Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bekar evi soruları

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yav said:

1 >> kararmış bardaklar

Alkol deneyebilirsin. Çay, kahve kadar votka da içilirdi bizde, leke olmadı hiç.

2 >> ödenmeyen faturalar

İnterneti üçüncü fatura gelmeyince kesiyorlar. Dİğerlerini bilmem. Kömürde fatura olmuyor zaten =)

3 >> gömlek ütüsü

Ütü?

devamı gelecek...
Mesaj tarihi:
senko said:

KHaRoN said:

senko said:

blue label'in zevkini zaten alamazsın
erkek gibi scotch için.

Yalniz blue label malt scotch

erkek gibi scotch değil ama.

250 dolarlik premium malt scotch u scotch saymiyorsak heralde special reserve highland park falan iciyoruz hep. gz
Mesaj tarihi:
blue label pazar gecesi ickisi zaten,

ertesi gun milyon dolarlik yatirimlar yapmadan once tercih ettigim, rahatlatici ve dizginleyici bi icki..

oteki turlu bende pek tercih etmiyorum genel anlamda sdfdsfsdf
Mesaj tarihi:
Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık.
Mesaj tarihi:
Bekar evi sorunları değil bunlar, sorumsuz insan sorunları bu arada. Öyle diyince bütün bekar evleri aynıymış gibi oluyor, benim evim bal dök yala mesela.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık.

bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım.
Mesaj tarihi:
dar gelirliliğin alemi yok karton bardak iyidir! biz 1k karton bardak almıştık. eve giren çıkanın haddi hesabı yoktu 5.5ay filan gitti, öyle çokta pahalı da değildi şu an hatırlayamıorm. ota boka kullanıodukta.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Xaenin said:

bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım.

Hava kötü diye bizim caddy'i tatile yolladım, gelsin akarız.
Mesaj tarihi:
fede said:

adam ol günlük bulaşık yıka (günde max 20 dakika)
adam ol fatura tarihlerini takip et (günde max 5 saniye)
adam ol yatağın altına düzgünce koy gömlekleri (max 10 dakika)

bulaşık mak.
otomatik ödeme
gömlek ne ya
  • Yeni Oluştur...