Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Selam sevgili patiler. Biraz aradım ama pek bişey bulamadım bu konuyla ilgili. Bende Geforce GT 540M var Nvidia Optimus olayıyla çalışan. Bu Optimus olayını iptal etme şansımız yok mudur? Yani birincil ekran bağdaştırıcısı olarak görünen Intel HD Graphics'i bi şekilde by pass etmenin yolu? Bir sorunumda şu; Benim bu gerizekalı bilgisayarım neden bu 2GB lik ekran kartım varken oyunları dandik dahili ekran kartı ile oynatmayı tercih ediyor? :( (Gerekli ayarlar yapılı, güç yönetimi ayarlı, fiş prize takılı vs vs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nvidia control panelden tercih edilen ekran kartını seçiyosun kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İşte ben onu seçmeme rağmen kapanmıyor. elli tane driver denedim kaç kere sildim geri yükledim driverları ama yinede aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 moriQ said: nvidia control panelden tercih edilen ekran kartını seçiyosun kapanıyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sağ tıklıyorsun oyunu açmadan bunu zımbırtı görüntü bağdaştırıcısı ile başlat'a tıklıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 cıks. Onu da denedim daha önce, öylede olmuyor. Bir yolu olmalı ama acep ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Laptop'un modeli ne? Nvidia kartı aktif eden bir tuş olabilir üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Packardbell easynote ts Ama öyle bi fn tuşu falanda yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Slint said: Laptop'un modeli ne? Nvidia kartı aktif eden bir tuş olabilir üstünde. aynı fikirdeyim. sony'lerden casper'lara kadar bu olay böyle işliyor, bi switch ile ayarlıyorsun her şeyi. Öyle bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 lg var bende. tüm source oyunları patlıyor optimus'un kararsızlığı yüzünden. control panel'den seçmeme rağmen inatla intel graphics ile tf2 açmaya uğraşıp sonra kapatıyor. sağ tıklayıp seçme imkanım yok maalsef steam://appid şeklinde olduğu için kısayol, öyle bir seçenek sunmuyor. exe olsa yine bi yere kadar. değiştirmek için bir tuş da yok ayrıca. ne acıdır ki hem The Orange Box, hem Half-Life 1 Anthology, hem de Portal + Portal 2 bundle var account'ta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 BIOS'da bi seçenek yok mu onunla alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hayır, bios update yaptım yine de değişmedi. kaderimin bir oyunu sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Windows aygıt yoneticisinden devre dısı bırakılmiyor mu bu intel vga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o zaman iyice karışıyor ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Kapanıyor niye kapanmasın http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/9021/MovieOptimusPrime%202.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben gideyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben kendi bilgisayarımdaki sorunu çözdüm. Bilgisayarımı ilk kurulum haline getirdim ve herşey normale döndü. Siz siz olun bu nvdianın son driverlarını falan yüklemeyin. Bu Optimus olayı hala tam çalışmıyor çünkü onlarda. @xunn: o kadarda kötü değildi be üzülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Teşekkürleeeer~ http://i.imgur.com/YBM14.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 combofix çalıştırınca pcde, nvidia tamamen devre dışı kalıyor haberiniz olsun. format atmak zorunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 optimus hardware endeksli çalıştığı için kapanmıyor teorik olarak. glboal settings den nvidia secseniz bile masaüstünde yine intel kullanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 son driverları kur oyunun exe sine sağ tık nvidia ile aç de açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kzpmaza said: combofix çalıştırınca pcde, nvidia tamamen devre dışı kalıyor haberiniz olsun. format atmak zorunda kalıyorsunuz. abooo yoksa son driverı bu yüzden mi güncellemedi benim makina ? şuan sadece ekran kartının 2006 yılından kalma cddeki driverı anca çalıştı upgrade edemedim sonraki sürümlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hayır driver güncelleme ile ilgili bir sorun olmaz. combofix çalıştırınca system32'deki optimus .dll dosyalarını siliyor ve uygulamaları nvidia ile aç desen bile açmıyor hep intel ile giriyor. optimusu iptal etmek olanaksız bu arada, çünkü laptop'un lcd ekranı intel karta bağlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Malibu said: Ben kendi bilgisayarımdaki sorunu çözdüm. Bilgisayarımı ilk kurulum haline getirdim ve herşey normale döndü. Siz siz olun bu nvdianın son driverlarını falan yüklemeyin. Bu Optimus olayı hala tam çalışmıyor çünkü onlarda. @xunn: o kadarda kötü değildi be üzülme :) kullandığın driverın versiyonunu söyleyebilirmisin? kzpmaza said: hayır driver güncelleme ile ilgili bir sorun olmaz. combofix çalıştırınca system32'deki optimus .dll dosyalarını siliyor ve uygulamaları nvidia ile aç desen bile açmıyor hep intel ile giriyor. optimusu iptal etmek olanaksız bu arada, çünkü laptop'un lcd ekranı intel karta bağlanmış. o dllyi geri koysak peki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar