Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Sağ el kullanan bir diş hekimi insanı olarak sağ kolumu kırdım, sinirlerde bi sıkıntı olmadı neyseki,ameliyat filan başarılı geçti..dün öğlen taburcu ettiler, ama evde şimdiden sıkıntıdan patlıyorum :/ Nasıl vakit öldüreyim, sol elle mouse hakimiyetim çok da iyi değil ama sırf mouse, ya da sırf bi kaç tuşla oynanan oyun önerin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gecmis olsun.dis hekimi oyun oynamaz ayiptir yahu. ayrica cok bulandiysan ne biliyim ac agzini aynada dislerine felan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Civilization IV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çok büyük geçmiş olsun. bende sol bacağı kırmıştım 8 ay önce. bol bol kitap+film kombosu iyi gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Oha gecmis olsun. Super bir onerim var bu arada. Ben kendimi DC'ye kitleyeyim sen de beni kurtarmaya calis. Nasil ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 film izle bence bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 angry birds http://chrome.angrybirds.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 benjani said: film izle bence bol bol film güzel fikir anime de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Geçmiş olsun öncelikle. Ensonhaber'de balon patlat var. Sadece mouse ile oynanan bir o geldi aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mystery hunt tipi oyunlar vardı, bölümlerde gizli eşyaları vs. bularak ilerliyosun vs. facebook üzerinde bile var bildiğim kadarıyla, onlara bakabilirsin türün adının tam ne olduğunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 fap fap otur dizi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.odaoyunlari24.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 geçmiş olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 NolaxThensbane said: fap fap otur dizi izle adam sağlakmış. sağ kolunu kırmış. no fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi simdi bunu tartışıp iğrençleşmicem ama tersi pistir diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Araba yarışı oyna wasd ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 dizi izle abi sonra tetris var o tarz :p. ama bence yorma kendini oyunla falan, kitap faan oku. joystikle simulasyon falan da takılabilirsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ambidexterity kas. Sol elinle yazmayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ambidexterity iyidir. Hem kolun düzelmezse işssiz de kalmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Geçmişler olsun. Akşama Ankara ahalisi olarak dışarı çıkalım boşver oyunu moyunu sdf. Geçen için özürlerimizi arz ederiz yalnız hepsi senkonun suçuydu fedeyle biz masumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Archangel_ said: Sağ el kullanan bir diş hekimi insanı olarak sağ kolumu kırdım, sinirlerde bi sıkıntı olmadı neyseki,ameliyat filan başarılı geçti..dün öğlen taburcu ettiler, ama evde şimdiden sıkıntıdan patlıyorum :/ Nasıl vakit öldüreyim, sol elle mouse hakimiyetim çok da iyi değil ama sırf mouse, ya da sırf bi kaç tuşla oynanan oyun önerin bana :) çok geçmiş olsun meslektaşım. düşünemiyorum başıma geldiğini çok zor 'bir de özelde çalışıyorum ben ' shogun oynuyorum ben mesela oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mokoko said: NolaxThensbane said: fap fap otur dizi izle adam sağlakmış. sağ kolunu kırmış. no fap fap sol-ak sağ-ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 jaffa said: mokoko said: NolaxThensbane said: fap fap otur dizi izle adam sağlakmış. sağ kolunu kırmış. no fap fap sol-ak sağ-ak http://www.tdksozluk.com/index.php?qu=sa%F0ak&ne=a&Submit=Ara http://www.tdksozluk.com/s/sa%F0lak/ aslında ikiside değil. karşılığı yok sağ eli kullanmanın tdk'ya göre. solak var bide solak olmayan var heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 sağ olsun sol olsun fap fap a veda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar