J'eon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 add-on namına tek bişi istiyorum, o da şu procları gösterebilicek bişi. Class ların çoğunda bi ton proc var "20% şansla bir sonraki bilmemnen crit olur" tarzı. WZ ye ya da party'e bir giriyorsun o health bar'ın üstü felaket kalabalık oluyor, proclayan şeylerin simgesini aramaktan süresi falan geçiyor sdfgdfg. Bi de şu damage/heal font'ları azcık daha büyük olsa da ne vurduğumu rahat görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Viktor said: DeviantSun said: Ne yazık ki evet dövüyorlar, bir önceki sayfa da yazdığım gibi Add On varsa ve kullanmıyorsan grup bile bulamıyorsun, ayrıca süper bir oyuncu değilsen Add On kullanan vasat bir oyuncudan kötü durumda oluyorsun. Wow'u senelerce addonsuz oynadim, degil addon mikrofonum bile olmamasina rgamen main tanklik yaptim lan 2 expansion daha kimse dovmeye kalkmadi (HOPLATTI!!!!!!!!! atinca gerci healerlar dovmek istemis olabilirler aahahahahahahah) addonsuz wow oynamak belki de mic. siz ı ıh ... uzerindeki healing reduce yada armor reduce stackleyen bossda Off tank la konusmadan anlasabimek :) yok aga kafadan check yani, dunyanın en iyi tankıda olsan mic.siz genel raid addonlarısız adam almıyoduk biz raide ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kungen gayet chatten yazarak raid yonetiyordu aahha. skill konusuyor mikrofon degil beyler.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yeni nesil rahatliga alismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 viktor utandığı için konuşamıyodu ventte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 HEALER YETT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 viktor HOPLATTI!!!!! makrosuna basınca biz anlamamız gereken şeyi anlıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 her boss veya phase'de ayrı anlam cıkarabiliyodu insanlar viktor hoplattı dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 The_Delucian said: dunyanın en iyi tankıda olsan mic.siz genel raid addonlarısız adam almıyoduk biz raide ... Masquerade said: kungen gayet chatten yazarak raid yonetiyordu aahha. o mesajin ustune bunu alistira alistira yazman lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 addon falan diyor herkesde oyun zaten kafadan 2.5-3gb ram yiyor, bide addon kullansak bu muhteşem optimizasyonu ile maşallah uçarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Popeye said: add on karsiti kisilere vanilla wowda bir kac raid paladin oynatmak lazim. http://i9.photobucket.com/albums/a51/SnappingTwig1/bundy_do_not_want.jpg Popeye said: her wipe sonrasi 40 kisiyi tek tek 5 dakikalik blesslerle bufflama olayi yuzunden paladini ornek verdim. wipe'a gerek yoktu ki, 40 kişiye bless atmak 1,5dk kadar sürdüğü için blesslemek bittikten 2dk sonra tekrar başlıyorduk blesse. abu dabi gökdeleni temizlikçileri gibi yukarıya ulaşınca alt kata inip tekrar başlıyorduk yani. awsum game design. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ormanda giderken bi anda hariri gördüm oyun hakkındaki izlenimim budur oynamayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 harir de artık proların serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bizim macrolar yetiyordu ya hertürlü add ona falan gerek yok bir HOPLATTInın bir HEALER YETTin bir ÇEŞMEDEN İÇİN GAVATLARın yerini hiçbir add on tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bi de süper bi cc macromuz vardı. bonepartın mıydı kimindi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 evet evet berkayındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 harir oyunda mısın yine sıra var dandik serverınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 credite doydum şimdilik..:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 keeper of the truth title i ile geziyorum ya nasıl yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sufi said: bi de süper bi cc macromuz vardı. bonepartın mıydı kimindi? boneprat said: hex attim vurmayin aq :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 garip bi problem bulduk, oyundayken evdeki diğer bilgisayar nete giremiyor hiçbir şekilde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://i.imgur.com/KAUkw.jpg hahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 T7 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yarın büyük patch geliyomuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Wow un son donem add on larinda boss taktigi okumana nerdeyse gerek kalmiodu.. Su spell e 5 sn kaldi interrupt et, yok efenim buyu atio arkani don yok efenim, yok efenim bunda curse var dispel et vs vs Desem de bi dpsmeter olmali bence, ben gruplarda dps im iyi mi surunuyo mu anlamiorum yada gruplarda kim yatmis kim calismis vs. gorebilmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar