Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 4 kiside kazanmasan bile 4 puan aliyorsun, kazanirsan 8, iki kiside kazanirsan 4 kazanmassan 2. Nerden baksan hep iki kati.
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bir de Black Talon'dan sonra girdiğin tüm dungeon'larda 5 social puanla dönmek var.
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bugünkü patchde ne geldigini biliyomusunuz acaba ? patch notlar hala dünkiyle aynı gözüküyor bende
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 1.0.2c Patch Notes - 1/6/2012 General Fixed an exploit that could allow players to receive more items than intended via in-game mail. Resolved an exploit when selling items. Flashpoints and Operations Karagga's Palace Fixed an issue that prevented players from entering the Operation.
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 patch yapacaklari zaman EU ve US saat farklarinida dusunseler
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 her sabah kalktığımda bakımda olması üzücü ama patır patır patchlerin gelmesi sevindirici lol
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 said: General Fixed an exploit that could allow players to receive more items than intended via in-game mail. Resolved an exploit when selling items. Bioware fail. Oyunun çıktıgından beri bu exploit varmış. Millet 500m credit felan yapmış. İnsan bi oyun içi para kontrolü yapabilen bir metrik koyar anında bu exploitleri çözer. Ama bioware olunca anca 3 haftada.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ne zaman gelecek wz kuyruk bugı merak ediyorum. hala logoff oluyoruz paso. gerçi bu sefer exploit düzeltmişler. gene fena değil.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 mis mus. :) patiware olsa hersey kolay zaten. bug cozulmus iste haberim bile yoktu bize olmaz zaten bu yararli buglar sitiyim.
draedan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sylian said: said: General Fixed an exploit that could allow players to receive more items than intended via in-game mail. Resolved an exploit when selling items. Bioware fail. Oyunun çıktıgından beri bu exploit varmış. Millet İnsan bi oyun içi para kontrolü yapabilen bir metrik koyar anında bu exploitleri çözer. keske soyleseydiniz daha once adamlara.
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bioware bu sefer çok fena batırdı. Oyun da piyasa falan kalmayacak. Nayt onlayn oynuyormuş gibi hissettim kendimi. 1) Selling stack exploit (Esas para kırılan yöntem) Bu bugla milyarlarca credit yapılmış. Early access'ten beri de yapılan bir bug'mış. Bu kadar haftadır bunu farkedemeyen BW'ye yazıklar olsun. Daha 3.gün 1.5M'lik mount'u alanlar vardı zaten. Kısacası, herhangi bir itemi max stack olan 99'a getirdiğiniz zaman, stack'ten 1 tanesini ayırıp vendora sürüklediğinizde 99 tane satıyormuş gibi size credit veriyormuş. Sonra buy back yapıp yöntemi tekrar ediyorlarmış. 2) Commendation exploit (Bu dünkü patchten sonra çıkmış) Patch'ten sonra mail yoluyla herhangi bir commendation gönderildiği zaman siz bu commendation'ı istediğiniz kadar sürekli receive edebiliyormuşsunuz. Commendation'ı almanıza rağmen mail'den silinmiyormuş. Böylece bu hata binlerce kez tekrarlanıp, commendation vendor'lardan, item box alınıp, vendora satılıyormuş. Zaten bu commendationlar patch öncesi çalışmıyordu. CE sahibiyim ama oyundan soğudum. :? gg
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dün wz deyken birisi de hack kullanıyordu topu hizlica götürdü skor yaptı.ticket falan atti herkes
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 daha cok cikar ve yapilir , her mmo da goruruz bunlari, wowda ucarak boss kesiyordu bizimkiler. arkadas kendi icat ettiydi yazilimi vs.. world first cogu kill bug abuse vs ile oluyordu cogu major mmoda. takmayin size ne kim ne kazanmis. cok dert olmamali bana gore banane adamin milyonundan. ne takacam benimi satin alacak it herifler abuse yaparak.
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Kanuni said: takmayin size ne kim ne kazanmis. cok dert olmamali bana gore banane adamin milyonundan. ne takacam benimi satin alacak it herifler abuse yaparak. beni satın almıycak da benim satın almak istediğim şeyi 10 katına alıp benim satın alma fiyatımı etkileyecek... yetmez mi?
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ve bir saat içinde 1M yapan adamı sizce Bioware farketmeyecek log'lardan, sırf bu tür şeyleri takip eden izleyicilerden ve ban'lemeyecek değil mi? Battle.net'de de her map hack, speed hack, item dupe yapan oynamaya devam ediyor size göre sanırım?
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Adam yakalanmayacak, ayni serverde ayni factionda olacak, senin istedigin itemleri topliycak, bir tane varya o itemden o dunyada fiyat fahis olacak, baska dusmeyecekde vs de vs.. Uzmene degmez kendini.. Keske olmasa bunlar ama insan oglu neler buluyor yaziyor. Gorun daha ne speed hackler yazilacak, cinliler ele gecirecek daha buralari, farmlar level kasan robotlar.. Gordugumuzu sikayet edersek beraber gelistirmis oluruz.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahahah bu oyunda oyle gibi oldum aynen. abi ne yapayim herkes kotumser icim daraldi yeminle. diyorum ben baska oyunmu oynuyorum. adamlar patchlemisler iyi yanindan bakalim patch nota yazmasalar cogumuzun haberi yok. neyse oyuna kacayim ben. polyanna yim ben. :)
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Hayır içinde hiç bir zaman item dupe, cred exploit, vs. olmayan oyun oynayan arkadaşlar var aramızda galiba? Hangi oyunlar bunlar, ben de SWTOR'u bırakıp onlara gideyim ya, yıllardır MMO oynuyorum, öylesine denk gelmedim.
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Absolut said: Kanuni senin char adı Polyanna mı? :P hem de sabırlı polyanna :) sayfalardır suren sacma sapan yazılara usenmeden cevap yazıyor kendisini tebrik ediyor yılın polyanna sı odulune aday gosterilmesini istiyorum asdasd
Öne çıkan mesajlar