Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aha girebildim sonunda, japonca dub oyuna bi 50 kat falan daha fazla değer kazandırırdı gerçekten. kontroller çok dandik bu arada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 a,s,d sırası skiller z block x attack c grab (geçri natashada geri kaçıp reload ediyo) alışması zaman alıyo.. sonra içerden biri sesleniyor durup bi bakıyosun tekrar ekrana döndüğün anda gene S,S,S,S spamlayıp LAaan niye ateş etmiyo bu diye bocalıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 asıl yapılması gereken questte B almak için bol bol skill'leri kullanmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben daha dungeon kontrolleri gormemistim oyun hep towndaki gibi sanıyorum beatem up oldu bi anda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 zohaha Bastion yaptım Dota2 verdi. lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 helal 41 görev yaptım daha bişey vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Yukardaki serzenisi ve "helal"deki kiskancligi gordunuz mu :p Reva bosver bi tane piyango bileti al. Burdaki sanssizligini dengeler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 büyük ödülü kazanıcam ben nasılsa problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 41 göreve nasıl çıkmaz abi tek bir oyun asfd 21'de 3 tane çıktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Yanlis hatirlamiyorsam cekilisi de kazanmistin sen? New Mayhem in progress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 %50 rockstar indirimim var öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oynamak için deliren adama çıkmaz bana dota2 çıkar teyallam :) daha honu çözemedim . bide niyeyse nontradeable diyo 1 ay geçmeden.1 ay sonra takas etsem mi seneye çıkıyomuş zaten oyun sanırım değeri kalıcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 trade olmuyor mu cidden? o nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cıkabilir gibi geliyo bana yakın zamanda ama talep çok , bi ay sonrada birilerine yazdırabilirsin ama elini çabuk tutucan. ps: yeni hesaplar giftleri trade edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Deacon said: Yanlis hatirlamiyorsam cekilisi de kazanmistin sen? New Mayhem in progress. mayhemin franchisingini alıp digital distribution şubesini açalı çok oldu hatta emekli bile olacam abi huaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu arada bunu Write a recommendation - Example: "I really like the game, but I couldn’t find the stupid cake." You can write a recommendation for any game you own. portala yazmayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Ben yazmadım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yahu spiral k. da arkadas para verdi ama chara aktaramiyorum nasil olcak bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 rise of immortals denen çamurun achisini tamamladım sonunda. sadece kömür gelmesi küfür gibi, en zor achilerden biri olmasına rağmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 duse duse rush dustu bize 2 euroluk oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 su yasak lı oyunnarıda bi yukliyimde 2 puan daha alıyım bizim hatunun accdende komur cekiyorum ama komur yerine kupon cıkıyo %33 Valce %25 2K var komur takas etcek varsa deişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sözde ankara'da yapacaktım şu objectiveleri ama birini bile yapmadım, heh. oyun geliyordu di mi kömür biriktirdikçe? neyse baya oyun var nasılsa bende (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 tf2 questi var. oyun 10gb. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 revenge of the titans :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 tf2 hediye olayı için illa birinin elindeki hediyeyi mi paslaması lazım? nasıl olacak bu achieve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar