nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sizin serverdayim deniz ama bu sefer dark side biraz daha agir basti sith inq kasiyorum su siralar. hatta ilerde karsilasabiliriz belki falan rip'teyim su an ss aldirmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 updateler bitti mi? açık mı server şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 acik serverlar su anda ilerde kontrol etmek icin link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Viktor said: RRa said: Bir oyunun tüm oyunseverleri mutlu etmesi zaten mümkün değil. Bazı oyuncular ilk ay sonunda accountlarını kapatıp; her expantion ve major patchde rotasyona sokuldukları, tekrardan gear dizmek zorunda kaldıkları, anılarında korkunç zor olarak hatırlamak istedikleri bossların çoluk çocuğa maskara olduğu, op class rotasyon mantığı ile balans dengesi yapılan bir oyunada dönmeyi tercih edebilirler. Tercih meselesi. en azindan oyunda customer service filan var, 3 gun cevaplanmamis ticketim var benim swtor da lulz 16 gün cevaplanmamış ticketim var, rakip olamazsın viktor. bioware belediyesi çalış(m)ıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 SWTOR twitter hesabına mesaj atın, en hızlı öyle dürtülüyor ticket'lar. (Saçma ve gereksiz ama yapacak bir şey yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Yalnız questlere diyalog seçenekleri ve ara ara gelen farklı aksiyonlar olmasa gerçekten oynamayabilirdim. Yani questler illa 20 adam yok etme, 5 kayıp verici bulma, 4 uçak patlatma, 1 kişiyi kurtarmadan ibaret olmamalı. (Hoş ara süprizler ve space görevleri allahtan biraz gönlünü yapıyor insanın ama bence space missionlar çok basit-lvl 25'im şu ana kadarı basit geldi) Ne bileyim neden hep ben gidiyorum mesela hazır kişiye özel zonelarla ayırabilecek sistem kurmuşsun; -onlarca mob gelip benim olduğum mekanı bassa(mesela wow'daki Zul'Farrak'da merdivenlerden akıyorlardı falan) -ve illa moblar 3'er 4'er kişi takılacak diye bir zorunluluk mu var, koy 20 tane 30 tane mob'u yan yana hp'sini düşük tut ama böyle coşkulu bir kombat dönsün, elin ayağına karışsın falan. -daha puzzle vari questler olsa, -bulunduğumuz kişiye özel zonelar patlasa, yıkılsa, saldırıya uğrasa -mesela revanite'da yanlış mı hatırlıyorum aralarına sızma ve liderin kim olduğunu öğrenme amacımız vardı, orda bile bir anda kendimi amelelik yapıp adam keser ve eşya toplarken buldum. halbuki gerçekten biraz assasin's creed mantığı ile atıyorum bir itemla kılık değiştirerek milletle konuşarak, diyaloga girerek(diyaloglar yine sonucu etkilyecek şekilde çok seçenekli olacak) illa adam kesmek değil de ajanlık yaparak tamamlanabilen questler olsaydı. -bir de her quest öncesi diyaloglarda yalnız bu sefer yok edeceğin adamlar çok daha zor, hepsi okumuş çocuklar, umarım canlı çıkabilirsin lafları gazlasa da gidip 4 tane mobu çekip 2 aoe ile kırıyorsun ağızlarını o can sıkıcı, yani hiç bir göreve, aksiyona acaba ölür müyüm korkusuyla girmiyorum, sadece gidip yapıp dönüyorum.(hoş bu tüm mmolar için bir sorun sadece aklıma geldiği için buraya yazıyorum) yani tek düzelikten kurtarsa birisi bizi, hani illa birilerini öldüreceksem gidip desin ki git bugün BG'ler haricinde 3 tane karşı factiondan insan öldür, nasıl world pvpler olur o zaman hareket gelir. benim aklıma farklı quest tarzı olarak gelenler bunlar, başka yaratıcı şeyler de bulunup şu oyunlara monte edilse de her seferinde aynı oyunu farklı skinlerle oynuyormuş gibi hissetmesek, insanı mmo türünden soğutan detaylardan birisi karakter kasarken yaşanan sonsuz tekrar hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 pardon story mode için mi oynuyorum demiştiniz http://www.youtube.com/watch?v=KBEUtSGFWT0&list=UU4Zh1KGYeG7ZfRhOoq-VweQ&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bracket gelmiş sanırım ama hala neden oyun bana zorla hutball oynattırıyor çözemedim istemiyorum lan hutball oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 E story mode nerde burda nerde kendi cevrende gelişen olaylar nerde secimlerinle yönlenen story ben mi göremedim yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 @aente yazdiklarina gore rift oynamadiysan , hemen kosman lazim , aradigin odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Red said: bracket gelmiş sanırım ama hala neden oyun bana zorla hutball oynattırıyor çözemedim istemiyorum lan hutball oynamak. hutball , vent den konustugun , duzgun bir ekip ile o kadar eglenceli ki , bizde tank, healer 2 dps , herhalde cogu maci kazaniyoruz , cok da eglenceli geciyor. Ama tek basima mi... hayatta girmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bahsi geçen takımdaki über healer benim bu arada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 draedan said: @aente yazdiklarina gore rift oynamadiysan , hemen kosman lazim , aradigin odur. abi o da ölü oyun yani şu an, ne kadar süre daha yaşamaya devam eder. artı beni çeken bir diğer yön de swtor'un bulundurduğu ortam, yaratık kesip çayırlarda gezme hevesimi 4 sene wow'la doldurdum gibi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aynı şekilde bende böyle düşünüyorum vent ile guild olarak FP yada pvp yaptığmızda inanılmaz keyifli oluyor oyundan memnunum ben gayet patladı diyenler komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dayanamadım bende aldım bu gece akıcam bakalım star wars diyarına... Healer oynayacam yine, ne önerirsiniz, wow da yılların paladinine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Deniz, heavy armor giyen healer mercenary var. Aç bi bounty hunter, mercenary seç advanced class olarak. :) Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi şu gemimizdeki sarı c2n2 droidinin sesini kesemiyor muyuz, her geldiğimde bıkbıkbık, savurucam ışın kılıcını bigün kazara boynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 major patchle fixlenecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 DA2019 said: Deniz, heavy armor giyen healer mercenary var. Aç bi bounty hunter, mercenary seç advanced class olarak. :) Hoşgeldin. sith sorcerer açtım lvl 11 e geldim dün 6 saatte, bayaa eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Norak said: abi şu gemimizdeki sarı c2n2 droidinin sesini kesemiyor muyuz, her geldiğimde bıkbıkbık, savurucam ışın kılıcını bigün kazara boynuna ahaha aynen, bi de ben onu hatayla combata soktum, aman yarabbim, kendini öldüresi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 protocol droidin agzi durmaz abi, ogrenemediniz mi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 said: http://www.swtorarena.com/statistics The over-all trend diagram says that SW:TOR's population has been dropping by ~4% every single day since the two days after release. It also says that 86% of servers are light, and ~13.5 are standard, and ~0.5% are other. Losing 4% of your total subscribers everyday is not something that "always happens to new MMOs." Let's say this: 1.2 million subs right now. From this it follows that: (1.2 million)(0.96)^30 = 0.293857643(1.2 million) = ~352k subs after 30 days. This trend is also quite reputable since it has been occurring for the past 2.5 weeks or so. The number of 352 000 subscriptions is lower than Bioware's published break-even point of 500 000 subs. Is this trouble for SW:TOR's future over-all? trolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 O grafikleri kim kasmış öyle yav, ayrıca diğer serverlara bakmadım ama ben hala her akşam 500 kişi kuyruk bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Star Wars fanı değilseniz ve yeni bir oyun oynayalım diyorsanız, WoW'dan sıkıldıysanız, kalabalık bir serverda Rift'i deneyin. Gerçi ben 5 aydır falan Rift oynamıyorum ama WoW'daki arkadaşlarımın geyiği olmasa devam ederdim. Şu an MMORPG olarak oynanabilecek en iyi oyundur Rift. Ha hiç MMORPG oyanamdıysanız zaten WoW var, ona başlayın. Adam gibi adam, oyun gibi oyun. :) Hikayeyi yaşamak istiyorsanız LOTRO (The Lord of the Rings Online) var, candır. Ortama ayak uydurabilirseniz, sabırlı iseniz haydiyin LOTRO'ya. Sırf yeni oyun oynamak için "La nasılmış acaba SWTOR?" diyip de Paticik'e bakanları yol yakınken durdurmak amacıyla yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar