Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

Ders notu iste.

En kötü durum senaryosu:

Kızlarla tanışabilmek için sürekli ders notu isteyen genç sınıf birincisi oldu Okuduğu okulda kızlarla tanışabilmek için sürekli onlardan ders notu isteyen Berkay Özay, final haftası geldiğinde o kadar çok kaynağa sahip oldu ki sınıfın en yüksek notlarını alan öğrencisi oldu. Konuyla ilgili düşünceleri sorulan genç öğrenci, “Sadece bu bölümü birincilikle bitirmemi başarı olarak görmüyorum. Diğer bölümlerden de yandala başvurdum. İktisat, Fizik ve Edebiyat bölümlerinin ders notu külliyatı bende.” dedi. Berkay Özay’ın bu başarısını duyan Doritos Akademi yetkilileri, genç öğrenciye sahip çıkarak yaşadığı “sosyalleşme” sıkıntısını çözmek için gerekli eğitimi vereceklerini söylediler. “Yaşadığı sosyalleşme sıkıntısını bugün bir fırsata dönüştürmüş olabilir ama ilerde daha fazla sıkıntı yaşamaması için gerekli eğitimi almalı” diyen Doritos Akademi yetkilileri, Berkay Özay’a eğitim hayatı boyunca yetecek kadar Fritos vererek okula kaydını gerçekleştirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

aynı derse gir önce,yani uzaktan gördün ,aynı ortamda bulunmak lazım,tepkilerini dersteki dikkatini ne yaptığını hem göz aşinalığı olur hemde kız hakkında izlenimin olur,bunun dışında gördüğüm en etkili yöntem sigara içiyorsa ve sende içiyorsan sigara içme ateş isteme dalgasına muabbet açmak
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

derse girip geldim şimdi. kızı gördüm yine ama acele derse yetiştiğim için dikkatli süzemedim. ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar.

kim bu boğa gibi nefes alan sapık diye bakmışlardır
köşedeki büfede hoş bi kız var kasaya bakan bence onunla dene şansını
Sosyal ağlarda paylaş

bugün okula gittim. amfinin kapısında durdum, 7 numaralı amfinin çevresine bakındım; yoktu. daha sonra 3-4 metre önümde olduğunu farkettim. bizim sınıfın en kro tipli 2-3 adamından biri olarak tarif edebileceğim, ismini dahi bilmediğim herifle konuşuyordu ve telefonda bir boklar yapıyorlardı.

herifin tipi betimlemek gerekirse: geniş omuz, gömleğin üst 3 düğmesi açık, bağrı açık. dar paça eşofman giymiş. yanağında roman beni var, bir tutam da çenede sakal.

kız ise her zaman ki taşlığıyla takılıyordu.

telefonları ile bir boklar yapıyolardı, telefon numarası veriliyor olabilir. veya bir şey gönderiyolardı.

ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10.

birinci öğretimden kız arkadaşlara soruşturtuyorum kızı kimse bilmiyormuş. buradan da şu çıkarımı yapabiliriz, kız tıpkı benim gibi ek tercih ile gelmiş olabilir. sevgilisinin olmamasının sebebi de budur zaten herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...