Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subscription sorunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

kredi kartı olmuyor evet bende denemiştim

bu arada shoptodan 60 day game card 55 liraya geliyor

10 lira 10 liradır diyenler için :)

aldın mı shoptodan ,hemen gönderiyorlar mı kodu?
Mesaj tarihi:
almadım ama oyuna girersem sub kaubl ederse alıcam.ea kıllık yaparsa almıcam

shopto kodları hemen gönderiyor.bi kaç defa psn card almıstım hemen yolluyorlar
Mesaj tarihi:
Ya beyler EA ne zaman düzgün bişiy yaptı. bioware gene mükemmel iş çıkarmış hikaye dünya oynanış genel anlamda mükemmel küçük ayrıntılar var onlarda zamanla düzelir.
EA Hakiki amerika sırf para yüzünden satın aldı oyunu apar topar çıkardı. Abi 3.5m sırf pre-order aldı millet daha bide bi dünya muabbet çıkarıyo MMO senin neyine aq evladı :S
Hiç düşünmeden güvendiğim 2 firma vardı Blizzard,Bioware biri gitti :( bkz Dragon age 2 sırf para için çıkardılar tamamen saçmalık bişiy olmuş
Swtor bio'nun son efsanesi oldu.
Mesaj tarihi:
ya ben 3 - 4 gün önce subscription yapmaya çalıştığımda 3 ayrı kredi kartı denedim, üçünü de kabul etmedi.

muhtemelen şu gaming experience için hede hödöyü kabul etmiyoruz geyikleri.

şimdi paypal hesabı açtım, paypal ile subscription yapılıyor olması lazım. siteye ulaşabilsek bir de.
Mesaj tarihi:
yahu ben 2 gün önce subs ımı halletmiştim dediğim gibi iş bankası kartımla, daha önce halledenlere de sorun çıkarmaya mı başladılar, yoksa daha önce yapmayanlar artık yapamıyor mu?
Mesaj tarihi:
abi, neden bi ödeme planı girmek zorundayım ki? 30 gün oynayıp bırakıcam mesela. ne bu yani ödeme planı girmezsen bedava da oynatmayız olayı anlamadım. gerci sitesi açılmıyor ki girelim bi ödeme planı.
Mesaj tarihi:
ahaha abi 2 tane kredi kartı denedim adamlar kabul etmedi

game cardda sonra alırım diye düşünmüştüm.product key neylerine yetmiyor arkadaş

bende muminin dediği gibi düşündüm.hani 30 günüm var illa girerim diye
Mesaj tarihi:
ayri konu acmıyım dedim suan release key giremiyporum swtor sayfasıda asırı yıgılma var waiting room diyo orda da sıraya sokuyo şaka gibi sayfası acılan var mı acep
Mesaj tarihi:
Red said:

shopto.net

paypalla da alabilirsiniz.fiyat uygun

abi gamecardda alsak şuan site açılmıyor.ve muhtemelen bugun girilmez o siteye

kargo parasıda kitliyorlar
  • Yeni Oluştur...