Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uçan spagetti canavarına sahtekar desem

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

BramStoker said:

"Sen sekar nedir bilir misin? İnsanın derisini kavurur."

Deminden beri şunu arıyorum. En çok sevdiğim şu:

"Ayetlerimizi inkar edenleri yakında bir ateşe yaslayacağız. Derileri piştikçe, azabı tatsınlar diye, derilerini öncekinden başka derilerle değiştireceğiz. Allah Aziz ve Hakimdir."

Şurda başka mealleri de var hepsi de bu dinin ne kadar hoş görülü bir din olduğuna işaret ediyor

http://www.kuranmeali.org/4/nisa_suresi/56.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

"When a human does it he is a psychopath when the god does it he is all forgiving"
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

şimdi maglum uçan spagetti canavarına inanan ciddi bir kesim var türkiye de,onu hayatının merkezine koyan,günlük işlerini,kisisel iliskilerini,hatta ticareti ve siyaseti onun söylediklerine / koydugu kurallara göre uygulayan.

peki şimdi ben şahsen inanmıyorum buna,ben buna burda sahtekar desem nefret suçu işlemiş,toplumun deger yargılarıyla oynamış olur muyum ? savcılıga verirler mi beni

olum ne boş beleş topicler açıyorsunuz.

uçan spagetti canavarı dinlerle dalga geçilmek için yaratılan bir muhabbet.
zaten olmayan bir dini inancın nesine sahtekar diyeceksin?

cinci hocalar gibi "bak gel böyle böyle bir şey yapalım" diye yaklaşmıyorlar insanlara da,
neyin sahtekarlığı ki?

pff, bazen din muhabbetinin dozunu feci kaçırıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

şimdi maglum uçan spagetti canavarına inanan ciddi bir kesim var türkiye de,onu hayatının merkezine koyan,günlük işlerini,kisisel iliskilerini,hatta ticareti ve siyaseti onun söylediklerine / koydugu kurallara göre uygulayan.

peki şimdi ben şahsen inanmıyorum buna,ben buna burda sahtekar desem nefret suçu işlemiş,toplumun deger yargılarıyla oynamış olur muyum ? savcılıga verirler mi beni

Dinimiz sevgi dinidir fakat yazılanların aksine hareket edersen kafanı keseriz, yakarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

"nutella yerim" said:

olum ne boş beleş topicler açıyorsunuz.

uçan spagetti canavarı dinlerle dalga geçilmek için yaratılan bir muhabbet.
zaten olmayan bir dini inancın nesine sahtekar diyeceksin?

cinci hocalar gibi "bak gel böyle böyle bir şey yapalım" diye yaklaşmıyorlar insanlara da,
neyin sahtekarlığı ki?

pff, bazen din muhabbetinin dozunu feci kaçırıyorsunuz.

...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...