Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Ne anlatıyorsunuz ya .. Sevdinse oyna sevmedinse bırak git ona laf buna laf saygı diye bişey kalmamış ... Oyun çıkalı bir ay olmuş herşey düzelsin diye bekliyosunuz böyle beklentiniz varsa gidin başka bişey oynayın görende silah zoruyla oynatıyorlar sanır ..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Abi ben hala SW oyununda Tank/DPS/Support klas üçgeninde kaldım. Aşamadım daha orayı, mantığını anlamadım. Hani bu oyunun WoW'la hiç karşılıştırılmaması gerekir mantıken çünkü benzememesi bile gerekir. Ama adamlar aynını yapıvermişler, konuşma da abi wow da da haste/crit giyerdik, boomkin spec şöyledi haline geliyor (ha tamamen haklı da bu konuşmanın olması bile garip diyorum).
eski star wars kitaplarında bile bu konsept var. çok normal bu speclerin olması. yani fight sırasında işi tanklamak olan jedi master da var, burst dps'i daha yüksek olan da.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu.

Klasik Biowre yaklaşım speği efektif derp gear herp.
Sosyal ağlarda paylaş

ticketlar bu sıra yavaşladı heralde. ilk zamanlar açtıklarım ertesi güne cevaplanıyordu. benim de var 3 gündür open olan ticket.

onun dışında loot sistemi bence de kötü. gene çok zor yap. daha da zor yap. ama insan şanssızlığı ile baş başa kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Sotto said:

Abi ben hala SW oyununda Tank/DPS/Support klas üçgeninde kaldım. Aşamadım daha orayı, mantığını anlamadım. Hani bu oyunun WoW'la hiç karşılıştırılmaması gerekir mantıken çünkü benzememesi bile gerekir. Ama adamlar aynını yapıvermişler, konuşma da abi wow da da haste/crit giyerdik, boomkin spec şöyledi haline geliyor (ha tamamen haklı da bu konuşmanın olması bile garip diyorum).
eski star wars kitaplarında bile bu konsept var. çok normal bu speclerin olması. yani fight sırasında işi tanklamak olan jedi master da var, burst dps'i daha yüksek olan da.

Healer Bounty Hunter, Healer Smuggler? :)...

Bazı Jedi'ların daha defansif, bazılarının daha force kullanan, bazılarının da lightsaber'da daha agresif olması bana da mantıklı geliyor, ancak sistemi direk WoW'dan kopyalarsan, herkese 3 talent tree açmak zorunda kalıyorsun, haliyle arkadan milleti heallamaya çalışan absürd Bounty Hunter videosu izliyorum.
Yani bunun sistemi herkes'e 3 talent tree ver olmamalı. Özgün birşeyler beklerdim Bioware'dan. WoW bile talent sistemini değiştiriyor, iyi veya kötü adamlar birşeyler deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

random demek zor demek değil, zor demek daha fazla çaba demek, 1 milyon puan biriktir desin anliyim, 1000 kez 1. ol desin bir oyunda anliyim ama 100 kere atarım 1 kere dik gelirse alırımın zorlukla alakası yok şans+mantıksızlık kombosu işte.

ama bazıları şans olayını zorlukla karıştırıyor ki felaket. onlara göre ne güzel işte denemeye devam et diyorlar, yeto kafa yeto mermer.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu severek oynuyorum ama yani PVE'de ki loot olayı bana da ters geldi baya... yada olayı çözemedim ama master loot'ır olmanın tek faydası düşen schmematicleri dağıtmak mı? Diğer lootlar gene kişiye özel düşüyor oda şans mı yoksa en düşük gear'liye göre mi düşüyor bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Healer Bounty Hunter, Healer Smuggler? :)...

Bazı Jedi'ların daha defansif, bazılarının daha force kullanan, bazılarının da lightsaber'da daha agresif olması bana da mantıklı geliyor, ancak sistemi direk WoW'dan kopyalarsan, herkese 3 talent tree açmak zorunda kalıyorsun, haliyle arkadan milleti heallamaya çalışan absürd Bounty Hunter videosu izliyorum.
Yani bunun sistemi herkes'e 3 talent tree ver olmamalı. Özgün birşeyler beklerdim Bioware'dan. WoW bile talent sistemini değiştiriyor, iyi veya kötü adamlar birşeyler deniyor.
ona katılıyorum. talent tree yok diyip, 20 ayrı class oluşturursun mesela bu bile bi yeniliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Neresini savunuyorum abi oyunun, bence bug dolu, PvP'si sıfır, dengesiz bir oyun. Neresine dokunsan orası elinde kalıyor.

Ha üyeliğini iptal ettin mi diye sorarsan, hayır etmedim çünkü arkadaşlarımla şu an bunu oynuyoruz, eğleniyoruz, beraber zaman geçiriyoruz. Bundan önce Aion oynuyorduk, bundan sonra da heralde GW2 oynarız. Casual oynadığımız için commitment yok, o sırada hangi oyunu canımız çekerse onu oynuyoruz.

Ha commitment yapacağım, saatlerimi akıtacağım diyorsan çok doğru bir seçenek değil SWTOR bence. Hangi seçenek daha iyi dersen de WoW istemiyorsan o zaman ne yazık ki çok seçeneğin yok, Diablo 3 ile GW2 için bekleyeceksin. TSW Beta oynamış bir insan olarak ondan da çok şey ummayın derim.

Patch ile ilgili yazı tamamen bir software developer gözü ile yazılmış, SWTOR'dan tamamen bağımsız bir mesaj idi. Bir patch içeriği hazır demek ile o patch release'e hazır demek arasında dağlar kadar fark vardır. Son dakka o kadar gol yer ki developer, size anlatamam. Patch'i erteledik demek, yetiştiremedik, o yüzden erteledik demek değil, ki zaten yetiştirememe diye bir şey yok, patch zaten test server'da live. Erteledik demek game breaker bazı sıkıntılar farkettik test sırasında, bunları düzeltene kadar erteliyoruz demek. Aradaki farka dikkat edin demek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...