Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarı yarıya olmazda Efes maçlarının deplasman tribünü olacağından bize her maç ev gibi birşey olacak :D

Efes'i desteklemeye GS ve FB taraftarları gelirse bilinmez gerçi
Mesaj tarihi:
birde şu basketbol takımımız seneye her maçını sinan erdem de oynasa kombine alıp her maçına gitmezsem adam değilim, ve idda ediyorum şu maçları sinan erdemde oynayalım her maç 10 bin kişiye oynarız. çok merkezi yerde sinan erdem, herkes geliyor. basket maçlarında 10 bin bilet ve maç günleri satılacak ürünler çok katkı sağlar.
Mesaj tarihi:
tinu said:

birde şu basketbol takımımız seneye her maçını sinan erdem de oynasa kombine alıp her maçına gitmezsem adam değilim, ve idda ediyorum şu maçları sinan erdemde oynayalım her maç 10 bin kişiye oynarız. çok merkezi yerde sinan erdem, herkes geliyor. basket maçlarında 10 bin bilet ve maç günleri satılacak ürünler çok katkı sağlar.

her maç 10.000 çok zor abi ya, GS bile gaza gelmişken ve güzel bir sezon geçiriyorken 10.000 ortalama yakalayamadı. Fenerbahçe bile 8-9.000 civarındaydı yanılmıyorsam,

bizim taraftar büyük maçlara full çektirir sadece, gerisi zor. Ama Sinan Erdem'de olsa çok rahat 5.000 görür ki çok yeterli bir rakam dandik maçlarda bile bana kalırsa

bizim taraftar derken genel, HEPSİNİ İÇİNE ALIYOR, GENEL BUNLAR GENEL
Mesaj tarihi:

Maçtan sonra Mahmudi baya hakemler konusunda söylendi. tek ondan konuştu zaten. son periyoda kadar inanılmaz bir gs lehine gidişat vardı. son periyod döndü. bu şuna buna yardım etti değil ivme kazanan takımın yanındaydı hakemler. rezalettiler ama.

bu arada Arroyo maç boyunca milleti taca çıkardı. ilk yarı 2 tane pas var biz göremedik nereye gitti top, ne yaptı..

Köksal'a yaptığı pazarın aynısını Lakovic'e de yaptı. hatta bonsuya takıldı da düşmedi o sayede. takla atacaktı fakeden sonra ahahaha

Final zor olacak, serhat Efes'i istiyoruz dediler çünkü seyahat olmayacak dedi.

Bir de bonsu'nun koyduk mu! çekilirken katılmasının görüntüsünü istiyorum!!! süperdi

bu da maç sonu

Mesaj tarihi:
Milangaz olan ile sözleşme 15 gün sonra bitiyormuş. Final serisi uzarsa falan bazı maçları sadece Beşiktaş olarak oynayabilirmişiz asfsd

Şey deniyor işte, kimse inanmıyormuş demek sene başında bu takımın buralara geleceğine ki böyle bir anlaşma yapılmış ahahaha
Mesaj tarihi:
yahu sanki siz inanıyo muydunuz? surpriz oldu baya. ama catır catır oynayarak kazanıldı maclar tabi.

bizim koc hakemlere karsı cok sert acıklama yapmıs. ne oldu ki son macta? hicbirini izleyemedim macların.
Mesaj tarihi:
son periyodda çalınan teknik faul çok net teknik fauldü , ona teknik faul değil demek için basketboldan zerre anlamıyor olmak lazım, gs ın koçu bir tek attıkları basketlere itiraz etmediği için onada itiraz etmiş olması gayet normal. yani son periyodda gs ın katledilmişliği felan yok, nasıl katledilmiş merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
o gerginlikte o hareketi yaptı diye teknik faul çalmasan da olurdu..

bence biraz ağırdı ama teknik faul sayesinde kazanmadık ki biz. zaten gidişat belliydi.

mesela şu: andric 3 periyod pota altında o kadar çok faul yaptı ki hiç biri çalınmadı. ama son periyodda ise bonsuya iki basket faul verdiler. onlar da faul değildi. Andric'e de patladı eyyam misal...

cidden kötülerdi ama gs kazansaydı da bu açıklamaları yaparlar mıydı merak ediyorum..
  • Yeni Oluştur...