xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://i.imgur.com/QvdWy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. lol çok güldüm (lol yazdım ordan da belli oluyodur) şu corn morn ne ya, siliyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Lan anlamıyorsun diye niye sildin, egleniyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 burasi yan gelip eglenme yeri degil. bana gelin eglenmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 2 kişi özel mesajla da eğlenebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Seyirciye oynuyorduk casual herif, yetersizliğini modluk arkasına gizledi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 /face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 xunn said: Seyirciye oynuyorduk casual herif, yetersizliğini modluk arkasına gizledi ya. konuyla alakasız şeyler koyuyosunuz ortada bi seyirci yok ortada uzatılıcak bişey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet, çünkü konuya sadık kalmanın adresi paticik.com Tey allahım devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gene haksizligin pesinde adam, sonra neden banlendim rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Biz tartıştık bitti, konuyla alakasız mesaj atma asi kullanıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 benim tartismam havada kaldi yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 o garson kızı her akşam başka biri kütürdetiyodur zaten, dert etme, raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 işe geç kalmadın mı sen go go ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evde paticik yasak bana, işte girebiliyorum ancak, geldim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Garsonluk, çok farklı ve beceri isteyen meslekerden biri, saygı duymak lazım. Hele o kızın ilk günleri, stresi vardı paraya ihtiyacı vardır falan. Daha güzel şeyler söylemek lazım. Tam bir kırosun o yüzden. Kıza git tam bir kıroluk yaptığını söyle, sonuçta siz de burada yeni başlamışsınızdır falan de. Oradan gir konuya, win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bi keresinde, teyzemin telefonun almışlar öğrenciler işte ev satıcaklar falan o tarz bişi var. 3-4 kere aramışlar, buda açmamış bi bakıversene dedi. Açtım telefonu, ben oğluyum dedim. Karşıdaki diretti epey, biraz ters konuştum kapadık telefonu. 5 dakka sonra süper suçlu hissettim ve kendi telefonumdan geri aradım, özür diledim kaba olmak istememiştim felan diye, karşıdaki hatun başladı bütün derdini anlatmaya ahahah. Baya bi dertleştik öle yarım saat falan. ölebihikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şu son günlerde gözlemlediğim bazı şeyler var. bu kafede çalışan tüm elemanlar müşterilerden bir şey isterken özür diliyorlar. kasada yapılan para-mal değiştokuşu sırasında değil ama mesela müşterinin oturduğu yerin hemen yanında stor perde var onu kaldıracakken özür diliyor. isminizi bilmiyorsa "özür dilerim beyfendi, hamfendi." diye size yöneliyor. bu ve bunun gibi pek çok mevzuda sürekli özür dileniyor müşteriden. müşteri de çalışanın isteğini isteksizlik göstermeden yerine getiriyor, ilgi gösteriyor, gözünün içine bakıyor. çok ilgincime gitti. sanırım işe başlamadan önce bir eğitim alıyorlar ve bunu uygulamaları isteniyor. bir gün dört buçuk saat o kafede oturdum özür dilemeler havada uçuşuyor bir görseniz. o gün beni susturmak için özür dilemiş olabilir. o kızın adı Zehra'ymış bir de. artık hayatıma huzur içinde devam edebilirim. http://www.romston.com/wp-posts/09-09-05-officespace/office-space-fax.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 oha stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 4.5 saat bir kafede sap olarak nasıl zaman geçirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 laptopta çizim mizim yapıyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kitap / dergi vs. okunabiliyor, çizim yapılabiliyor, yazı yazılabiliyor, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kıza gidip "ya dün için kusura bakma ters konuştum sinirliydim" felan demesini "aman sakın deme, asılıyor sanır kesin" diye düşünmek bile, türk kızlarının ne kadar saçma düşünce yapısında olduğunun göstergesidir. kız kendinden büyük iki bavulu taşımaya çalışıyo, afedersin yardımcı olayım istersen ben de o tarafa gidiyorum diyorum, HAYOOUUUUR diyo, kafasını çevirme zahmetine bile katlanmadan! lan bi de çirkinsin 1.50 sin nedir bu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar