nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 haha tek tecrübe satın almak yalnız henüz. hayır 1 sene idare edeceğinden emin olsam alıcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yok insanlar sevdiği şeyler hakkında kötüye kötü demeyi bilmiyor cidden. aynı şey skyrim'de de oldu. o rezil ui'yi aslında süper bi eksiği yok diye savundular baya bir. bunda da böyle daha iyi ya diyenler var. ilginç cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 nomsaR said: haha tek tecrübe satın almak yalnız henüz. hayır 1 sene idare edeceğinden emin olsam alıcam oyunu. ben de alacaktım da şu yazılanlar doğruysa biraz daha ertelemek lazım. hem alım işinde çok sıkıntı var, hem de baya sorunlu duruyor oyunun kendisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Oyun güzel alınır yani arkadaşın varsa oynayacak, orası net. Hayır şöyle saman alevi gibi parlayan fanboylar oluyor, spesifik bir şekilde rencide etmezsen whack-a-mole misali semiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 healer specledim pvp yaptım ui nin yetersizliğinden ağlayıp çıktım.dpse geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 xunn said: Valla herhangi bir argüman sunamadan "ay biz çok güldük ugu ugu" yaptıgı halde annesinin mahzeninden erkeklik yapan sensin, şu yüzden olmalı bu yüzden olmalı diyen biziz. Butthurt'ünü tedavi etmek üstüme vazife değil. Oyun çünkü 7 senelik, şimdiden tecrübe kartı çekmeye kasanlar başlamış. Tanrı yardımcımız olsun. elini sürmediğin oyun hakkında onun bunun lafıyla konuşan sensin, 2dk oynamayıp oyun hakkında yorum yapan trolllere karşı bi garezim var evet, oyunu oynayan yorumunu yapsın, iyi kötü desin o normal. oynamadığın şeyin üstünde manevra atarak sen kendini tedavi ediyorsun anladığım kadarıyla buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyun bence çok güzel xunn. bir takım problemlerini böyle kapatmaya çalışıyorsun. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Görüldüğü üzere internette yeni arkadaş. Bir oyun hakkında tek data alımının oyunu oynamak oldugunu düşünüyor çünkü kendisi ateşe dilini sokmadan sıcak olmadıgını anlayamıyor. Hallice videosunu izledim oyunun ne zaman alacagıma karar vermek için. Benim işim grafik, gelip bana neyin pratik, neyin renk dengesi gözü yorar, hangi iconu nereye koyarsan göz aynı yere tekrar tekrar kaydıgı için yorulur bana ögreteceksin ve tek dayanagın oynamadın olacak. Plebians gonna pleb. ps: Küheylan sarcasm level 9k olmuş söylemiyorsun biraderim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Oyun eğlenceli de yeni bir oyunda gültümüz var işte birlikte instance yapıyoruz muhabbet ediyoruz falan ondan eğlenceli. Bide class questler ortalama bioware oyunu kalitesinde (Dragon Age 1 kalitesinde değil ama ne yazık ki), bütün bunlar bi şekilde oynatıyor. Eğer ui olsun buglar olsun content olsun bi ton yeni bişey gelmezse oyun http://www.borev.net/boom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yeterince oynamamışsınız Burak bey oyun aslında god tier, çıktıgı 15 günden beri oynamadıysanız oyun hakkınızda bir bilginiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 artık gider pokemon yakalarsınız sizde gym masterlardan badge alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bundan baska argumanin olsa gam yemicem -UI kotu -pokemon oynayin -content yok -pokemon oynayin -warzone sistemi bok gibi -gidin pokemon oynayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyun güzel denebilir combatı falan kotarmış herifler ama ui'nin yetersizliği can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 content yok baya komik, ona karşı argümanım pokemon oynayın öbür kısımlarda eksiklikleri aylardır yazıyorum zaten warzone sistemi kötü değil ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Şu pleb'i nasıl mod yaptılar hala aklım almıyor. Omae wa yowai. Naze yowai ka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pve based playerların için oyun güzel.Quest işleri beni geriyor hatta gelemiyorum. kafam başım ağrıyor mapte yürürken. pve kültürüne evrilseydim subs. uzatırdım ama şu an 1 aylık play time kullanıp gw2yi beklicem. Pvp mevzusu olmamış baştan yalan. Smuggler buglarla dolu bi class olmuş. o cover mekaniğinde gelen additional buffları test ettim baya bi character screen açıp. Tacticlerle %100 aktif olması gereken bufflar random aktif oluyor. şansa bala kalmış işimiz.Mesela cover moddayken %100 şansla %20 ranged defans veren dalgametre kafasına göre aktif oluyor. Orda %100 yazıyor kocaman. Bunlar can sıkan şeyler. Keza guardian combat mekaniğinde aynı sorunlar var.Tacticle %100 more focus olayını alıyosunuz fakat uyguladığınızda gene kafasına göre mekanik işliyo yada devre dışı kalıyor. Örnek vermek gerekirse sundering strike ability normalde 2 focus veriyor. Tacticle %100 add. +1 more focus yapıyosunuz fakat gene kafasına göre bazen 2 bazen 3 focus veriyor falan. Mmorpg lerde sadece combat mekaniğe bakıyorum ben genelde.Açıkcası tatmin etmedi çok soru işaretleri var. Cc mevzusuna girmek bile istemiyorum. Smugler/guns da 1 min. droidleri disarm eden ability var.Bu ability bende olmasına rağmen kullanırken rahatsız oluyorum çok op. Böyle her classı +15 seviyesinde inceledim. Tree lerle gelen avantajların uygulanabilirliği konusunda sıkıntı var. Sergen yalçınla sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Buglar düzeltilecek şeyler, oyunun özüne bakacaksın böyle konularda, şu devirde çıktıgı zaman bu sorunları yaşamaması söz konusu değil hiçbir firma için oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben almayayım bekleyeyim en iyisi ya UI önemli birşey sonuçta... ARAL da ben karar verinceye kadar getirir belki oyunu...hoş onlarda 150-200 tl ye falan satmaya kalkar "awsım geym genchler" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 xunn said: Buglar düzeltilecek şeyler, oyunun özüne bakacaksın böyle konularda, şu devirde çıktıgı zaman bu sorunları yaşamaması söz konusu değil hiçbir firma için oyunun. 100 tl çok değil mi o zaman? yapsın 40 tl alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yok abi 80 iyi aslında da, 40 tl'ye MMO verilmez adam gibi. 40 tl olsa huylanman lazım ne ayak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 benim için çok sorun combat olaylarındaki buglar. 1vs1 1vs more olaylarından sonra oturup combat text okuduğum olur ve hatta zevk alırım.Sonra teorycrafting yaparım build, gear , ability , timing falan filan.Combatın başında ne debuff yemişim ne kadar dmg falan filan 2 saat inceliyorum açıkcası. Benim için zevkli olan yönü bu mmorpglerin ama sorun burda bunu yapmaya kalktığınızda mekaniklerde çok bug olduğu için sizin oturup zevkle kastığınız teorilerin hiç bi anlamı yok çünkü random ilerliyo gibi çoğu tactic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ama rng happens dostum ya, o kadar da abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 rng tam bir kaşar aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 60 dolar standart oyun fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Lethbrika said: Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor. şundan sonra citten sonunu getiremedim yazının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar