aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Gangren said: deadwoll said: Bu arada bu kısmı önemli ben betada sage oynamıştım, dün gece sorcerer açtım, sage'in malum cast ederken yerden taşı alıyor adamın kafasına fırlatıyor vs. bu animasyon süreci de spell'in instant olmasını engelliyor; sorcererda ise animasyon olmadığından tam olarak instant. Aylardır beta forumlarında olan bir topicti bu, 5 yıldızlı falan. Betayı gecti, release'e kadar geldi cünkü düzeltemiyorlar motor yüzünden sanırım :p peki bu oyun motorunu yazan adamlar var, bir dünya ekibi var di mi, onlarca kişi var yapım aşamasında, hepsi okumuş çocuklar benim cidden aklım almıyor, nasıl yani NASIL? fark edemezler abi bu kadar akıl dışı bir saçmalığı yok cidden anlayamıyorum. Animasyonunuz bitmedi bekleyin lütfen, fişinizi de verelim durun bir saniye. 1-2 ay sonra oyunu bırakıcam ve verdiğim 110 tl ye acıyacam gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sürekli olanzi bana da, işin kötüsü sen animasyonda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aente said: peki bu oyun motorunu yazan adamlar var, bir dünya ekibi var di mi, onlarca kişi var yapım aşamasında, hepsi okumuş çocuklar benim cidden aklım almıyor, nasıl yani NASIL? fark edemezler abi bu kadar akıl dışı bir saçmalığı yok cidden anlayamıyorum. Animasyonunuz bitmedi bekleyin lütfen, fişinizi de verelim durun bir saniye. 1-2 ay sonra oyunu bırakıcam ve verdiğim 110 tl ye acıyacam gibime geliyor. Hero Engine. 300 milyon $ harca ama indie motor kullan. Bütün parayı voice actinge basmışlar belli ki AHAHAHAH. Giresim bile gelmiyor oyuna şu rezil tepki sürelerinden iyice can sıkıyor artık. Benim Jedi taşı yerden kaldıracak da vuracak da... Sözde instant. Karşıdaki mirror sith class gelip veriyor gerçek instant lightningi beynime ben taşı kaldırıp indirene kadar ahah, aynı speller, biri nörflü oyunun moturundan ve yeto coderlardan. Çaycıya kodlatmışlar resmen. Yeni MMO yapacak adamların WoWdan ilk çalacağı mühendisleri olsun. Adamlar 7 yaşında oyunun motoruyla hala deli gibi işler çıkarıyor, kaymak gibi oyun yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 mirror sınıf yapmışsın, bakarsın di mi hangisinde dezavantaj, avantaj oldu bir bakarsın, hakikaten akıl almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ama 110 tl verdik biraz daha oynamalıyız. LAN 5 dolarlık oyun alacam değer mi diye düşünüyorum steam store'da yarım saat, patlarsa şu oyun ea ve biowhore'u heceklemeleri için anonimus tarikatına para verecem. silsinler kurutsunlar bunların soyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 99 tl kötü oldu uncharted 3 alaydım keşke rüyamda görüp almıstım.allahsız ak sakallı dede dolandırdı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ya tamam lvl sidekick yapmışsın da, ne skilleri tam veriyorsun ne birşey.. ikidir lvl 50 grup gelmiş resmen dümdüz ediyor bg de lvl 50 de almış champion gear, itemları döşemiş, tüm skilleri fullemiş.. 3 vuruşta yatıyorum. Ya lvl cap yapıcaksın, yada herkes eşit olacak.. Wow da item yüzünden adamlar döşerken laf söylüyorduk, burda hem item hem lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 leveltr'ye güvenenler 89'dan kapadı deluxe edition'ı. rusçulara daha pis girdi eheh. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Speeder'a binip indiğinizde yada companion'ı cebe sokup çıkardığınızda daha önceden ayarladığınız skillerinin default haline dönme mevzuusunu yazdınız mı? said: Thank you for contacting us with this bug report. Your report has been forwarded to the relevant department, who will investigate further. We regret we will be unable to provide you with further updates on this issue, but recommend checking future patch notes for any up to date information. Buda epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kira Carsen ile ilgili bug için ticket açmıştım, aynı cevap geldi. Lvl 24'den beri class questlerini yapamıyorum,WZ'ye abanmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Lan "tamam, bugün alıyorum TOR" diyorum. Hop Paticik'e bi' bakıyorum, vazgeçiyorum. İyi mi, kötü mü, karmakarışık ediyorsunuz insanı. 3-4 gündür her gün güzel şeyler görmek için giriyorum foruma, bakıyorum ki dıravdan, vazgeçiyorum. Gönlüm yeni heyecanlardan yana ama bol buglı bi' oyuna bu yaştan sonra zaman ayırmak zor. Geçen sene Rift'e bu yönden çok bayılmıştım. Optimizasyonu tam oturtup öyle çıkmışlardı piyasaya. Ne bug vardı(ufak tefek 1-2 tane dışında), ne de grafik hatası. TOR için okuduklarım oyundan soğutuyor. Oyunu oynamadığım için tartışmalara pek söyleyecek lafım olmasa da "oyun daha çıkalı azıcık zaman oldu. düzelir hepsi" diyenleri de anlamak zor. E abi geçen sene dandik Trion firması nasıl becerdi bunu? Neredeyse sıfır hatalı bir oyun duruyordu karşımızda. LucasArt, EA ve BioWare beceremiyorsa eğer, ortada ciddi sorun var bana göre. Oynamadan çamur atmayayaım tabii ama yazılanları okuyunca insan biraz düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sayın Selami Bey, Rift'i niye bıraktınız? bendeniz nedenlerimi işbu topicteki eski mesajlarımda istirham etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 10 gündür karakter deniyorum en sonunda BH 20 ledim ama zevkle oynayamıyorum oyunu! optimizasyondan olsa gerek i5 2500k işlemci + n570 gtx ekran kartı,8gb da ram var ama biraz kalabalık alan olsun oyunun akıcılıgı ölüyor.zaten kalabalık olmasına gerek yok boş alanlarda bile zorlamalar falan var olmamış yani becerememişler officala falan baktım,hakkaten çok dert yanan var. pvp 3-5 kere yaptım ama okuduklarımdanda anladıgım kadarı ile pvp de kötü durumda. birde anlamadıgım bir şey var! neden lvl 20 adam ile lvl 50 adam aynı warzone da oluyor? yani nasıl bir mantık bu? lvl 20 adam nasıl lvl 50 adama dmg verecekki?bakıyorum karşımda lvl 50 adamvar! lan vuruyorum vuruyorum canı gitmiyorki . lvl barajı nasıl olmaz yahu çok mu zor muş 10-30-50 falan diye ayırmak. ben öle hardcore bir oyuncu degilim ama oynadıgım oyunun son derece akıcı olmasını isterim bunda trion gibi bir firmadan çıkan rift bile swtor dan çok daha iyi konumdaydı. swtor un şu anki hali bana resmen Age of conan çıkışını hatırlatıyor ,hani okadar kötü olmasa bile bence yakın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 herkesi level 50 scaling yapıyorlar warzone'da o yüzden gayet level 50 kesebiliyosun. tabii ki 50 olarak girenler daha avantajlı oluyor, gear vs hatta sen düşüksen sende olmayan skiller de onlarda oluyor dolasıyla bundan dolayı millet "qq" durumda yoksa kesilmiyor diye bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 e işte kendin diyorsun sende olmayan gear,skiller vs. lvl 50 de oluyor!e ne anlamı kaldı bu işin ? yani kesmek mesele degilki olay saçma bununla ilgili zibilyont ane post var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sen yanlış anlamışsın diye açıklama yaptım, oyun seni 50 yapıyor zaten warzone'a girince yoksa birebir sen 20 o 50 vuruyorum hasar almıyor durumu yok. anlatabildim sanırım. zaten bu durumu ben de normal olarak karşılamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 110 fps goruyorum ben esime yeni topladigim alette, laptopta 30-40, kalabalikta 40 lara dusuyor , ben anlamiyorum bu kadar dengesiz nasil performans yakaliyoruz her birimiz. 8gb ram, 560 ti, 2500 k islemci benim. Ben riftten daha akici oynuyorum ve daha bugsiz, neden bu degisik performanslar bu sorun. Net performansi ile mi alakali nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yok anladım zaten oyun ile ilgili sinirimi bozan şey kesmemek kesememek degil seninde anormal karşıladıgın olay sinrimi bozan. mesela bir arkadaş yazmış forumda bu oyunda skill konusuyor falan die yoksa pvp yaparak ilerlemek isteyen biri için yalan birşey bu çunku karşı taraftaki skiller sende yok ha o konusturur ama sen 50 olana kadar işkence çekiceksin benim bu oyundan anladıgım pvp mantıgı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Selamisahin said: E abi geçen sene dandik Trion firması nasıl becerdi bunu? smyrnas said: bunda trion gibi bir firmadan çıkan rift bile swtor dan çok daha iyi konumdaydı. ne istiyorsunuz lan Trion'dan? babanızın düşmanı mı herifler? niye aşağılıyorsunuz herifleri? ilk oyunlarını saldıklarında piyasaya "Rockstar Games gibi bir firmadan =(" falan dediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 smyrnas said: yok anladım zaten oyun ile ilgili sinirimi bozan şey kesmemek kesememek degil seninde anormal karşıladıgın olay sinrimi bozan. mesela bir arkadaş yazmış forumda bu oyunda skill konusuyor falan die yoksa pvp yaparak ilerlemek isteyen biri için yalan birşey bu çunku karşı taraftaki skiller sende yok ha o konusturur ama sen 50 olana kadar işkence çekiceksin benim bu oyundan anladıgım pvp mantıgı bu. ne skilli konuşuyomuş ya, sayfalar önce biri yazıyodu sorcerer 2 3 tuş diye karşı çıkmıştım. hakkaten öyle ya. karşındaki ortalamanın üstü bi oyuncu değilse sadece force lightning ile kesersin tek tuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 saçmalık level 50 adamı kesmek mi marifet? niye ben level 50 kesmek için wz'a giriyim ki , wz'nın pvp'si objective üzerine kurulu değilm mi? Bracket olmaması tam bir fiyasko, bi de adamlar memur zihniyetinde "pvp'ye gabe bey bakıyor, o da saat 3'ten önce gelmez" pvp arayan bu oyuna gelmesin diyorlar resmen. optimizasyona girmiyorum bile... (şunu söylemeden geçemeyeceğim, bir oyun çalışmıyorsa eksik driver vardır virüs vardır vs... ama eğer WoW çalışmıyorsa makinanın teknik servise gitme zamanı gelmiştir.) Ellerinde harika bir evren ve hikaye var. Ama işte EA laneti... Birileri olaya el atmazsa WAR ile aynı kaderi paylaşmasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Arkadaşlar oyun betasından oynayıp o zamandan beri yerden yere vuran ben hala koştura koştura gelip sıraya giriyorum gece oynuyorum falan. Biraz adam gibi yapsalarmış tadından yenmezmiş.. Valla ay sonu dondursam diyorum da sonra ne yapıcam arkadaşlar burada falan diye uzatabilirim. . Gw2 ye kadar dayanır diye tahmin ediyorum. Yalnız Ciddi questler baymaya başladı 36lvlde haritalar iyice abartı büyümüş, büyük olsun neyse de, bi kuzeye bir güneye ömrüm yollarda geçti.. 3 adam kesmeye o kadar yol valla ızdırap. Sonra 100+ saat oyun süresi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 WAR da EA parmağı var mıydı ya unuttum sadece mythic gibi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oski, yanlış anlaşılma var sanırım. -Kendi adıma konuşayım- Trion'a dandik derken, hani bu kadar tecrübesiz bir firmadan böyle şahane bir şekilde hazır bir oyunun çıkmış olması şaşırtıcıydı. Biraz tabii kendi kelime seçimim de hatalıydı. Yoksa Trion'u ben sevdim. Ufak bir hatada bile GM'ler cort diye cevaplandırdılar bir keresinde. Rift'i bıraktım, çünkü oynayacak adam kalmayınca MMO'nun keyfi yok. Amaçsızlıktan WoW'a döndüm 1 aydır. TOR'dan umudum vardı ama bug mug uğraşılmaz şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sıkıştırıp oyunu hazır olmadan çıkarmalarının sebebi EA çoook eski konulara girmeye gerek yok ama oyun bi 6ayda inanılmaz iyi olmuştu tabii o zmn da herşey için çok geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar