Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gün geçmesinki bi kardeşimiz daha meme uğruna türlü atraksiyona dalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hangi okuldasın bilae sen? tekstil 2. sınıfta okuyan ve bu akşam dersi olan kız arkadaşım var benim, ahıllı ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Hangimizin yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi şu not istemler, fotokopiler gereksiz muhabbeti uzatma çabaları, görüşrüz ler bir tek bana mı iğrenç geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tarkandakiahtapot said: bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ders notu iste. En kötü durum senaryosu: Kızlarla tanışabilmek için sürekli ders notu isteyen genç sınıf birincisi oldu Okuduğu okulda kızlarla tanışabilmek için sürekli onlardan ders notu isteyen Berkay Özay, final haftası geldiğinde o kadar çok kaynağa sahip oldu ki sınıfın en yüksek notlarını alan öğrencisi oldu. Konuyla ilgili düşünceleri sorulan genç öğrenci, “Sadece bu bölümü birincilikle bitirmemi başarı olarak görmüyorum. Diğer bölümlerden de yandala başvurdum. İktisat, Fizik ve Edebiyat bölümlerinin ders notu külliyatı bende.” dedi. Berkay Özay’ın bu başarısını duyan Doritos Akademi yetkilileri, genç öğrenciye sahip çıkarak yaşadığı “sosyalleşme” sıkıntısını çözmek için gerekli eğitimi vereceklerini söylediler. “Yaşadığı sosyalleşme sıkıntısını bugün bir fırsata dönüştürmüş olabilir ama ilerde daha fazla sıkıntı yaşamaması için gerekli eğitimi almalı” diyen Doritos Akademi yetkilileri, Berkay Özay’a eğitim hayatı boyunca yetecek kadar Fritos vererek okula kaydını gerçekleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aynı derse gir önce,yani uzaktan gördün ,aynı ortamda bulunmak lazım,tepkilerini dersteki dikkatini ne yaptığını hem göz aşinalığı olur hemde kız hakkında izlenimin olur,bunun dışında gördüğüm en etkili yöntem sigara içiyorsa ve sende içiyorsan sigara içme ateş isteme dalgasına muabbet açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 senko said: Hangimizin yok ki... Benim yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Adımı ver sorun hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tarkandakiahtapot said: derse girip geldim şimdi. kızı gördüm yine ama acele derse yetiştiğim için dikkatli süzemedim. ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar. kim bu boğa gibi nefes alan sapık diye bakmışlardır köşedeki büfede hoş bi kız var kasaya bakan bence onunla dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gülücüğe odaklananlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Saeros said: kim bu boğa gibi nefes alan sapık diye bakmışlardır evet, bende öyle düşündüm. :D ben bu kızı ayarlayacağım arkadaşlar. göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aynı okul farklı bölüm bilgisi niye başlığa girilmeye değer görülmüş ona anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "kız meselesi" diye başlık açmak çok sıradan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Saeros said: sevgilisi vardır o kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 idolüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ayni dunya, farkli ulke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Asgard said: gün geçmesinki bi kardeşimiz daha meme uğruna türlü atraksiyona dalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aquila said: ayni dunya, farkli ulke... farklı dünya olsa da fark yaratmazdı ki be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ayar atmak ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 2-3 kere gördüğün, adını bilmediğin kızın peşine takılmak. tarkandakiahtapot said: Saeros said: kim bu boğa gibi nefes alan sapık diye bakmışlardır evet, bende öyle düşündüm. :D (tu) Yapmayın böyle sakat şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kozalak said: ayar atmak ne lan? böyle minik ince uçlu tornavida var sokup çeviriyorsun hafif hafif çizgiler düzleşince tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bugün okula gittim. amfinin kapısında durdum, 7 numaralı amfinin çevresine bakındım; yoktu. daha sonra 3-4 metre önümde olduğunu farkettim. bizim sınıfın en kro tipli 2-3 adamından biri olarak tarif edebileceğim, ismini dahi bilmediğim herifle konuşuyordu ve telefonda bir boklar yapıyorlardı. herifin tipi betimlemek gerekirse: geniş omuz, gömleğin üst 3 düğmesi açık, bağrı açık. dar paça eşofman giymiş. yanağında roman beni var, bir tutam da çenede sakal. kız ise her zaman ki taşlığıyla takılıyordu. telefonları ile bir boklar yapıyolardı, telefon numarası veriliyor olabilir. veya bir şey gönderiyolardı. ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10. birinci öğretimden kız arkadaşlara soruşturtuyorum kızı kimse bilmiyormuş. buradan da şu çıkarımı yapabiliriz, kız tıpkı benim gibi ek tercih ile gelmiş olabilir. sevgilisinin olmamasının sebebi de budur zaten herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar