Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 25 MM'luk ülkede 1 milyon asker 8 milyon rezerv Kardeş milletmişiz lan. Her koreli de asker doğuyormuş. Boşuna bazılarımızın kanı ısınmamış adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Viktor said: gercek komunizm bu degil... Değil tabi gerçek komunizm bu list of famous russian physicists http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Russian_physicists bakmaya üşenenler için 15-16 nobel var list of famous turkish physicists - Feza Gürsey - Asım Barut - Erdal İnönü They are doing it right. Hala bi de "ömö kömönöstlör höc bösöy böcörömödö" diye dolaşıyosunuz bunlar hep o dönemin ürünleri. ha mesela tabi aynı şekilde listedeki en ünlü fizikçileri politik sebeplerden hapislerde çürüttükleri oldu ama o fizikçilerin hepsi de getirdikleri eğitim anlayışının ürünleri ve onların öğrencileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bu kış gomunizm gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Rus bilimadamları teorik olarak şahane işler yapıp pratikte bilgisayar gibi teknolojik olaylardan mahrum olduğu için geri kalıyorlarmış diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 r.i.p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi zaten takip ediyorsanız öle çok destekçisi kalmadı kknin, şu geçenki gkore krizinde çin çekti desteğini baya, geçen haftalarda da rusya nükleerle ilgili bırakın artık bu işleri adam olun dedi kime daha yeni. bu yeni çocuk xp eksikliğinden dolayı patlatır muhtemelen ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Kuzey Kore de ikiye bölüncek, Batı Kuzey Kore ve Doğu Kuzey Kore diye çağıracaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 onlar da kuzey ve güney diye ikiye bölünse o zaman kuzey kuzey doğu kore, güney kuzey doğu kore falan gibi mayndfaklar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Wispy said: Rus bilimadamları teorik olarak şahane işler yapıp pratikte bilgisayar gibi teknolojik olaylardan mahrum olduğu için geri kalıyorlarmış diye biliyorum. bunun hikayesi uzun ama en nihayetinde bilimin teorik kısmı, türiye gibi 2. dünya ülkeleri dışında pek çok gelişmiş ülkede çok önem verilen bir kısımdır. bu açıdan hala bazı konularda amerika bile rus bilim adamlarının eline bakar sdf zaten amerikada bölümler çinli, hintli öğrenci ve rus hoca dolu ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ardeth said: Viktor said: gercek komunizm bu degil... Değil tabi gerçek komunizm bu list of famous russian physicists http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Russian_physicists bakmaya üşenenler için 15-16 nobel var list of famous turkish physicists - Feza Gürsey - Asım Barut - Erdal İnönü They are doing it right. Hala bi de "ömö kömönöstlör höc bösöy böcörömödö" diye dolaşıyosunuz bunlar hep o dönemin ürünleri. ha mesela tabi aynı şekilde listedeki en ünlü fizikçileri politik sebeplerden hapislerde çürüttükleri oldu ama o fizikçilerin hepsi de getirdikleri eğitim anlayışının ürünleri ve onların öğrencileri. aynen böyle bir durum var, sovyetlerde verilen eğitimin cok verimli olduğu yatsınamaz herhalde. ha bu demek değilki her gomunizim böyle ama kuba da öyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 direk çetintaş stayla, http://memegenerator.net/cache/instances/400x/11/12148/12440296.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sam said: ya ciddi ciddi mj ile kimyon gil kıyaslandı ya, pes artık. hakikaten bazen durup bakıyorum ekrana böyle forumda gezerken. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/115/665/63e51038_f4b0_682c20110725-22047-19wsskw.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ardeth said: list of famous turkish physicists - Feza Gürsey - Asım Barut - Erdal İnönü türk olduğumuz için nefret ediyolar bizden önümüzü tıkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bence burnumuzu tıkıyolar lan. oksijen gitmiyo. aylardır açılmadı benimki ne sümükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sık ve çok sıcak duş al, üşümeden hemen kurulan açılıyor. 2 yıl nefes almıyormuşum, dün evde bi jakuzi yapayım dedim hayatım degişti. Buhar wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 said: Güney Kore basını, demir yumrukla yönetilen ülkedeki tablonun propaganda mekanizması tarafından, Kim'in ölümüyle bunun ilanı arasında geçen iki günde hazırlanan bir mizansen olduğunu ileri sürüyor. AFP'ye konuşan bir kaynak ise, " Kim Sung II 1994'te öldüğünde yeterince yas tutmayanlar ağır cezalar aldı. Şimdi yas tutmayannın başına ne geleceğini biliyor, onun için ağlıyorlar" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Herşeyi bir yana bırakırsak Kim Jong Il büyük ihtimal bir insanın bireysel olarak yaşayabileceği en iyi hayatı yaşadı. Oğlu da akıllı davranırsa öyle olacak. Yeterli duygusallığı silebilirsenize kendinizden diktatör olmak en iyi yaşam olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ba dum tısh: http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/WashingtonPost/2011/12/20/Production/WashingtonPost/Images/North_Korea_Kim_Jong_Il_05951.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ortanca bir oğlu daha varmış adamın, Kim Jong-chul isminde ancak "erkeksi olmayan" davranışları nedeniyle tahta layık görülmemiş asdasadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aket-Atum said: Yeterli duygusallığı silebilirsenize kendinizden diktatör olmak en iyi yaşam olabilir :D ya da darağacı/idam müfrezesi gördüğünüz son şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 olm oraya gelene kadar zaten zulmettiğin insanların toplamından daha süper bir hayat yaşamış oluyorsun, varsın öldrsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xunn said: evde bi jakuzi yapayım dedim ne güzel ev lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xunn said: Buhar wins tested and approved (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar