Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 su ısıtıcısının içinde 2 hafta felan su bırakmıştım. bugün baktığımda içinde tortu gibi birşeyler oluşmuş olduğunu gördüm. tam olarak anlamadım, kireç midir, mantar veya küf müdür? biyoloji, kimya gibi konularda çalışan kişiler belki bunun ne olabileceğini bana açıklar: http://i.imgur.com/jx2Mr.jpg türkiye'de ve kıbrıs'tayken kullandığım ısıtıcılar hep klasik tarz olurdu: http://i.imgur.com/oXLf2.jpg kullandıkça ısıtıcı metal kısmın üstünde kireç biriktiği oluyordu. ince bir katman gibi. ancak bu üstteki resim kireçten çok daha farklı, o yüzden ilk aklıma mantar gibi zararlı olabilecek şeyler geldi ama emin olamadım. isveç'te kullandığım su ısıtıcı şu: http://i.imgur.com/udSJ8.jpg acaba diyorum bu aletlerin "kireç oluşumu" bu mudur, yani normal bir olay mıdır, yoksa bölge suyunda zararlı anormallikler olabilir mi? bu tip işlerle uğraşanlar bir fikir verebilir belki. burda içme suyu da satılmıyor, direk çeşmeden içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 çeşme suyu kireçlidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi de temizliycekken nasıl temizliycez bunu? yapışkan bir şeyi andırıyor, havlu kağıtla ovalasam çıkar mı? cif gibi bir şey sıksam içine etkisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kireç sökücüler var tablet halinde fln onu at ondan sonra kaynar su dök, fantastik bişiler oluyor sonra kireç fln kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Temizlendikten sonra asla içinde su bırakma bir de, sürekli boşalt işin bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Tesekkurler xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Yeni madalya yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bazi seyler madalyadan daha degerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evde ergen varsa kulagini cek bi daha yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Frantic said: evde ergen varsa kulagini cek bi daha yapmazdşfjsşgjdfglşkhjdşlgjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Kireç o şekilde çökmez gibi geliyor bana. Niye belli noktalara kümelenerek çökelsin ki. Sert bi oluşum mu ona baksana bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 uzaktan bakınca erimiş plastikle jelatin arası kıvamı olan bir şey gibi görünüyor, yakınlaştırarak baktığımdaysa minik suratlar gö....oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kireç gibi değil ama mantıken kireç olması gerekiyordu. yosundur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Frantic said: evde ergen varsa kulagini cek bi daha yapmaz şu nasıl bi beyin işleyişidir ya ahha. ağır fantezi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 benim aylarca içinde su kaldığı oluyor problem yok. Temizlemek için limon tozlu suyu kaynat kettleda bu arada electroworldde kettle 3tl git yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nomsaR said: Frantic said: evde ergen varsa kulagini cek bi daha yapmaz şu nasıl bi beyin işleyişidir ya ahha. ağır fantezi var. bunu izledikten sonra http://forum.paticik.com/read.php?73,6056242,page=1 dfgsdfdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 fusarium mantari hocam bu tehlikeli olabilir.. FUSARİUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar