escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben esmer seviyorum arkadaşım varmı? ayrıca lisa hakkında da dzgn konuş /crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kız çokçok güzel değil evet ama çirkin de değil bikişi cirkin dedi diye sürü psikolojisi devreye giriyo bizaman sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Osie16 said: patide bu torbayı beğenende çıkar şimdi kesin dfgh çıktı bile. [b][b][b][b][b]not me not me[/b][/b][/b][/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 teklif etse düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 viral videoysa kötü. gerçekse daha da kötü. böyle "hep ben haklıyım, sevgilim hayal dünyasında yaşıyor" tripleri atanlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi would hit dedik de videoyu doğru düzgün izlemeden..... tombul sevici falan değilseniz çok kötü lan, hatta acayip sekanslar var yağların gururla kendilerini gösterdikleri http://alltheragefaces.com/img/faces/jpg/fuck-that-bitch-scared-yao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Abi viral desem ne virali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çirkin ve şişko türk kızı virali. bunlardan sürücekler piyasaya görecez ebemizinkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 elinizin değerini bilin böleleri de var virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 "hey ben öyle gerizekalıyım ki şimdi size tanıtımını yapacağım salak ile dahi birlikteydim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 xaty said: ya da kız viralleri bi akım falan sanmış, ben de yapıyım demiş de olabilir ahahha çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 gençler geri kalmışsınız, http://www.youtube.com/watch?v=57HZqEhcfjI&feature=channel_video_title kız isyan bile etti geçen gün asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Karı mala bağlamış iyice, bi de yemin edecek nerdeyse kızım kızım valla kızım diye asdsadasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Videolar kemal ekşioğlu isimli kişi tarafından paylaşılıyor. Video sağ alt köşesinde de adı geçiyor. Hali ile bu elemanın youtube video izlenme sayısını artırmaya yönelik viral. Video'da bir şeyin reklamı yapılmasına gerek yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 benim paylaştığımda yok öyle bişey, kemal ekşioğlu vasat bi re-uploader bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Olabilir. Senin ilk paylaştığın videoyu koyan da başka yerden araklamış olabilir aslında. O kişinin paylaştığı diğer videolara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ilk videodaki youtube username ile bire bir aynı ismi ve sıfatı paylaşan facebook hesabı da varmış. kız kapatır o hesabı, yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 jaffa said: Osie16 said: patide bu torbayı beğenende çıkar şimdi kesin dfgh çıktı bile. [b][b][b][b][b]not me not me[/b][/b][/b][/b][/b] onu diyen knight online oynuyodu galiba normaldir aldırmayın sdfgdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bu ne lan. Bir milyoncu Virali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 çok az izledim zira zaten sayısı çok da fazla olmayan beyin hücrelerimi teker teker yitirmeye başladığımı fark ettim. korkunç bi video. çocuğum böyle olur diye eve internet bağlatmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dasaaa said: "hey [b][b]ıııııııı[/b][/b] ben [b][b][b]ıııııııı[/b][/b][/b] öyle [b][b]ııııııııııı[/b][/b] gerizekalıyım ki [b][b][b]ııııııııııı[/b][/b][/b] şimdi [b][b][b][b]ıııııı[/b][/b][/b][/b] size tanıtımını yapacağım [b][b][b]ıııııı[/b][/b][/b] salak ile dahi [b][b][b]ıııııııııııı[/b][/b][/b] birlikteydim" fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 DynamicK said: Videolar kemal ekşioğlu isimli kişi tarafından paylaşılıyor. Video sağ alt köşesinde de adı geçiyor. Hali ile bu elemanın youtube video izlenme sayısını artırmaya yönelik viral. Video'da bir şeyin reklamı yapılmasına gerek yok pek. abi kemal ekşioğlu çok başarısız bir adam cidden, düşük seviye türk facebook kullanıcıları sayesinde kendisini bir bok sanan bir re-uploader denildiği gibi, bunları alkışlarlayaşıyorum'da görmüştüm ben ama kaldırmışlar siteden, viral olmama durumunda karşılaşabilecekleri olası yaptırımlardan korktular galiba adsf sonra arattım bir tek bu adamda bulabildim bunu, fırsatçılık işte yaptığı, ben ararken başka hiçbir kaynaktan bulamıyordum. Bu adamın virale ihtiyacı yok aslında çünkü kimse birinci elden bu adamın sitesine gitmiyor, facebook'ta çok tutuluyor ama adı da kemal ekşioğlu değildi zaten fake miydi neydi galiba dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 jaffa said: dasaaa said: "hey [b][b]ıııııııı[/b][/b] ben [b][b][b]ıııııııı[/b][/b][/b] öyle [b][b]ııııııııııı[/b][/b] gerizekalıyım ki [b][b][b]ııııııııııı[/b][/b][/b] şimdi [b][b][b][b]ıııııı[/b][/b][/b][/b] size tanıtımını yapacağım [b][b][b]ıııııı[/b][/b][/b] salak ile dahi [b][b][b]ıııııııııııı[/b][/b][/b] birlikteydim" fixed. asdadasdasafsdfsadf abi cidden ben milletin benim eski sevgilim çok gerzekti söylemlerini pek çözemiyorum lan. "kötü olanı neden seçiyorsun ki sen de mal herif?" denilmemesi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 2. video push-up bra virali, sözkonusu sütyenlerin nelere kadir olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Kamera tribine de girmiş. BÖYLE KIZLAR VAR CİDDEN YA OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar