combat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sevgili arkadaslar ben abd de yasamini surduren bi arkadasinizim veya 24 yasinda oldugum icin muhtemelen abinizim. bu aksam yavuz cetin in belgeselini ve bandista nin bogazici isgal videolarini izledim ve turkiyede cevremi genisletmem gerektigini hissettim. buraya uye oldum ama daha cok muzikle ilgili, yas olarak da benim gibi olanlarin oldugu bi site ariyorum. tavsiyeleriniz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 combat said: 24 yasinda oldugum icin muhtemelen abinizim =| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 abi burda 50 yaşında dedeler amcalar var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sayın abim (abi diyim 24 yaşındaymışsın) biz genelde lisede eğitim gören bir topluluğuz gurbetçilerimiz çoktur mesela alamancı bir hanım kızımız var sayılır mı o? saygıda kusur ettiysem amin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 26 ya giricem özür dile hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 burda abilik et bize boşver başka forumu. en çok fülüt seviyorum ben müzik dersinde çalıyoz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Basarisiz troller, CIGSARIE Neyse, hosgeldin arkadasim. Yas ortalamasi fena degil forumun aslinda. Hala ergenligi tamamlayamamis arkadaslar olsa da aramizda, gecinip gidiyoruz iste. Muzik derken profosyonelmi amatörmu, neyle ugrasiyosun, o kismi biraz detaylandiralim. Ben deniz buranin muzik modulatörlerindenim, zaman buldukca bölumume beklerim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Red said: 26 ya giricem özür dile hemen eli kaymış 16ya giricem demek istedi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 beyler benim yasimda oldugunuza cok sevindim. yas grubunu tahmin edemedim. benle ortak ilgi alanlari olan insanlarla paylasim yapmak istiyorum. facebook um da turk arkadaslar var ama mesela bandista yi seven 2 arkadasim var. entelektuel seviyesi en yuksek arkadasim isine gucune gomulmus muzikle, nebileyim occupy hareketleriyle ilgili konusamayacak durumda. kendime en yakin hissettigim sey heavy metal barlar. lakin en yakini yuruyerek 1.30 saat bisikletle 40 dakka. ustelik kapiya bagladigin bisikletin koltugunu dahi caliyor ipneler. haliyle bi cumartesi aksami ya pek keyif almadigim seyler yapiyorum ya da evde oturup boyle internette geziyorum. yanlizim beyler :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Korax said: Basarisiz troller, CIGSARIE Neyse, hosgeldin arkadasim. Yas ortalamasi fena degil forumun aslinda. Hala ergenligi tamamlayamamis arkadaslar olsa da aramizda, gecinip gidiyoruz iste. Muzik derken profosyonelmi amatörmu, neyle ugrasiyosun, o kismi biraz detaylandiralim. Ben deniz buranin muzik modulatörlerindenim, zaman buldukca bölumume beklerim. selam dostum. sadece dinleyiciyim. hemen hemen her turu severek dinliyorum. elimden geldigince plak koleksiyonu da yapmaya calisiyorum. muzik bolumune ugruyorum simdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Hoşgeldin öncelikle. Forumun yaş ortalaması yüksektir diğer forumlara göre, 17-18 yaşında adam da var 40 yaşında adam da.. Ortalamaya vurursan 20-22 falan olur herhalde. Müzik konusunda epey yeterli bir forum aslında. Prof. olarak uğraşan çok insan var. GERGE, Gimli, Korax falan bunlar müzik konusunda çok çok yeterlilerdir, hani bir şey danışman gerekirse falan. Onun dışında çoluk çocuk da çok var, her şeyle makara yapan insanlar var senin mesajına ilk cevap veren arkadaşlar gibi, eğer onları ignore layabilirsen güzel bir forumdur burası. iyi forumlar yo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben 24 yaşında olsaydım paticik adınada bir yere üye olmazdım ruhu ergen buranın, lisel, Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sol üstte bak Rerore olarak bağlısınız [ Çıkış Yap ] sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Entellektüel durum iyidir Pati'de. Arada sırada ciddi tartışma çıkınca anlaşılıyor. Müzikle uğraşan birey de çok. Çok eski forum, üyeler yıllardır takılıyor, o nedenle başta biraz yabancılık çekebilirsin ama gördüğümüz üzere insanlar alışıyor hemen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,6054361 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Korax said: Sol üstte bak Rerore olarak bağlısınız [ Çıkış Yap ] sdf üzdün beni :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben de gitar çalıyorum mesela çalamıyorum veya tam bilmiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 GERGE said: Entellektüel durum iyidir Pati'de. Arada sırada ciddi tartışma çıkınca anlaşılıyor. Müzikle uğraşan birey de çok. Çok eski forum, üyeler yıllardır takılıyor, o nedenle başta biraz yabancılık çekebilirsin ama gördüğümüz üzere insanlar alışıyor hemen. entel dedected adfas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 xDD Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Korax said: Sol üstte bak Rerore olarak bağlısınız [ Çıkış Yap ] sdf şöyle eşek şakaları yapmayın. ahauhu. =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 NolaxThensbane said: Korax said: Sol üstte bak Rerore olarak bağlısınız [ Çıkış Yap ] sdf üzdün beni :( http://forum.paticik.com/read.php?62,6054361 [ forum.paticik.com] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Amatör olmayin, her linke tiklamayin eheuhe sdgs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tesekkurler beyler... araniza geldigim icin cok mutluyum. bu nedenle size bi sarki hediye ediyorum, eli bos gelmis demeyin :) http://www.youtube.com/watch?v=ebOcHcAzmz4 ogrencilik yillarinda cok dinledigim bi sarkiydi. o nedenle iki kat huzunlu geliyor... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aquila said: combat said: 24 yasinda oldugum icin muhtemelen abinizim =| 24 yasında anca bereketsiz berkin abisi olursun nerde liseli malgear Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Red said: 26 ya giricem özür dile hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.