Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L | Beşiktaş JK - Karabükspor | Perşembe 20:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki haftalık beraberlikten sonra kim olursa olsun puan gerekiyor zaten de karşısında deplasmanda yokları oynayan Karabük olunca daha bir rahat galibiyet gerekiyor asdf

handikaplı ve araba taglerini vereyim, anlayın
Mesaj tarihi:
bu videoları izleyip heyecanlanmıştım beşiktaşa geleceği zaman.
geldi canlı canlı izledik. beşiktaşta attığı gerçekten güzel bir gol, işte bu adam yetenekli diyebileceğin bi gol gösterebilir misin?
kaç tane gösterebilirsin? benim aklıma hiç gelmiyor çünkü.
bu adam ne cüssesini tam olarak kullanabiliyor, ne güzel pozisyon alabiliyor ne de defans arkasına sarkabiliyor.
kaleciyle karşı karşıya kaldığında yüzde 90 kaçırıyor. altı pasın içindeyken gelen topları anca gol yapabiliyor. bi de uzaktan şut çekiyor, güzel de çekiyor ama beşiktaşta öyle gol attığını görmedim ben.
almeida sahada yokken daha çok gol atıyoruz. daha kolay gol atıyoruz.
aslında türk defansını madara edecek, ezecek öyle iyi fizik var ki adamda. kullanamıyor ama. kofti.

edit: şu adamın arkasında fernandes, quaresma gibi adamlar varken yapabildikleri ortadayken bu video nun hiç önemi yok. neredeyse egemen daha çok gol atacak almeida dan.

edit 2: baktım şimdi gol sayılarına. 3 tane atmış. sivok un 3, egemen in 2 golü var. almeida bi süre sakattı tamam, ama bu adamlar defans yahu. defans. bi iki maça sonradan giren sidnei in bile 2 golü var. sdfsd
Mesaj tarihi:
Elmander'in de 6 golü var ama adam ligin ilk yarısının MVP'si bana göre. Almeida oynarken Bjk daha rahat hücum yapıyor, karşı takım daha az çıkabiliyor vs.

Pektemek iyi çocuk ama Almeida varken maceraya gerek yok, Bjk'nin forveti Almeida'dır
Mesaj tarihi:
elmander deli gibi iş yapıyor. almeida nın doğru düzgün defans arkasına kaçtığı bile yok. orta açılmasını bekliyor, ona da vuramıyor veya orta tutmuyor zaten. arada ceza sahası dışında gelip şut pozisyonu arıyor falan. hücuma pek bi katkısını görmedim ben.
adamın verdiği paslar bile güçsüz ve zayıf dikkat ederseniz.
nefret etmiyorum bu arada adamla aslında bi sorunum yok.sdfs
Mesaj tarihi:
şimdi almeida'ya yeteneksiz, beceriksiz demek farklı birşey

Formsuz bir dönemde, bir türlü kendine gelemedi sakatlıktan sonra,

sakatlıktan önce harika başlamıştı lige, atamadığı maçlarda bile deli gibi oynuyordu. Werder'deki performansını gösteriyordu resmen, ama o sakatlık yani ve dönememesi çok garip oldu.

Hani daha önce de yazmıştım, Almeida'yı tek forvet olarak ileride yalnız bıraktığımız içinde verim alamıyoruz. Çift forvetin adamı almeida, Werder'deyken çoşmasının bir sebebi de harika bir hücum takımının çift forvetinde olmasıydı.

Biz hem çok yalnız bırakıyoruz, hemde onun istediği kaleye yüzü dönükken yerden pasları adama atamıyoruz.

Ha bunun içinde Almeida'yı kaçırmak gerekiyor, işte ikinci forvet olsaydı bunu yapardık yine de :(

Hayat, Almeida çok iyi bir adam bunu kabul etmemek futbol cahilliği olur. Lakin çok çok kötü bir dönem geçiriyor. Şuan fazla yararı olmadığı da BJK adına bir gerçek,
Mesaj tarihi:
Çok merak ediyorum Werder Bremen'de kaç maçını izledin?

Ayrıca ne zaman coşmuş Werder Bremen'de?

Neden abartırsınız anlamam bu tür ortalama oynayan futbolcuları.Ayrıca öyle aman aman da bir adam değil hani.Araya koşmaz koşsa bile hantal,2.forvetiniz olsa şuan ki halinden en fazla 1 tık yukarıda oynar.

Bu kadar süper bir adamı Werder Bremen gibi sistemli oynayan,ondan daha çok verim alabilecek olan bir takım,bu kadar cüzzi miktarlara neden bıraksın?

Gerçi haklısınız Volkan Şen,Sercan Yıldırım,Ceyhun Gülselam,Bienvenu gibi adamların yanında yıldız o ayrı,bu da futbolcu kalitesizliği içinde oynan ligimizin yüzü.

Şu ülkede forvet diyorsanız size 2 adam sayarım,Mustafa Pektemek ve Elmander.Mustafa ve Elmander Almeida'dan da 2 gömlek iyi adamlar.
  • Yeni Oluştur...