LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Sennheiser CX400'ümün kulak içine giren silikon kısmı bugüne kadar 15 kere falan çıktı ama hep fark edip buldum. Yani şuana kadar bir yerlerde kaybetmemem büyük şanstır bence. Karanlıkta düştü buldum, yolda giderken düştü buldum, cebimden çıkardım düştü buldum, yine yolda giderken elimde tuttum, düştüğünü fark ettim geri döndüm buldum. Felaket olur kaybetsem heralde. Ama tabi yedeği var fakat en iyisi elimdekiler!
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaştığın için teşekkür ederiz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Yoksa siz kaybedenlerden misiniz?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 benim en kötü ihtimal saçıma kaçmış oluyo eve gidince bi silkeliyorum kendimi tamamdır dsfds
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben sonyericsson teelfonumda müğzik dinlemeyi bu yüzden bıraktım zaten. yani müzikten soğudum baya bi zaman
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: benim en kötü ihtimal saçıma kaçmış oluyo eve gidince bi silkeliyorum kendimi tamamdır dsfds sendede 3 insan saçı var arkadaş aradığını iyi buluyon
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://pinktentacle.com/images/10/241.gif
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Llama said: Lyvanna_Dolores said: benim en kötü ihtimal saçıma kaçmış oluyo eve gidince bi silkeliyorum kendimi tamamdır dsfds sendede 3 insan saçı var arkadaş aradığını iyi buluyon Yok o zaten saçına koyuyo bütün size'lardan uçları, seçip beğenip takıyor kulağa.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 LathspeLL said: Yoksa siz kaybedenlerden misiniz? Asla kaybetmiyorum, sürekli lens/küpe/piercing kaybediyorum, ve her zaman buluyorum. En son lensimi gitarın ucunda buldum yapışmış bir şekilde. Solisyondan geçir, şap diye tak. Boss'd.
Inaluogh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Telefonumu kaybettim. Vapurda buldum.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 burtonesk said: artık nazar değecek this. aynı şekilde kulaklık zımbırtısını sürekli kaybederdim, abuk subuk yerlerden illaki çıkardı. bi gün oturdum düşündüm vay be dedim harbi heryerden çıkıyor dedim, sonra da arkadaşa anlattım böle böle dedim. Sonra kaybettim ve bulamadım.
Öne çıkan mesajlar