Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yav said: 1 >> kararmış bardaklar Alkol deneyebilirsin. Çay, kahve kadar votka da içilirdi bizde, leke olmadı hiç. 2 >> ödenmeyen faturalar İnterneti üçüncü fatura gelmeyince kesiyorlar. Dİğerlerini bilmem. Kömürde fatura olmuyor zaten =) 3 >> gömlek ütüsü Ütü? devamı gelecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 senko said: KHaRoN said: senko said: blue label'in zevkini zaten alamazsın erkek gibi scotch için. Yalniz blue label malt scotch erkek gibi scotch değil ama. 250 dolarlik premium malt scotch u scotch saymiyorsak heralde special reserve highland park falan iciyoruz hep. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 viskikola içiyorum ben en güzeli o. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Otomatik ödemeye bağla, öyle ya da böyle ödeyecen sonuçta. Ha elektriği balkona takılı rüzgar gülüyle üretecem, suyu dereden taşırım diyosan ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 blue label pazar gecesi ickisi zaten, ertesi gun milyon dolarlik yatirimlar yapmadan once tercih ettigim, rahatlatici ve dizginleyici bi icki.. oteki turlu bende pek tercih etmiyorum genel anlamda sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 fede said: lan çok mu zengin oldun utku lan :( yok be olum, disposable income'mım 900 lira. sen hesap et artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bekar evi sorunları değil bunlar, sorumsuz insan sorunları bu arada. Öyle diyince bütün bekar evleri aynıymış gibi oluyor, benim evim bal dök yala mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 para kazanın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Xaenin said: Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık. bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dar gelirliliğin alemi yok karton bardak iyidir! biz 1k karton bardak almıştık. eve giren çıkanın haddi hesabı yoktu 5.5ay filan gitti, öyle çokta pahalı da değildi şu an hatırlayamıorm. ota boka kullanıodukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ginaly said: Xaenin said: Hayatımda bardak karartmadım, deli gibi de kahve içerim yani, baya pislikmişsiniz. 1. ve 3. problemler için bir temizlikçi çözün, ginalynin dediği gibi azıcık paranızdan kısıp bir bulaşık makinesi alın. Fatura için de sorumluluklarınızın bilincinde olun ayol azıcık. bana refere ettiğin için teşekkür ederim şekerim, göktürkteyim, bi ara gel de golf oynayalım. Hava kötü diye bizim caddy'i tatile yolladım, gelsin akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bulaşık makinası ve bir ütü edin. Ütü yapmak stres attırır. Rahatlatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ginaly said: fede said: lan çok mu zengin oldun utku lan :( yok be olum, disposable income'mım 900 lira. sen hesap et artık. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 gün dışarı çıksa gider o para ya. evcimen bir insan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bizim arkadaşlar kettle'da çorba yapmışlardı baya da güzel olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ketilda mantı yaptık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 8 yıldır yanlız yaşıyorum daha ütü yapmadım ütü ne iğrenç bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ütü ehehhhe ne gerek var ya hgiy bi kazak altında belli olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gömlekleri ben askıda kurutuyorum ütülü görünümü veriyor hehe ilk 2 seçenek de , bulaşık makinesi ve oto ödeme olucak tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 fede said: adam ol günlük bulaşık yıka (günde max 20 dakika) adam ol fatura tarihlerini takip et (günde max 5 saniye) adam ol yatağın altına düzgünce koy gömlekleri (max 10 dakika) bulaşık mak. otomatik ödeme gömlek ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 forgiver said: gömlek ne ya mandatory, eğer çalışıyorsan meali, manda gibi giyecen o gönneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 uluslararası şirketteki ofis şakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bekar eviyle alakasi yok bu sorunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ben dedim onu, gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar