Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bekar evi soruları

yav

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
yav said:

1 >> kararmış bardaklar

Alkol deneyebilirsin. Çay, kahve kadar votka da içilirdi bizde, leke olmadı hiç.

2 >> ödenmeyen faturalar

İnterneti üçüncü fatura gelmeyince kesiyorlar. Dİğerlerini bilmem. Kömürde fatura olmuyor zaten =)

3 >> gömlek ütüsü

Ütü?

devamı gelecek...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık.

bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Xaenin said:

bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım.

Hava kötü diye bizim caddy'i tatile yolladım, gelsin akarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...