Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok şanslıyım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sennheiser CX400'ümün kulak içine giren silikon kısmı bugüne kadar 15 kere falan çıktı ama hep fark edip buldum. Yani şuana kadar bir yerlerde kaybetmemem büyük şanstır bence.

Karanlıkta düştü buldum, yolda giderken düştü buldum, cebimden çıkardım düştü buldum, yine yolda giderken elimde tuttum, düştüğünü fark ettim geri döndüm buldum.

Felaket olur kaybetsem heralde. Ama tabi yedeği var fakat en iyisi elimdekiler!
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

benim en kötü ihtimal saçıma kaçmış oluyo eve gidince bi silkeliyorum kendimi tamamdır dsfds

sendede 3 insan saçı var arkadaş
aradığını iyi buluyon
Mesaj tarihi:
Llama said:

Lyvanna_Dolores said:

benim en kötü ihtimal saçıma kaçmış oluyo eve gidince bi silkeliyorum kendimi tamamdır dsfds

sendede 3 insan saçı var arkadaş
aradığını iyi buluyon

Yok o zaten saçına koyuyo bütün size'lardan uçları, seçip beğenip takıyor kulağa.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Yoksa siz kaybedenlerden misiniz?

Asla kaybetmiyorum, sürekli lens/küpe/piercing kaybediyorum, ve her zaman buluyorum.

En son lensimi gitarın ucunda buldum yapışmış bir şekilde. Solisyondan geçir, şap diye tak.

Boss'd.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

artık nazar değecek

this.

aynı şekilde kulaklık zımbırtısını sürekli kaybederdim, abuk subuk yerlerden illaki çıkardı. bi gün oturdum düşündüm vay be dedim harbi heryerden çıkıyor dedim, sonra da arkadaşa anlattım böle böle dedim. Sonra kaybettim ve bulamadım.
  • Yeni Oluştur...