Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

add-on namına tek bişi istiyorum, o da şu procları gösterebilicek bişi.

Class ların çoğunda bi ton proc var "20% şansla bir sonraki bilmemnen crit olur" tarzı. WZ ye ya da party'e bir giriyorsun o health bar'ın üstü felaket kalabalık oluyor, proclayan şeylerin simgesini aramaktan süresi falan geçiyor sdfgdfg.

Bi de şu damage/heal font'ları azcık daha büyük olsa da ne vurduğumu rahat görsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

DeviantSun said:

Ne yazık ki evet dövüyorlar, bir önceki sayfa da yazdığım gibi Add On varsa ve kullanmıyorsan grup bile bulamıyorsun, ayrıca süper bir oyuncu değilsen Add On kullanan vasat bir oyuncudan kötü durumda oluyorsun.

Wow'u senelerce addonsuz oynadim, degil addon mikrofonum bile olmamasina rgamen main tanklik yaptim lan 2 expansion daha kimse dovmeye kalkmadi (HOPLATTI!!!!!!!!! atinca gerci healerlar dovmek istemis olabilirler aahahahahahahah)

addonsuz wow oynamak belki de mic. siz ı ıh ... uzerindeki healing reduce yada armor reduce stackleyen bossda Off tank la konusmadan anlasabimek :) yok aga kafadan check yani, dunyanın en iyi tankıda olsan mic.siz genel raid addonlarısız adam almıyoduk biz raide ...
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

add on karsiti kisilere vanilla wowda bir kac raid paladin oynatmak lazim.

http://i9.photobucket.com/albums/a51/SnappingTwig1/bundy_do_not_want.jpg
Popeye said:

her wipe sonrasi 40 kisiyi tek tek 5 dakikalik blesslerle bufflama olayi yuzunden paladini ornek verdim.

wipe'a gerek yoktu ki, 40 kişiye bless atmak 1,5dk kadar sürdüğü için blesslemek bittikten 2dk sonra tekrar başlıyorduk blesse. abu dabi gökdeleni temizlikçileri gibi yukarıya ulaşınca alt kata inip tekrar başlıyorduk yani. awsum game design.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow un son donem add on larinda boss taktigi okumana nerdeyse gerek kalmiodu.. Su spell e 5 sn kaldi interrupt et, yok efenim buyu atio arkani don yok efenim, yok efenim bunda curse var dispel et vs vs

Desem de bi dpsmeter olmali bence, ben gruplarda dps im iyi mi surunuyo mu anlamiorum yada gruplarda kim yatmis kim calismis vs. gorebilmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...