tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hangi liseden mezun... evet aydın değil nazilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 soru sor derste,ondan sonra not iste, kendini acındır bölee kalıcam de.kız milleti dayanamaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Suark said: gerçi adını bilmiorm diosun, hacı adını ören tanıyo olabilirim. Ben yardımcı olurum sana :D nasıl olacak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dersine girip örenicen, ya tipine güveniosan bir iki göster kendini dibi düşücek zaten. Aydınlıysa sorun yok hallederiz :). ya da çıkarıp masaya vurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sevgilisi vardır o kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi.ekmegin arasina tahinhelva koy 2ye bol sonra ders cikisinda kiza benle ekmek.arasi tahin helva yer misin diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Masaya vurmak işe yarar. Ortak dersleriniz varsa önce dersten olmak suretiyle çok rahat muhabbet açıp ilerletirsiniz. Bunun dışında tanışmadan, kafa yapısını görmediğiniz, muhabbetini bilmediğiniz insanlara nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 olmayabilir ya ciddi ciddi, hacı ders mers değilde üye oldugu bi klup varsa gir. Tekstilciler nerelere takılır vs. o tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SNA1L said: ya kantinde fln görünce git yanına nbr de basla konusmaya defol gitmi dicek böyle taktikler vermeyin.kızın illa defol git demesi gerekmiyor medeni cesaret adına artı puanlar bunlar ama alakasız biçimde naber ben ahmet 21 yaşındayım yan sınıfındayım kitap okmayı severim misali ortalıga atlamanın luzumu yok sdfs hani sınıfına falan girip ders notu isteme geyiği daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Suark said: olmayabilir ya ciddi ciddi, hacı ders mers değilde üye oldugu bi klup varsa gir. Tekstilciler nerelere takılır vs. o tarz abi sırf su hayallerle ne yigitler heba oldu dans klublerinde greenpeafce salonlarında rotary toplantılarında hey gibi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Red said: SNA1L said: ya kantinde fln görünce git yanına nbr de basla konusmaya defol gitmi dicek böyle taktikler vermeyin.kızın illa defol git demesi gerekmiyor medeni cesaret adına artı puanlar bunlar ama alakasız biçimde naber ben ahmet 21 yaşındayım yan sınıfındayım kitap okmayı severim misali ortalıga atlamanın luzumu yok sdfs hani sınıfına falan girip ders notu isteme geyiği daha mantıklı ahaha abi öyle dicekse gitmesin tabiki cat diye olaya girmesine gerek yok yani nbr der konusmaya baslar 2 insan gibi direk olaya girerse kız defol git dese haklıdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi biraz bakışın kesişin ne bileyim öle çat die. Bana bi hatun gelse öle bişi yapsa terslerim. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ortak arkadaş edinmeye bak önce. sonra usul usul yaklaş korkutma yaklaştığını da belli etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya benimsin ya torpaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hiç girişme uzaktan beğendiğin kişilerle tanışınca çok değişiyo herşey. en güzeli her zaman sınıf arkadaşından sevgili edinmek. ya da barınaktan alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paticik, arkadaş arkadaşın pezevenkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tarkandakiahtapot said: kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil. neyse, kız başka sınıfta. yan tarafımızdaki amfide derse giriyordu, tabii ben hemen ders programından hangi bölümde olduğunu tespit ettim. tekstil okuyormuş kız. ne bok yicem ben ya? uzun zaman sonra bu denli hoşuma giden bir hatun bulmuşken, bir şeyler yapmak; o hatun için uğraşmak istiyorum. yol gösterin. Dostum bir an önce çek konuş kendine bağla yoksa martılar kapar, sen de susamıyla yetinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ayar atmak ne ya bu arada, tornacı mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ortak hocanız varsa onun hakkında sınavları hakkında devamsızlık hakkında falan bilgi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 terzi mi olcan büyüyünce de. ona pislikmiş gibi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 derse girip geldim şimdi. kızı gördüm yine ama acele derse yetiştiğim için dikkatli süzemedim. ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar. neyse, kızın bölümüyle ilgili yaptığım çıkarımlarda bir problem olabilir. hangi sınıfa girdiğini tam göremedim ve tahmin ettiğim sınıftan çıkarken görmedim onu. bu çelişki durumu kötü oldu. edit: kızın yönü itibariyle girebilitesinin yüksek olduğu 2 sınıf vardı. biri tekstil sınıfı, diğeri 2. sınıf işletme. kızda 2. sınıf tipi yok ve arkadaşında da yok. demek ki, kız tekstil okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sen paticikteki küheylan mısın diye sor. şaşırır baya bi aklında yer edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 O kız seni aldatıyor ahtapot!! imza: bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 burdan isterse en kral tavsiye ciksin sene gene o kizi tavlayamican bosuna heba etme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dur daha adam uzaktan aşk yaşayacak bide.suan henuz platonik hoşlanma sürecinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar