa da aramizda, gecinip gidiyoruz iste. Muzik derken profosyonelmi amatörmu, neyle ugrasiyosun, o kismi biraz detaylandiralim. Ben deniz buranin muzik modulatörlerindenim, zaman buldukca bölumume beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler benim yasimda oldugunuza cok sevindim. yas grubunu tahmin edemedim. benle ortak ilgi alanlari olan insanlarla paylasim yapmak istiyorum. facebook um da turk arkadaslar var ama mesela bandista yi seven 2 arkadasim var. entelektuel seviyesi en yuksek arkadasim isine gucune gomulmus muzikle, nebileyim occupy hareketleriyle ilgili konusamayacak durumda. kendime en yakin hissettigim sey heavy metal barlar. lakin en yakini yuruyerek 1.30 saat bisikletle 40 dakka. ustelik kapiya bagladigin bisikletin koltugunu dahi caliyor ipneler. haliyle bi cumartesi aksami ya pek keyif almadigim seyler yapiyorum ya da evde oturup boyle internette geziyorum.

yanlizim beyler :(
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Basarisiz troller, CIGSARIE

Neyse, hosgeldin arkadasim. Yas ortalamasi fena degil forumun aslinda. Hala ergenligi tamamlayamamis arkadaslar olsa da aramizda, gecinip gidiyoruz iste. Muzik derken profosyonelmi amatörmu, neyle ugrasiyosun, o kismi biraz detaylandiralim. Ben deniz buranin muzik modulatörlerindenim, zaman buldukca bölumume beklerim.

selam dostum. sadece dinleyiciyim. hemen hemen her turu severek dinliyorum. elimden geldigince plak koleksiyonu da yapmaya calisiyorum. muzik bolumune ugruyorum simdi
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin öncelikle.

Forumun yaş ortalaması yüksektir diğer forumlara göre, 17-18 yaşında adam da var 40 yaşında adam da.. Ortalamaya vurursan 20-22 falan olur herhalde.

Müzik konusunda epey yeterli bir forum aslında. Prof. olarak uğraşan çok insan var. GERGE, Gimli, Korax falan bunlar müzik konusunda çok çok yeterlilerdir, hani bir şey danışman gerekirse falan.

Onun dışında çoluk çocuk da çok var, her şeyle makara yapan insanlar var senin mesajına ilk cevap veren arkadaşlar gibi, eğer onları ignore layabilirsen güzel bir forumdur burası.

iyi forumlar yo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Entellektüel durum iyidir Pati'de. Arada sırada ciddi tartışma çıkınca anlaşılıyor. Müzikle uğraşan birey de çok.

Çok eski forum, üyeler yıllardır takılıyor, o nedenle başta biraz yabancılık çekebilirsin ama gördüğümüz üzere insanlar alışıyor hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...