Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım Sıkkın Biraz

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Garsonluk, çok farklı ve beceri isteyen meslekerden biri, saygı duymak lazım. Hele o kızın ilk günleri, stresi vardı paraya ihtiyacı vardır falan. Daha güzel şeyler söylemek lazım. Tam bir kırosun o yüzden. Kıza git tam bir kıroluk yaptığını söyle, sonuçta siz de burada yeni başlamışsınızdır falan de.

Oradan gir konuya, win
Sosyal ağlarda paylaş

Bi keresinde, teyzemin telefonun almışlar öğrenciler işte ev satıcaklar falan o tarz bişi var.

3-4 kere aramışlar, buda açmamış bi bakıversene dedi.
Açtım telefonu, ben oğluyum dedim. Karşıdaki diretti epey, biraz ters konuştum kapadık telefonu.

5 dakka sonra süper suçlu hissettim ve kendi telefonumdan geri aradım,
özür diledim kaba olmak istememiştim felan diye,
karşıdaki hatun başladı bütün derdini anlatmaya ahahah. Baya bi dertleştik öle yarım saat falan.

ölebihikaye
Sosyal ağlarda paylaş

şu son günlerde gözlemlediğim bazı şeyler var.

bu kafede çalışan tüm elemanlar müşterilerden bir şey isterken özür diliyorlar. kasada yapılan para-mal değiştokuşu sırasında değil ama mesela müşterinin oturduğu yerin hemen yanında stor perde var onu kaldıracakken özür diliyor. isminizi bilmiyorsa "özür dilerim beyfendi, hamfendi." diye size yöneliyor. bu ve bunun gibi pek çok mevzuda sürekli özür dileniyor müşteriden. müşteri de çalışanın isteğini isteksizlik göstermeden yerine getiriyor, ilgi gösteriyor, gözünün içine bakıyor. çok ilgincime gitti. sanırım işe başlamadan önce bir eğitim alıyorlar ve bunu uygulamaları isteniyor.

bir gün dört buçuk saat o kafede oturdum özür dilemeler havada uçuşuyor bir görseniz. o gün beni susturmak için özür dilemiş olabilir.

o kızın adı Zehra'ymış bir de.

artık hayatıma huzur içinde devam edebilirim.

http://www.romston.com/wp-posts/09-09-05-officespace/office-space-fax.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

kıza gidip "ya dün için kusura bakma ters konuştum sinirliydim" felan demesini "aman sakın deme, asılıyor sanır kesin" diye düşünmek bile, türk kızlarının ne kadar saçma düşünce yapısında olduğunun göstergesidir.

kız kendinden büyük iki bavulu taşımaya çalışıyo, afedersin yardımcı olayım istersen ben de o tarafa gidiyorum diyorum, HAYOOUUUUR diyo, kafasını çevirme zahmetine bile katlanmadan! lan bi de çirkinsin 1.50 sin nedir bu ???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...