Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bilgilenelim,bilgilendirelim.. evet beyler kullandığınız silahlar ve modifiyeler nedir?Nerf yiyen silahlar,damage i recoili en uygunları nelerdir? ben mesela şu anda aek ve famas kullanıyorum küçük haritalarda özellikle HC mod da çok başarılı oluyor.. holo ve pka 3.0x çok başarılı,sizin fikirleriniz nedir?Hangi silahlar öttürüyor hangileri sux? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Assault olarak silahım L85A2 nerflendiği için back to basics m416'ya döndüm. Gayet net silah. Çok fazla yakın combatın döndüğü bölümlerde F2000 hala god tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Assault= m416, xunnun dediği gibi gayet net silah abi. fazlasını aramak terbiyesizlik olur. Engineer= g36c. bu da aynen net. dikey recoili biraz fazla gibi ama sanki. Support= M27 IAR. bunu keşfettim, kendimi buldum resmen. o ağır ağır silahları hiç sevmiyordum ama c4 hastalığım yüzünden mecbur support oynuyordum (1942'den beri explosive kimdeyse onda oynarım aga. 1942'de engineer, bf2'de spec-ops, bc2'de recon bunda da support) neyse işte, m27 iar benim silahımmış meğer. Recon= m96b. bullet drop az, güzel, temiz. assignment ile gelen silaha bakmadım henüz belki o daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Valla engi'de buyuk haritalarda g36/holo/lazer, kucuk haritalarda g53/reddot/silencer. Assault'da m416 red dot/silencer, an94 red dot/silencer veya holo/lazer Support'da su zamana kadar m27/foregrip/silencer takildim ama mg36'ya gecicem gibi Recon'da m98 etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 famas şu anda f2000den iyi diyolar? özellikle cqb sprayde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 supportta birde rpk deneyin. m27den bariz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi zaten m27 kullanacaksan ne diye support olasın ki? assault oyna direk... birde en iyi pdw hangisi sizce? ump45?pdwr?p90?.. bu arada irnv yi nerflediler ya kötü oldu gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iste c4 ya da girdigin bi evde def yapmak icin claymore kullanmak icin support oynaniyor. yoksa assult oynarsin. p90 bufftan sonra digerlerinden iyi su anda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 rpk bariz oyunun en iyi m.gun ı. iron/grip/lazer. tipik ak ironsightı oldugu için vazgecilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 rpk lmg deil ki abi? m27IAR ın rus versiyonu değil mi bu ? bu arada tüm silahlara susturucu takıyorum sanki recoili baya bi azaltıyor yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 silah demek istemedim gunda demek istemedim mgun dedim o yüzden : ) recoil düşüyor evet. ama dibinizdeki adamda famas vs varsa direk alır, diger mgunlardanda düşük mermiyi verme hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 L85A2 nerf? neresi? ne ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 recoil aslında hiç dert değil. az biraz çalışmayla her silah için açı ve hızı ayarlayıp ufak bir bilek hareketi ile çözülebilen bir sorun. açmadığım baya silah var benim; ama 416'dan sonra başka birşeye ihtiyaç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 knoxville said: L85A2 nerf? neresi? ne ara? Ben aldım, 1 gün sonra nerf geldi. 6-7 kursunda adam öldürürken birden şarjörüm bitmiye başladı her kill'e uzaktaki. Anlam veremdim Bright söyledi sonra herşey yerine oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 L85A2'de bariz bi min/max dmg nerfi vardi en son girdigimde, olmuyordu adamlar xunn'un dedigi gibi RPK'nin fire rate 650 diil miydi en son, bunu 700'e mi arttirdilar. Guzelmis recoil/spread degerleri, semi-auto'su falan da iiymis, isigi gordum dsfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 g53le kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Vulcan_Lionheart said: bu arada tüm silahlara susturucu takıyorum sanki recoili baya bi azaltıyor yanılıyormuyum? Recoil'i %10 gibi bisi ve zoomlu spreadi %50'ye kadar azaltiyor (PDW'lerde bu spread azaltma degeri daha dusuk) yalniz hip fire spreadini de %35 gibi bisi arttiriyor. Buna karsin mermi hizini azalttigi icin mesafe arttikca minimum dmg daha cabuk dusuyor ve bullet drop artiyor. Kisaca, yakin mesafelerde red dot tarzi seri bir sight kullaniyorsaniz iyi ancak holo varsa mesela ve acamayip hip fire kullanmaya kalktiginizda kotu silencer, uzak mesafede de carbinelerde mesela normal mode'da 7 mermi atmaniz gerekiyor full healthten almak icin, ama tabi full stealth sagliyor, short-mid range'de spread'i ve recoili azaltmasi guzel tabi. Sahsen onceden de dedigim gibi carbine'lerde susturucu takacaksam red dot aliyorum, genelde ufak haritalarda bu; yoksa direk holo+lazer yapip her range'de can sikar bi tarz kullaniyorum. Assault rifle'lardaysa minimum dmg daha yuksek oldugundan (6 mermide her range'de olduruyor) surekli susturucu takip buyuk haritalarda holo kucuk haritalarda red dot takiyorm ancak 3.4x/ACOG(4x)'da kullanilabilir tabi oyun tarzina gore. Dipnot: Red dot 1x, Holo 1.5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aquila said: g53le kafam rahat. G53'u bende seviyorum da first shot recoil'i g36'ya gore hissedilir derece yuksek oldugundan semi-auto'da ciddi acilara neden oluyor bende, buyuk haritada g36'ya ceviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 RPK'yla MG36'nin degerlerini karsilastirdim, MG36'nin semi-auto'su RPK'dan 2 kat daha iyi, spray'de sadece namlu fazla yukari kalkiyor, siddetle tavsiye edilir acik haritalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 knife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 şu an en iyi lmg mg36 mı yani hala daha açmaya uğraşıyorum da değermi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 416'ya 6x takıp single shota aldım, uzaktan uzaktan sivri gibi rahatsızlık verdim millete dün gece. zevkli ama verimsiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Vulcan_Lionheart said: şu an en iyi lmg mg36 mı yani hala daha açmaya uğraşıyorum da değermi yani? "En iyi" yerine gore degisir de foregriple kullanmak icin statlari RPK'dan daha iyi gibi duruyor, mermisi de daha fazla sanirim. Bipodlaysa muhtemelen belt-fedlerin hepsi is yapar gibi. Bipodla hepsini test eden biri varsa yorumlarsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 AEK+holo+grip an94+holo+grip holo verine reflex'te olur aekte ama an94'te holo net. gerçekten inanılmaz silahlar. aek bi derece close to mid. mid to long'da an 94'le o kadar çok sniper avladım ki o kadar çok küfür yedim ki sniperlardan dkfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 aekle 2792 an94le 1068 kilim varmış kdfhkdfh bu arada an94'ü bi haftadır falan kullanıyorum oyundaki net en iyi silah. aşığıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar