Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi yemin ederim orayı ilk izlediim gibi aklıma sen geldin Salih kendinden geçmiştir bunu izlerken die hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kawaatte ku mono kawaranai mono dediği yerde benim kalp ritmim kayıyor http://i.imgur.com/jCUtQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GERGE said: Bakemonogatari'yi bitiremedim ben. Shaft'ı bir türlü sevemedim zaten. Natsu no Arashi dışında izlediğin 7-8 serilerini de yarım bıraktım. Tarzım değil sanırım. tarz meselesi değil de görseller ilgini çekmiyorsa birşey yok zaten arkasında, normal. nise bake'den daha zayıf zaten o sarmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GERGE said: Bakemonogatari'yi bitiremedim ben. Shaft'ı bir türlü sevemedim zaten. Natsu no Arashi dışında izlediğin 7-8 serilerini de yarım bıraktım. Tarzım değil sanırım. mesela bir dance in the vampire bund 2 bölümden fazla izlediysen hata yapmışsın derim ama oturup sayonara zetsubou senseiyi izleyip beğenmediysen "tarzım değil" diyebilmek için kara mizahı hiç sevmiyor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sket Dance'e topic istiyorum abi açsam mı acaba diecem de benden başka izleyen yok galiba Sketto Dansu'yu son bölüm baya ağırdı ya, arada inanılmaz ağır bölümler yapiolar. hehe seviyorum liseli gintama ekibini hehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 e aç tabii, bayağı insan başlıklarda mevzusunu görüp de başlıyor ne de olsa. beni çok açmamıştı ama beğeneni çıkar mutlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Crunchyroll'da listeye ekledim onu ama nasip olmadı daha tıklamak. Anlat biraz. Konusunu aç orada anlat hatta. O despair hocayı iki bölüm izleyip drrs mers işinden unutmuştum. Hakkında fikrim yok. Şu dyke ile transdresserın olduğu mesela birkaç bölümden sonra sıkmıştı. Shaft animeleri çok random ya, kurgularıyla aram uyuşmuyor, ortada kurgu bile olmuyor bazen. Biliyorsun abi, ilk aradığım şey sağlam kurgu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 açiim o zaman bi ara bu arada Brave 10 de çok iyi gidiyor bütün karakterler tarihten olması da güzel, böle abartıp aksiyona atmışlar resmen , O bizim shougun Sanada Yukimura ya baktım da wikipedia da said: He and his father were known as excellent military tacticians. Though their army was very small, they won many battles in which they were outnumbered. Sanada Yukimura was called "A Hero who may appear once in a hundred years" and "Crimson Demon of War", and the famed veteran of the invasion of Korea, Shimazu Tadatsune, called him the "Number one warrior in Japan" burda da 10 tane delikanlı ile dövüo herkesi hehe aha devamında yaziomuş zaten said: A legend says that Yukimura had ten heroes who took an active role at the battles of Osaka Castle. They were called the Sanada Ten Braves, a group of ninja, and consisted of the following members: Sarutobi Sasuke Kirigakure Saizo Miyoshi Seikai Miyoshi Isa Anayama Kosuke Unno Rokuro Kakei Juzo Nezu Jinpachi Mochizuki Rokuro Yuri Kamanosuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kaoru arc şahane olmuş, amagami gene keyifli. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 benim de favorim kaoru oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 High School DxD 3 bölümdür iyi güldürüyor beni. Brave 10 ve mechayı pek sevmeme rağmen aquarion evolu takip ediyorum sardı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GERGE said: O despair hocayı iki bölüm izleyip drrs mers işinden unutmuştum. Hakkında fikrim yok. Şu dyke ile transdresserın olduğu mesela birkaç bölümden sonra sıkmıştı. Shaft animeleri çok random ya, kurgularıyla aram uyuşmuyor, ortada kurgu bile olmuyor bazen. Biliyorsun abi, ilk aradığım şey sağlam kurgu benim. metaplotu bırak doğru düzgün hikayesi yok olay tamamen parodi, HERŞEYİN parodisi karakterlerde aşırılaştırılmış archtypelar nhk ni youkosodan sonra en başarılı karamizah szsdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://www.animefreak.tv/watch/knight-area-episode-1-online Futbol animesi http://en.wikipedia.org/wiki/The_Knight_in_the_Area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Tsubasa'nın üzerine gül koklamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Valla spor animesi bulmak zor oluyor zaten. Şimdi ilk posttan gördüm new prince of tennis varmış birde. Onuda listeye alıyım. Bunuda animefreaktvde spor türüne göre arama yaparken buldum. Herhalde çıkmış tüm spor animelerini izlemişimdir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 1 ya da 2 sezon önce pokerimsi bir anime vardı. İsmini unuttuğum için takip edemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mahjong oynuyolarsa akagi olabiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 geçen sezondan horizonı bitirdim de oha be arkadaş hayatımda bu kadar büyük harcanmış potansiyel görmedim hani kötü değil -hatta bazı yerleri inanılmaz güzel- ama adam gibi yapsalarmış milenyumun animesi falan olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 samaella said: 1 ya da 2 sezon önce pokerimsi bir anime vardı. İsmini unuttuğum için takip edemedim :D kaiji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Kaede said: geçen sezondan horizonı bitirdim de oha be arkadaş hayatımda bu kadar büyük harcanmış potansiyel görmedim hani kötü değil -hatta bazı yerleri inanılmaz güzel- ama adam gibi yapsalarmış milenyumun animesi falan olabilirmiş +1.. 2. sezonu geliyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ahah aquarion 08 andynin bekaret gene kendine kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 enadır 8 çekilmeyen flag kalmadı, şaşıramadım bunların yakınlarından biri halen şehir içinde olduğu için mi öldü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 daily lives of highschool boys'da bölüm genel olarak güzeldi, sondaki böcek stetchi mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi Black Rock Shooter 5 de işin rengi değişti ne oldu ya uheahueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar