aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 HAHAHHAHAHHAHHAAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 eyvallah http://www.deviantart.com/download/177029075/forever_alone_by_foreveraloneplz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2Gm6JYFdnD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://i.tfster.com/cache/www.elifsavas.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/flying-spaghetti-monster4444444444.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tasvirini koyma kardeş günaha giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ehehehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi spagetti pişirin sonra biraz alın çatala havaya fırlatın alın size uçan spagetti. canavarı da siz bulun artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=2Gm6JYFdnD8 Sanırım dünya totalinde bi 5-10 milyon mormon falan var. şu adamların tarihini biraz okuduktan sonra direk diğer dinler hakkında "o kadar insan inanıyorsa bir şey vardır" argümanı geçersiz oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 "Sen sekar nedir bilir misin? İnsanın derisini kavurur." Deminden beri şunu arıyorum. En çok sevdiğim şu: "Ayetlerimizi inkar edenleri yakında bir ateşe yaslayacağız. Derileri piştikçe, azabı tatsınlar diye, derilerini öncekinden başka derilerle değiştireceğiz. Allah Aziz ve Hakimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Sekar derken aklıma geldi http://www.youtube.com/watch?v=me_gnpMTAdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 BOILED GOD! WHAT IS BOILED CAN NEVER DIE, BUT RISES, LIMPIER AND SOFTER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 BramStoker said: "Sen sekar nedir bilir misin? İnsanın derisini kavurur." Deminden beri şunu arıyorum. En çok sevdiğim şu: "Ayetlerimizi inkar edenleri yakında bir ateşe yaslayacağız. Derileri piştikçe, azabı tatsınlar diye, derilerini öncekinden başka derilerle değiştireceğiz. Allah Aziz ve Hakimdir." Şurda başka mealleri de var hepsi de bu dinin ne kadar hoş görülü bir din olduğuna işaret ediyor http://www.kuranmeali.org/4/nisa_suresi/56.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx "When a human does it he is a psychopath when the god does it he is all forgiving" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Deme. Dersen Allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ardeth said: "When a human does it he is a psychopath when the god does it he is all forgiving" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 gerçek spagetti bu değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 "nutella yerim" said: şimdi maglum uçan spagetti canavarına inanan ciddi bir kesim var türkiye de,onu hayatının merkezine koyan,günlük işlerini,kisisel iliskilerini,hatta ticareti ve siyaseti onun söylediklerine / koydugu kurallara göre uygulayan. peki şimdi ben şahsen inanmıyorum buna,ben buna burda sahtekar desem nefret suçu işlemiş,toplumun deger yargılarıyla oynamış olur muyum ? savcılıga verirler mi beni olum ne boş beleş topicler açıyorsunuz. uçan spagetti canavarı dinlerle dalga geçilmek için yaratılan bir muhabbet. zaten olmayan bir dini inancın nesine sahtekar diyeceksin? cinci hocalar gibi "bak gel böyle böyle bir şey yapalım" diye yaklaşmıyorlar insanlara da, neyin sahtekarlığı ki? pff, bazen din muhabbetinin dozunu feci kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 thanks captain obvious (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 valla denemek lazım, sen de inananlar dava açsınlar bakalım hakim bey ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bone said: olum ne boş beleş topicler açıyorsunuz. oh boy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aquila kadar olmasa da açıyorsunuz tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 "nutella yerim" said: şimdi maglum uçan spagetti canavarına inanan ciddi bir kesim var türkiye de,onu hayatının merkezine koyan,günlük işlerini,kisisel iliskilerini,hatta ticareti ve siyaseti onun söylediklerine / koydugu kurallara göre uygulayan. peki şimdi ben şahsen inanmıyorum buna,ben buna burda sahtekar desem nefret suçu işlemiş,toplumun deger yargılarıyla oynamış olur muyum ? savcılıga verirler mi beni Dinimiz sevgi dinidir fakat yazılanların aksine hareket edersen kafanı keseriz, yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 See Ya In Anotha Life, Brothas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bone said: "nutella yerim" said: şimdi maglum uçan spagetti canavarına inanan ciddi bir kesim var türkiye de,onu hayatının merkezine koyan,günlük işlerini,kisisel iliskilerini,hatta ticareti ve siyaseti onun söylediklerine / koydugu kurallara göre uygulayan. peki şimdi ben şahsen inanmıyorum buna,ben buna burda sahtekar desem nefret suçu işlemiş,toplumun deger yargılarıyla oynamış olur muyum ? savcılıga verirler mi beni olum ne boş beleş topicler açıyorsunuz. uçan spagetti canavarı dinlerle dalga geçilmek için yaratılan bir muhabbet. zaten olmayan bir dini inancın nesine sahtekar diyeceksin? cinci hocalar gibi "bak gel böyle böyle bir şey yapalım" diye yaklaşmıyorlar insanlara da, neyin sahtekarlığı ki? pff, bazen din muhabbetinin dozunu feci kaçırıyorsunuz. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar