bottomsup Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bottomsup said: valve complete pack çıktı spiral knights görevinden, unpackledim, packin içinde zaten sahip olduğum oyunları ekstra gift olarak inventoryime ekler dedim ama yapmadı :< steam forumlarında trade et, portal 2 ve 50coal istiyorum diye mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Silent Hill Homecoming geldi beleşe isteyen varsa takas edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 8 kömüre yemenli bi abiden hard reset alıp dönemi kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 5 kömürüm var ne yapabilirim bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bağa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 toplamda 4 kömürüm var. kardeşimin ve benim hesabımdan 31 aralık achileriyle de 6 bilemedin 8 olacak max, oyun falan çıkmazsa. kalan kömürler bir işe yarıyor muydu, ona göre 7 kömürle torbaya dalmayı düşünüyorum. yoksa 6 trade eder 1'er tane hesaplarda bırakırım çekiliş vs. olacaksa :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 her kömür bir bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Osuran_boğa said: fazla l4d2 olan varsa magicka+2 coal verebilirim bak bugün achi var magicka ya son fırsat l4d2 ile takas etmek isteyen var mı? +3 kömür yoksa açıcam artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 magicka dlclerine 5 ya da 6 kömür veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bills hatler ne değerliymiş ya birsürü oyunla tradeledim valla <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben susayım kesit konuşsun asfaf 8 tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 worms: reloaded var magicka pack falan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kankiler bu da alternatif acc http://steamcommunity.com/id/94m3k1n9/inventory/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 elime bi tane daha dota2 gecti, teklifler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kupon verelim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Activision kuponu olan varmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 OsManiaC said: kankiler bu da alternatif acc http://steamcommunity.com/id/94m3k1n9/inventory/ Alternatif account nedir ? Coal Farmerların banlanmaya başladıklarını biliyorsundur umarım. Kaynak: Steam Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ahah ilk defa türkçe tf 2 itemlarına baktım da.. Göz parlatan, soda patlangacı, gerçek randımana ulaştırıcılar.. en korkunç kambur şapka.. çevirmenler ne içiyosa ondan istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Şu indirim furyası bitsin bu kuponlarda değerlenecek o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kuponlar 3 ay mı ne geçerli.. hangi ara değerlencek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o değil de dota 2 ye key bir türlü bulamıyorum o nasıl olacak ya bu arada elimde 2 tane valve kuponu var biri %33 biri %50 isteyen varsa vereyim ben kullanmayacağım işe yarasın steam id : turkleader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 diğer accountlarım safafa gözünüzü seveyim tıklayın bakın sonra valvede niye oyun kalmadı anlayın http://steamcommunity.com/id/morepork/inventory/#753 http://steamcommunity.com/id/vdevilmaycry/inventory/#753 http://steamcommunity.com/id/ca89ra/friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 6 kömürüm var ve yapılacak ach, tradelik oyun yok Lordum 1 kömür pliz trade olarak 1 kömüre hayır duası veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 aynen 6 kömürde kaldım 1 kömür için forumda bundan sonra atacağınız ilk 100 postta haksız bile olsanız sizi desteklerim aufhjdıoskp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bende de 5 tane var bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar