Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oh be act 1 bitti, kolaydı son savaş, istediğim legacy'i de aldım lol http://img252.imageshack.us/img252/8375/screenshot2011122523554.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 mardox said: AscAnsio said: Gencolar, Collector's Edition'a özel itemları ilk yarattığımız karakterde kullanıyoruz diyelim. Yeni bir karakter açtığımızda da aynı eşyaları oyun tekrar yolluyor mu mail yolu ile? Yoksa sadece açılan ilk karaktere mi özel bunlar? bütün karakterlerine yolluyorlar. yeni mail var işareti olmasa bile mailboxa gidince görüyorsun maillerini Harikasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Evet aynen Masq'ın dediği gibi sanırım. Neyse ona da alışırız artık, öbür türlü olsa daha iyi olurdu tabii. Bir de dediğim gibi biraz daha zoom out olsa fena olmaz, özellikle pvp de kuşbakışı giderdim ben genelde, yakın olunca hakim olamıyorum hissi veriyor. Ayrıca Norak'ın grafikler güzel gözüküyor, Max da mı özellikler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bh class quest serisi buglı.act 3 bitirdim ama devam etmesi gereken seri devam etmiyor,illum'a falan geçemiyorum daily questler vs hepsi yalan oldu.şu olay şaka gibi direk oyundan soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 release act 3'te bitiyormuş zaten diğer actler content patchle gelicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 onu demek istemedim.act 3 sonu buglı,tamamlıyorsun ama illum başlangıç questi 'first strike' vermiyor sana.beta'dan gelen bir sorunmuş bu üstüne yetersizler düzeltemiyor millet forumlarda ağlyor(bende dahil sdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Coruscant, Taris, Nar Shaddaa zaten daha tutorial sayılan gezegenler, kapalı kutu gibi hissettirmesi normal. Asıl oyun bu 3 gezegeni bitirince başlıyor. Biraz hand holding'i uzun süren bir oyun ne yazık ki SWTOR. Casual tayfayı çekmek için o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oyun dibine kadar theme park olduğu için linearlik sadece hikayenin içinde değil zoneların kendisine yansımış durumda. hiçbir şekilde o özgürlüğü hissedemeyeceksiniz. tutorial zonela falan alakası yok. İlla mapte çizilen ana yoldan veya patikalardan gitmen gerekiyor yoksa bir dağ , kaya, kocaman duvar çıkabiliyor karşınıza. O yüzden kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Nekadar çabuk alışırsanız okadar rahat edersiniz bu olaya. Her map ayrı bir güzel. Bir tek balmorra mekan olarak baydı beni. Diğer zonelar gerçekten iyi tasarlanmış. Dolaştığınız mekanlar, caveler, bunkerlar, binalar vs çok nadir kendini tekrarlıyor. İç haritası olarak benzerlik olsa bile bu sefer dekorasyon farkediyor. Ha tabi Nar Shadda bonus seriesleri yaparken feci baydım. o asansörler, in çıklar. labirent gibi, gittiğin her yerden 3-5 mission çıkıyor falan dön babam dön. Bir de datacronları alacam diye zaten bozuk olan space tuşuyla cebelleşmiştim kırıyordum klavyeyi az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 datacronlar ne işe yarıyor? okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 statları arttıyor her biri ayrı ayrı. +2 +3 +4 vs. bazıları sarı kırmızı mavi matrix shard veriyor. fix zaten hangilerinin ne vereceği. bunları belli kombinasyonlarla birleştirip relic yapıyorsun. verilen statlar kalıcı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ilerde bi questle tanıtıcaklar mı bu relic muhabbetini? balmorra'daki tüm q leri bitirdim, en son cantina da bırakıp çıktım gemime dönmeden önce. daha haber almamıştım bu datacron olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Datacron'ları tanıtmıyor bildiğim kadarıyla. Sen gezip bulacaksın, hepsi haritaların gizli yerlerinde, hatta bazılarını almak için 2 kişi istiyor, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 İlerde oyundan soğursam en büyük sebebi bir tane moba 3-4 elemanın 212039dk aynı kısır döngü içindeki hareketlerle vurmasından olacak.Heroic combat bu mudur yani? Birde sırf boss diye normal humanları vs bir kaç beden buyuk yapmıyolarmı ayar oluyorum. PvP de işte gider belli bir yere kadar ama bir kaç sene önce wowu bıraktıktan sonra bu oyun ile benzer mekanikleri hatırlayıp bezmem de 2 haftamı aldı .PvE yi zevk alıp oynayabileceğimi pek zannetmiyorum. Keşke şöyle witcher gibi dövüş mekanikleri olan mmo fln olsa kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oyunu indirmeye başladım şuan english video adında birşey indiriyo 1.5gb'lık. ne kadar büyüklükte bir download olayı ile karşı karşıya olduğumu öğrenmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 18 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bezerye said: İlerde oyundan soğursam en büyük sebebi bir tane moba 3-4 elemanın 212039dk aynı kısır döngü içindeki hareketlerle vurmasından olacak.Heroic combat bu mudur yani? Birde sırf boss diye normal humanları vs bir kaç beden buyuk yapmıyolarmı ayar oluyorum. PvP de işte gider belli bir yere kadar ama bir kaç sene önce wowu bıraktıktan sonra bu oyun ile benzer mekanikleri hatırlayıp bezmem de 2 haftamı aldı .PvE yi zevk alıp oynayabileceğimi pek zannetmiyorum. Keşke şöyle witcher gibi dövüş mekanikleri olan mmo fln olsa kaliteli. GW2'yi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bu oyundan keyif alamayanlar GW2'yi ısrarla beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Oski said: datacronlar ne işe yarıyor? okumadım. stat bonus veriyor + birkaçını birleştirince relic yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Sotto said: Evet aynen Masq'ın dediği gibi sanırım. Neyse ona da alışırız artık, öbür türlü olsa daha iyi olurdu tabii. Bir de dediğim gibi biraz daha zoom out olsa fena olmaz, özellikle pvp de kuşbakışı giderdim ben genelde, yakın olunca hakim olamıyorum hissi veriyor. Ayrıca Norak'ın grafikler güzel gözüküyor, Max da mı özellikler.... options da controls kısmında camera max distance ı ayarlıyabiliyosun baya bir uzaklaşıyor kamera dahasını istiyosan bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 boo 6 saat bakım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu saatte bakım yapan zihniyetin :D amerika uyuyor diye avrupa bakımın bitmesini bekliyor, bu kadar müşteriye değer verilmez arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kaçta bitecek bakım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bakımları US saatine göre yapmak ne demek ya.. 18.00 de bitecek bakım uzamazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 6 saat gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 beklerken bunu izleyin bari :( http://www.youtube.com/watch?v=bbF_ecnlyTk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar