Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 fizban said: bence kulübün borcu çok fazla diyip kapatsınlar seneye basketbol takımını, zirvede bırakmış olur hem beşiktaş ahaha. kıskandın mı doğruyu söyle
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Açın Kartalımın önünü alalım Bostonun öcünü
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Seneye de final four oynariz,birde oyle tarih yazariz
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Tebrikler Beşiktaşa büyük iş yaptılar bu sezon
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 37 yıl lan. oha. Demek ki Fenerbahçenin Türkiye kupasını almasından daha büyük sükse yaptı Bjk. Tebrikler valla.
tinu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 az kaldı gitmiyordum bi gayret hasta hasta 38.5 derece ateşle gittim, boğazlarım berbattı, herşeye rağmen iyiki gitmişim, şu an geberiyorum çok berbat durumdayım ama FEDA olsun kartalıma. son saniye ve kutlamaları videoya çektim atıyorum youtube a yüklensin atıcam buraya
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Anca geldim bende, harika oldu ya. Sinir küpü olarak izledik maçı ama efes'in insan üstü basket yüzdesi ile nasıl başa çıktık hayret ediyorum. Hakettik açıkcası, hele şu playofflarda kaybettiğimiz maçlar hep 1-2 sayı ile ucu ucunayken kazandıklarımız genelde 9-10 sayı fark ileydi.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 şampiyonluk efesini açtım içiyorum !! :D cok iyi oldu cok da guzel oldu,feneri gsyi efesi döve döve bu sampiyonluk 10 numara oldu
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 güzel olmus, ben de bizim bench'in arkasında 7. 8. sırada flndım alt katta, ben de cektim ama cok yorgnm yarın atcam, bide baya zıpladk fln sacma bişey olabir sdsfs
tinu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 applev0dka said: güzel olmus, ben de bizim bench'in arkasında 7. 8. sırada flndım alt katta, ben de cektim ama cok yorgnm yarın atcam, bide baya zıpladk fln sacma bişey olabir sdsfs bende bızım bench ın arkasında en öndeydim demirlerin orada. sağ baş tarafında.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yakınmısız baya,seneye bir maci birlkte izlerz avrupa liginde :D valla aglattılar adamlar su sezona muths finalle :D
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 koyduk, 4 kupalı efes'e bir adım daha yakınız :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 takımı korurlarsa seneye kombine. Biz semtte izledik, orada ortam baya güzeldi :) Kerem cidden çok büyük oyuncu. Hem takımını çok iyi yönetiyor, hem de en kritik anlarda inanılmaz sayılar atıyor. Maç kopmadıysa Kerem yüzünden kopmamıştır. Ergin Ataman'ın ntv'ye verdiği açıklamalar biraz kritik. Krizden dolayı para alamayacak bir takımda kalmam dedi resmen, mesajı verdi hayırlısı. Bonsu'nun formasının içinden de FEDA t-shirtü çıktı. Bu adamı bırakmamamız lazım artık ahah 3'te 3!!! Potanın Kartalları!!
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sıfır butceyle 3 kupa atayizler bunu da aciklayın hadi bakalim !!!111
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 8 milyon dolar takımın bütçesi :)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ateist geldi, açılın
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 oyuncular ergin ataman beşiktaşın çocuğu ergin ataman diye tezaruhat yaptılar. hawkins bonsu ve arroyo ahah
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 oktay mahmudi yerine hemen ergin ataman söylentileri çıkmaya başlamış. Kendisi sağlam Galatasaray'lı deniyor ama bu durumdayken BJK'yi bırakıp GS'ye geçer mi sırf tuttuğu takım diye belli değil. Cem Bilge'nin istifa edeceği söyleniyor, eğer yaparsa şube de çok önemli bir güce sahip olacak. Demirören'in gelecek sene için bu senekinden daha yüksek bir sponsorluk bedeli vereceği söyleniyor, takımı koruyup üstüne koyma şansı var. Efes'te Obradovic'le temasa geçtiklerini doğrulamış. Daha doğrusu menejeri ile :D Ama o da görüşelim demiş vs. vs. son olarak; http://distilleryimage0.instagram.com/3ab9d6d4b51311e1a8761231381b4856_7.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hahahaha twitır pozu degil mi bu
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Agir Galatasarayli abiler Oktay Mahmuti'nin tek sorumlu olmasini yedirememistir, yazik. @Darkrider Ergin Ataman'in onumuzdeki sene Demiroren ile sponsor olarak devam edilmesini istedigi, Fikret Orman'in ise malum olaylardan dolayi buna karsi ciktigi yaziliyor. Hal boyle olunca Ataman da dar butceli kalacak bir ekiple devam etmek istemeyip ayrilacagi soyleniyor.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kartalbakışının haberine görede erginle anlaşılmış milangazlada devam ediliyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Şimdi şampiyonluk maçından sonra da dün yayında da ergin ataman da oyuncularda kadroların korunmasının gerektiğinden, herkesin sözleşmesinin bitmiş olmasına rağmen takımın korunması gerektiğinden bahsetti. Takım şu an gerçekten takım durumunda. Bu yüzden kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Çünkü giderken takımdan adam da götürür, kötü olur. İçerde neler dönüyor bilmiyorum ama basketbola dokunmamaları gerekiyor, çok net. Edit: Ayrıca Obradovic gelecekse Efes'e gelsin istiyorum. Bu ülkenin dinamosunun yükselmesi lazım.
Öne çıkan mesajlar