Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

ya kantinde fln görünce git yanına nbr de basla konusmaya defol gitmi dicek

böyle taktikler vermeyin.kızın illa defol git demesi gerekmiyor

medeni cesaret adına artı puanlar bunlar ama alakasız biçimde naber ben ahmet 21 yaşındayım yan sınıfındayım kitap okmayı severim misali ortalıga atlamanın luzumu yok sdfs

hani sınıfına falan girip ders notu isteme geyiği daha mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

SNA1L said:

ya kantinde fln görünce git yanına nbr de basla konusmaya defol gitmi dicek

böyle taktikler vermeyin.kızın illa defol git demesi gerekmiyor

medeni cesaret adına artı puanlar bunlar ama alakasız biçimde naber ben ahmet 21 yaşındayım yan sınıfındayım kitap okmayı severim misali ortalıga atlamanın luzumu yok sdfs

hani sınıfına falan girip ders notu isteme geyiği daha mantıklı

ahaha abi öyle dicekse gitmesin tabiki cat diye olaya girmesine gerek yok yani nbr der konusmaya baslar 2 insan gibi direk olaya girerse kız defol git dese haklıdır yani
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil.

neyse, kız başka sınıfta.

yan tarafımızdaki amfide derse giriyordu, tabii ben hemen ders programından hangi bölümde olduğunu tespit ettim. tekstil okuyormuş kız.

ne bok yicem ben ya? uzun zaman sonra bu denli hoşuma giden bir hatun bulmuşken, bir şeyler yapmak; o hatun için uğraşmak istiyorum.

yol gösterin.

Dostum bir an önce çek konuş kendine bağla yoksa martılar kapar, sen de susamıyla yetinirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

derse girip geldim şimdi. kızı gördüm yine ama acele derse yetiştiğim için dikkatli süzemedim. ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar.

neyse, kızın bölümüyle ilgili yaptığım çıkarımlarda bir problem olabilir. hangi sınıfa girdiğini tam göremedim ve tahmin ettiğim sınıftan çıkarken görmedim onu. bu çelişki durumu kötü oldu.

edit: kızın yönü itibariyle girebilitesinin yüksek olduğu 2 sınıf vardı. biri tekstil sınıfı, diğeri 2. sınıf işletme. kızda 2. sınıf tipi yok ve arkadaşında da yok. demek ki, kız tekstil okuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...