Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

mardox said:

AscAnsio said:

Gencolar,

Collector's Edition'a özel itemları ilk yarattığımız karakterde kullanıyoruz diyelim. Yeni bir karakter açtığımızda da aynı eşyaları oyun tekrar yolluyor mu mail yolu ile? Yoksa sadece açılan ilk karaktere mi özel bunlar?

bütün karakterlerine yolluyorlar.
yeni mail var işareti olmasa bile mailboxa gidince görüyorsun maillerini

Harikasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aynen Masq'ın dediği gibi sanırım. Neyse ona da alışırız artık, öbür türlü olsa daha iyi olurdu tabii. Bir de dediğim gibi biraz daha zoom out olsa fena olmaz, özellikle pvp de kuşbakışı giderdim ben genelde, yakın olunca hakim olamıyorum hissi veriyor.

Ayrıca Norak'ın grafikler güzel gözüküyor, Max da mı özellikler....
Sosyal ağlarda paylaş

oyun dibine kadar theme park olduğu için linearlik sadece hikayenin içinde değil zoneların kendisine yansımış durumda. hiçbir şekilde o özgürlüğü hissedemeyeceksiniz. tutorial zonela falan alakası yok. İlla mapte çizilen ana yoldan veya patikalardan gitmen gerekiyor yoksa bir dağ , kaya, kocaman duvar çıkabiliyor karşınıza. O yüzden kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Nekadar çabuk alışırsanız okadar rahat edersiniz bu olaya.

Her map ayrı bir güzel. Bir tek balmorra mekan olarak baydı beni. Diğer zonelar gerçekten iyi tasarlanmış. Dolaştığınız mekanlar, caveler, bunkerlar, binalar vs çok nadir kendini tekrarlıyor. İç haritası olarak benzerlik olsa bile bu sefer dekorasyon farkediyor. Ha tabi Nar Shadda bonus seriesleri yaparken feci baydım. o asansörler, in çıklar. labirent gibi, gittiğin her yerden 3-5 mission çıkıyor falan dön babam dön. Bir de datacronları alacam diye zaten bozuk olan space tuşuyla cebelleşmiştim kırıyordum klavyeyi az daha.
Sosyal ağlarda paylaş

İlerde oyundan soğursam en büyük sebebi bir tane moba 3-4 elemanın 212039dk aynı kısır döngü içindeki hareketlerle vurmasından olacak.Heroic combat bu mudur yani?
Birde sırf boss diye normal humanları vs bir kaç beden buyuk yapmıyolarmı ayar oluyorum.

PvP de işte gider belli bir yere kadar ama bir kaç sene önce wowu bıraktıktan sonra bu oyun ile benzer mekanikleri hatırlayıp bezmem de 2 haftamı aldı .PvE yi zevk alıp oynayabileceğimi pek zannetmiyorum.

Keşke şöyle witcher gibi dövüş mekanikleri olan mmo fln olsa kaliteli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

İlerde oyundan soğursam en büyük sebebi bir tane moba 3-4 elemanın 212039dk aynı kısır döngü içindeki hareketlerle vurmasından olacak.Heroic combat bu mudur yani?
Birde sırf boss diye normal humanları vs bir kaç beden buyuk yapmıyolarmı ayar oluyorum.

PvP de işte gider belli bir yere kadar ama bir kaç sene önce wowu bıraktıktan sonra bu oyun ile benzer mekanikleri hatırlayıp bezmem de 2 haftamı aldı .PvE yi zevk alıp oynayabileceğimi pek zannetmiyorum.

Keşke şöyle witcher gibi dövüş mekanikleri olan mmo fln olsa kaliteli.

GW2'yi bekliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Evet aynen Masq'ın dediği gibi sanırım. Neyse ona da alışırız artık, öbür türlü olsa daha iyi olurdu tabii. Bir de dediğim gibi biraz daha zoom out olsa fena olmaz, özellikle pvp de kuşbakışı giderdim ben genelde, yakın olunca hakim olamıyorum hissi veriyor.

Ayrıca Norak'ın grafikler güzel gözüküyor, Max da mı özellikler....

options da controls kısmında camera max distance ı ayarlıyabiliyosun baya bir uzaklaşıyor kamera dahasını istiyosan bilmiyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...